SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


kökény
(aktív tag)

Megvettem életem eddigi legdrágább sörét. Rómában csak 1 decit volt lehetőségem megkóstolni belőle, de már annyitól is elolvadtam, most feltűnt a csakajón, és nem tudtam ellenállni a Drágaszágnak :C


[CsuCsu]
(őstag)

Meger az annyit, ez inkabb bor/sherry, nem sor. Meg csak szensav sincsen benne.

Nalunk meg van 3 varians a pinceben jovo karacsonyra.


kökény
(aktív tag)

Szerintem is, 14ezer volt, kint 40 euro volt, ha meg netről rendelem a szállítás igencsak megdobja a végső árát.Valóban sör, likőr, bor keveréke, de mégiscsak sör kategória, a legelegánsabb desszertsör,amit valaha is kóstoltam, remélem itthon is hasonló lesz az érzés😉


kökény
(aktív tag)

Még hozzácsaptam pár ipa/neipát is, armandot tolom is, bizti ipa függő vagyok, de ez most nagyon jól esik.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

ahogy neztem meg igy egy honappal a release utan is volt belole par doboz, latom nem csak en dragaltam.

ennek oromere rendeltem is belole, kivancsi leszek.


jsk
(senior tag)
Blog

Kíváncsi vagyok a véleményedre. Sajnos én már nem tudtam venni újra, itt elfogyott.

[ Szerkesztve ]


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

hat ilyen 10 eur / 0,5 korul 3.9-4 koruli untappdel azert eleg eros volt, tetejeben leirasok alapjan inkabb volt furcsa, mint jo.

egyebkent lehet, hogy reszelik a fozetet, nyar elejen meg sokkal rosszabbul allt untappden.


kökény
(aktív tag)

offshoot-Retreat: 8,6%-os double hazy ipa. Illatban, színben tökéletesen hozza a Neipakra jellemzőket, ízben icipicit, tényleg pindurkát kilóg az alkohol, Finbackek 4,3 ez 4,1 körül mozog untappd-n, teljesen egyetértek most eztel a pontozással. Van rajta egy ilyen szöveg: “From your friends at The Bruery” Mire akar célozni a költő? Van vmi közük a neves főzdéhez?


[CsuCsu]
(őstag)

Az OffShoot a Bruery IPA / session leanyvallalata. A Bruery maga csak hordozott soroket keszit, ha jol tudom.


kökény
(aktív tag)

Tudtam, h te tudni fogod a választ, köszönöm! :R


[CsuCsu]
(őstag)

Google lol.

[ Szerkesztve ]


Dilikutya
(félisten)

Tanker Brewery/Mad Scientist Boggy Nights Cloudberry Berliner Weisse

Nagyon finom, könnyed savanyú búza, évszaktól függetlenül tudnám vedelni. Hogy ér-e a 0,44-es doboz 1300 Ft-ot? Nem. A mocsári hamvas szeder nyilván a mi erdei szedrünkhöz hasonló lehet, itt a sörben csak a savanykásság jön ki belőle. Üdítő, frissítő, könnyű, de nem ér ennyit.

Más: a Mad Scientist lombik poharából aki próbált már berliner weisst vagy lagert inni, annak mi jutott eszébe a látványról? :D


Aranypatkány
(tag)

Azt csicsergik a madarak, hogy Equilibrium sörök is lesznek majd limitáltan a Beerselectionnél. Oh yeeee, OH YEEEEE :DD :DDD

Még nem ittam tőlük semmit, de nagyon magas pontjai vannak a söreiknek.


[CsuCsu]
(őstag)

Nagyon finomak, ugorj rajuk!


Aranypatkány
(tag)

"
Új szolgáltatással bővül oldalunk:
A mai naptól lehetővé tesszük a limitáltan beérkező különleges sörök előrendelését. Sőt, ami a legjobb az egészben, hogy mindent 10% kedvezménnyel szerezhettek be.
Az előrendelésre 1 hétig van lehetőségetek, a sörök beérkezése pedig 2-3 héten belül várható. A termékeket bolti személyes átvétellel, vagy házhozszállítással kérhetitek, előzetes fizetés nem szükséges.
Csak néhány nevet említenénk, akikre a következő hónapokban számíthattok:
The Bruery - https://untappd.com/thebruery
Equilibrium Brewery - https://untappd.com/EQBrew"


Jhonny06
(veterán)
Blog

Ezek közül mit érdemes előrendelni? Főleg IPA vonalban gondolkozom, ezen a téren kicsit le vagyok maradva a stout-hoz képest.


[CsuCsu]
(őstag)

Semmit.


kökény
(aktív tag)

Jelenleg még valóban gyér az előrendelhető sörkínálatuk, nyilván majd az Equilibriumra rá fogunk ugrani, azért az már elég nagy név. Srácok egyébként míg várunk én bátran ajánlom az Offshoot serecskéket, főleg a Dupla hazy IPA-t, szvsz finomabb, mint a Cloudwater Dipa, Finback alá raknám egy hajszállal, nekem nagyon ízlett ;)


jsk
(senior tag)
Blog

Ipa-k közül egyedül a Dazed And Awake-t rendeltem meg. A többi nem ér annyit.

Az Equilibrium sörökre kíváncsi leszek. Mármint arra, hogy mit tudnak behozni. Ittam egy párat, vannak köztük kiválóak, de vannak átlagosak is, amit hoz egy angol főzde is.

Apropó a BYM No memories dipája pazar lett. Ilyen mouthfeel ipát még nem főztek Magyarországon. Jót tett Olivérnek az USA utazás, többek között az Equilibrium-nál.

[ Szerkesztve ]


[CsuCsu]
(őstag)

Jol nez ki az az uj BYM. Itt most uj Putty jott ki, szaraz januar miatt en meg varok. Van negy dobozzal, azt se tudom, mit kezdjek vele.

üzenetek