SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


looser
(addikt)

Lehet, hogy a Greyjoyra akart válasz lenni.


Dilikutya
(félisten)

Szerintem itt még a tea is közrejátszik. New England IPA-t kéne megpróbálnod, azok nem keserűek, nem ennyire, nem így, ott ízében is a déligyümölcsös dominál.


koxx
(MODERÁTOR)
Blog

NE ipat mar kostoltam, azok tenyleg jok. Bar ott sem mindegy melyik fozdetol. Ami viszont meglepett, hogy a soproni malna tokre jo, marmint nem lehet sorkent tekinteni ra, de melegben a Balaton partjan siman elkortyolgatom. Alkoholt nem is erezni benne pedig ha jol remlik 4%-os


mekker
(őstag)
Blog

Fóti rendelés
Van most ez az "akció". Ti mit vennétek?


looser
(addikt)

Szerintem jók a Fóti sörei, bár őszintén szólva sok éve nem kóstoltam őket. Azt nem mondanám, hogy az érzékszerveim fejlődtek azóta, sőt, de jópár sört sikerült azóta kóstolni. A Romanovot egyszer ittam, amikor a Különleges Sörök Boltjában csapra vertek egy hordó Arany Ászokot, sok-sok éve... Én mindegyiket megkóstolnám, ha többen lesztek, szerintem rendelhettek mindből :-)
De leszűkítve mondjuk háromra: Zwickl, Eleven, Romanov.


kökény
(aktív tag)

Keserű mézet is venném ;)


Aranypatkány
(tag)

Emlékszem amikor valami különleges, nem hétköznapi sört akart vedelni az ember idehaza úgy kb. 9-10 éve, ami se nem belga sör, se nem búzasör, akkor a keserű méz milyen jó sörnek számított :)) ezek az ilyen olyan pastry stoutok, meg tripla ipák, gose-k még sehol nem voltak.

Érdemes amúgy ENNÉL a fórumnál is visszaolvasni sok évvel ezelőtti kommenteket mik mentek mint különleges sör :DD


Dilikutya
(félisten)

Ízlés kérdése is azért. Más kategória, én azt mondom. Én se mindig akarok IPA-t inni. A Keserű Méz körül volt amúgy valami balhé, mintha ketten is főzték volna egy időben, pár éve. Én néhány év után karácsony előtt ittam egyet, de nem ízlett, és emlékeim szerint már azt megelőzően se. Nyomába sem ért annak, amilyen eleinte volt.


kökény
(aktív tag)

Igen, én is ezt ittam, amikor először találkoztam a magyar craft sörrel, mint fogalom, nekem akkor nagyon bejött,de azóta sem ittam.Már csak a nosztalgia miatt is érdemes lenne rákóstolni megint.

[ Szerkesztve ]


looser
(addikt)

A 2012-es Budavári Sörfesztiválon ittam elsőnek, egy kicsi hippi buszból (Főzdebusz?) mérték és kilométeres sor kígyózott, valami állati lassan ment a dolog és végül nem jutottam hozzá... Egyébként jó kis sör, stílusteremtő :-)


Dilikutya
(félisten)

Bizony, az a Főzdebusz volt, és Zsófi. :)


jsk
(senior tag)
Blog

A Fóti főzde és Bart Dániel között volt a vita. Anno együtt forgalmazták ezt a sört gentlemens agree alapján. Azt összekülönböztek, végül mindketten külön is megcsinálták ezt a sört. A vita vége nem tudom mi lett, nem követtem végig az ügyet.


Aranypatkány
(tag)

Pár barátommal elmennénk sörözni szombaton valahol Bp.-n. Természetesen kraft sörbuziskodás lesz némi lenyomatóval (ennivaló) :)

A KEG-et tudjátok ajánlani? Jó hely?
Asztalfoglalás szükséges szombatra, vagy fölösleges a külföldi turisták hiánya miatt?


JoinR
(senior tag)

Elmegy, bár nekem már nevetségesen drága. Foglalni kell, tele lesz.

Szerk: +1 a Bölcsőre.

[ Szerkesztve ]


[CsuCsu]
(őstag)

Bolcsobe foglaljatok, ott finom az etel. Utana at lehet ruccanni KEG-be, 3 percre van gyalog. Mivel nem vagyok helyi, KEG-be foglalasrol nem tudok ertekezni.

[ Szerkesztve ]


koxx
(MODERÁTOR)
Blog

Kell foglalni, a kaja es a sör jo, de draga hely. A bolcso sem sokkal olcsobb. Februarban a kegben szulinapoztunk kb 15en, minden rendben volt.


Jhonny06
(veterán)
Blog

Nagyon sokan vannak mindenhol a turisták nélkül is, foglalás nélkül nem indulnék el ilyen népszerűbb helyekre.


Aranypatkány
(tag)

De lehet azt csináljuk, hogy eszünk valahol aztán megyünk a Csakába meg a Hopába, néztem a Keget meg a Bölcsőt, olyan extrém söreik nincsenek, az előbbinél meg csak 2dl vagy 4dl. kérhető.
A Hops Beer Bar meg megint extrém drága, ráadásul a Beersideos sörök már a fülemen folynak ki :D
Esetleg más helyek?


Aranypatkány
(tag)

Ááááá ez lesz az köszönöm!!! :DD :C
Untappd link esetleg?

Úgyis hónap vége van...

üzenetek