Sorozatok - Kultúra, művészet, média fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


janos666
(nagyúr)
Blog

Kis korrekció: 30 évesnek akar látszani, de smink és retusálás nélkül inkább 40, ezzel együtt öregebb is, mint az áhított nője.

Egy másik: Hol "érzékenység" az, hogy minden WW2-es német katona automatikusan a pokolra jut? Szerintem egy "érzékeny és befogadó" világban mindenki csak a kötelező szolgálatát teljesítette a háborúkban, nem a Sátán ügyéért harcolt, hanem vagy kötelezően besorozták, vagy elhitették vele propaganda agymosással, hogy "a házát szolgálni szent dolog" (de ezt mindkét oldal egyformán csinálja, vagy legalább is próbálja, legfeljebb az effektivitása változó). Ez kicsit mélyebbre nyúlva totálisan keresztbe megy azzal, hogy próáljuk megérteni az embertársainkat, hogy miért tették azt, amit, teszik azt, amit, próbálják tenni, amit. Ez -111% megértés az ellen, aki a tükör túloldaláról néz vissza mindenkire, aki tükörbe mer nézni (p.s.: én mindig utáltam a tükröket).


janos666
(nagyúr)
Blog

Érzékeny lelkűek ne kattintsanak rá! -> Agymenés a sorozatnézés után. -> [link]


volandy
(senior tag)

Class of 09 mini sorozat. Szerintem egész hihetően mutatja be a jövő bűnüldözését!


itroh
(tag)

Az előzetes alapján végre el meri gurítani a gyógyszerét, ráfér már a lazulás a Wick 'univerzumra". Extrrrán várós :DD


radi8tor
(MODERÁTOR)

Jaja, jó kis sori! :K


janos666
(nagyúr)
Blog

Az univerzumra, ami kb. 2 film epizódot engedett meg értelmes módon...?
Szerintem már a 2. epizód is csak "cash grab", a 3. pedig "erőltetés". Hova kell ide még bármi más?
Előbb nézem meg újra az első epizódot 10x, mint a 3. részt másodjára...


itroh
(tag)

Személy szerint én élveztem mind a 4 részt, de én is látom a hibáit, ezért is írtam pozitívumként, hogy jól áll neki a lazább hangnem. Sőt, ahogy ki lehet venni az előzetesből, kicsit átvették a Raid és társai dinamikus kamera kezelését is. Nekem a Wick filmekkel pont ezek voltak a fő problémáim.


basaharc502
(aktív tag)

Pontosan az ilyen húzások miatt lesz ez a mém egyre aktuálisabb.

A streaming hozott egy olyat, hogy az emberek hajlandóak voltak tömegesen áttérni torrentről és fizetin x havidíjat a tartalomért. Arra is hajlandóak voltak, hogy egyszerre több streaming szolgáltatónak fizessenek a felaprózódott, felhígult és egyre silányabb tartalomért.
Persze mindenki próbálta okosba megoldani én fizetek 2-őt te pedig másik kettőt és megosztjuk a hozzáférést...elhiszem, hogy ez nem tetszik, de így sokkal többet kaszálnak, mintha letorrenteznék az emberek, vagy mindenféle online videómegoszó felületen megnéznék ugyan azt a tartalmat.

[ Szerkesztve ]


spiky03
(veterán)

Jöjjön csak. ;] :D
Ha úgy működik majd, mint a Netflixnél akkor nem félek. :DDD


gbors
(nagyúr)
Blog

Szerintem ezektől az intézkedésektől max. a részvényesek retteghetnek ;]


negyven2
(veterán)

Én már várom azokat a hozzászólásokat (rosszabb esetben cikkeket), akik telesírják majd a netet, hogy ők nem fognak majd havi 2490 Ft helyett ~4900 Ft-ot ($13.99-et) fizetni (és ugye ez csak az alap D+)!
Nálunk a havidíj, még az USA alap reklámos csomagjánál is kevesebbe kerül.
Vagyis ami itthon maximum várható majd valamikor (jövőre leghamarabb), az a profilmegosztás korlátozása.


Frod
(addikt)

Szerintem ne kezdjük el itt ezt, mert ha számháborúzni akarunk, akkor induljunk onnan, hogy az USA-ban a törvényi minimum órabér 7.25$, nem beszélve a tényleges haviról, ami sokszorosa a hazainak.


pècsimunkás
(addikt)

Jahhh

Èn is előfizetek kettőt. A Direct One - t, ès az Amazon Prime -ot. Elèg is egyelőre, ès nincs 20 euró a kettő.
Nincs is tervben egyelőre semmilyen torrent, mert van egy rakat sorozat, film, ami leköti a szabad filmnézési időmet.
Ennyit ki is bírok, de, 30-40 eurót (természetesen kibírnám azt is), már nem fizetnèk havonta, hanem akkor inkább vennèk egy újabb 2 terrás vinyót ;] .


negyven2
(veterán)

Nem tudom, hogy hol írtam bármi ilyesmit, hogy hol mennyi a minimum órabér meg a keresett. Csak annyit jegyeztem meg, hogy minden ilyen streaming áremeléskor előkerülnek (még itt a ph!-n is) az olyan kommentek és cikkek, akik egy ilyen hírt úgy értelmeznek, hogy Magyarországon is $13.99 lesz majd a Disney+ havidíja! Ezzel már futottunk egy kört a tavalyi áremeléskor is, ahol szintén nem lett a hazai $7 körüli árból hírtelen $11 körüli Ft. Sőt semmilyen áremelést nem kaptunk még.

Csak egyrészt alapvetően sok a clickbait alapú cím és lead: "júj-jújtöbb mint 30%-al drágul a Disney+ ami $14 dollár lesz majd", ami igaz és jobb esetben a cikkből kiderül, hogy az USA-ban.

Amúgy eddig USA, külföldi alapú áremelést kaptunk meg itt streaming szolgáltatok setében? Ha jól emlékszem talán a Netflix-nél volt, hogy 3990 Ft-ról ment 4490 Ft-ra fel. De többi maradt ugyan annyi, pedig mind a Prime Video, HBO Max (még a Max elött) és a Disney+ is emelet már árat.

Vagyis igen, mi kicsit speciálisabb helyezettben vagyunk ezeknél a szolgáltatóknál, hiszen pl. tartalomból is kevesebbet kapunk.


Frod
(addikt)

Világos.
Akkor lehet nekem jött le máshogy, csak kicsit volt egy olyan olvasata a kommentednek, hogy "mivel még mindig nem vagyunk az amcsi ár közelében, így teljesen jogosan emeljenek csak", de akkor én értettem félre.
A többivel egyetértek, mármint nyilván mindenhol clickbait címmel fog futni ennek a hírezése, de mi itt képben vagyunk.

Az Apple-nél volt egy combos áremelés (1890->2790), bár oda évi egy hónap untig elég részemről.


Mr K
(senior tag)

A Disney+ 2022. június 14-én indult, furcsa lett volna, ha 4 hónap múlva árat emel. Viszont éppen ezért én ebből nem következtetnék arra, hogy idén ősszel sem fog.


negyven2
(veterán)

2022. decemberében volt az előző áremelés, és a mostani közleményből látszik, hogy jelenleg, nem terveznek árat emelni itthon csak pár országban (USA, Kanada Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Svájc, Olaszország, Spanyolország, Norvégia, Svédország, Dánia). Illetve e az USA-n kívül ezekbe az országokba jön az olcsóbb, reklámos csomag is.

Az olyan árérzékeny piacokat, amilyen a miénk is, eddig vagy elkerültek ezek az áremelések, vagy minimális volt. Mondjuk ez érdekes, mert vannak olyan piacok amik bár gazdaságilag rosszabbul állnak mint mi (pl. havi keresettben is), de ettől függetlenül ott drágább a szolgáltatás mint nálunk.

Frod: Akkor csak jól emlékeztem, hogy olcsóbb volt az Apple TV+. Kaptam múltkor egy 6 hónapos Apple TV+-os kódot, és kicsit furcsálltam, hogy kevesebbre emlékeztem havidíjba mint 2790 Ft.


negyven2
(veterán)

Welcome to Wrexham - Season 2 Official Trailer

Szeptember 12 | FX/Hulu (nálunk meg majd idén valamikor a Disney+)


Janaboy
(veterán)
Blog

Netflix már minket vágott le, vagy mire gondoltál az "ha úgy működik" alatt?

üzenetek