Sorozatok - Kultúra, művészet, média fórum

üzenetek

hozzászólások


mephi666
(nagyúr)
Blog

...nálunk meg még falun a söröző régi tulaja bokszolt, míg szét nem ment a térde: kb 185cm/90kg körül volt... mondta, hogy edzett anno európa bajnok nővel 60kg környékéről... gyors volt a nő nagyon, viszont az erősebb ütéseit se érezte :) ...más sportág, a lenti sorozatot pedig nem ismerem, hogy milyen harcművészeteket alkalmaznak benne... viszont a fizika az fizika... egy ütésnél pedig 2 dolog számít: az, hogy milyen a technikád (hogy tudod a tömegedet legjobban belerakni abba az ütésbe), valamint mekkora a tömeged, amiből gazdálkodhatsz :) ...épp ezért ha egy 40kilós nő tökéletesen eltalál, az nem fog úgy fájni, mintha egy 90kilós csap meg, rosszabb technikával...


dellfanboy
(őstag)

es hany cm vot? 150?


markknight
(veterán)

Jó volt ez a mostani Ahsoka rész ismét.

Végre újra behozták a fénykardot mint elemet, ezektől a Mandalóri, Andoros, Zsivány egyes baromságokkal már tokig voltam. Ha nem akarsz Jediket meg fénykardot, akkor tessék nézni Star Trekket vagy más Sci-fit. Áldás Filoninak.


pkaresz
(senior tag)

Igen a Fizika a minden nem az erő s a tömeg, azért az fájni fog ha oda ütnek ahova kell, ha nem is nagyot! Kung Fu, Vusu, Sanda.
Csak üsd beg picit a könyöked, vagy a térded, nem nagyon, azért az tud gondot okozni.
Na de mindegy, egyik se jó! :)


pkaresz
(senior tag)

Igen, kb.
Majd egyszer belenézek ebbe a sorozatb is! :-)
Beszélek úgy, hogy ne is láttam! :R

[ Szerkesztve ]


S e t h
(nagyúr)

Az első részen vagyok túl, aminek a kezdő 5-10 perce nagyon bejött, utána viszont kapkodtam a fejem, hogy bár nem vagyok én sem birtokában minden tudásnak és elképzelhető ez amit látunk, de gyakorlatilag minden felelős pozíció nőkre volt osztva, a férfiak díszletként funkcionáltak.


mephi666
(nagyúr)
Blog

...én ebből szerintem megvárom a teljes évadot: mandalorian-ból is azokat a részeket bírtam legjobban, amiben benne volt és kardozott :DDD andor-t elkezdtem, de 1 rész után nem visz rá semmi, hogy folytassam

megnéztem 1 hét alatt a 3 évad mandalorian-t, de már kezdtem kaparni a falat: főleg, hogy a 2. és 3. évad közt rohadt nagy lukat éreztem.... Luke elviszi Grogu-t, majd a 3. évadban megint ott van? wtf? utólag olvastam csak, hogy oda meg kellett volna nézni a Boba Fett sorozatot, mert az adja a magyarázatot :U azt viszont direkt kerültem... na, a 3. évad mandalorian erősen izzadtságszagú volt: fő sztoriban egy tyúklépés előre, egy hátra, jobbra-balra, tömény f*ngreszelés... közben 1-1 béna sidequest elvitte a részeket, sőt ami nálam kiverte: a filler rész a birodalmiból átállt tudóssal, akit megszívattak... annak a résznek annyi volt a lényege, hogy megtudjuk: szereti a birodalmi kekszet :W

...a Rogue One-t is 1-2 hete pótoltam: nem volt az annyira rossz... tetszett, hogy a végén kb mindenki meghalt :D amiben viszont ezek a sorozatok felrakták a lécet: a minőség... abba nem lehet belekötni, mert minden egyes ilyen fél órás rész simán hozza a legújabb trilógia színvonalát látványban... és azokat a filmeket moziba szánták :K


pècsimunkás
(addikt)

Èn elengedtem a SW sorozatokat.
Ami tetszett- Obi Wan-, az meg kaszát kapott :((( .


markknight
(veterán)

Honnan veszed, hogy kaszát kapott?

Nyilván nem akartak mégjobban belerondítani a klasszikus trilógiába, amit most lehet csúnya lesz, de megérné újraforgatni. Kicsit kilóg a lóláb ahogy a filmekben beszélnek ezek a karakterek, meg amiket átéltek.


mephi666
(nagyúr)
Blog

ja tényleg Obi-Wan... asszem ezt beiktatom, míg teljes nem lesz ásóka s01 :)


pècsimunkás
(addikt)

Olvastam valahol.
Ha nem kapott kaszát, annak csak örülni tudok :R !


paatrick
(őstag)

Kitartást hozzá ;]

[ Szerkesztve ]


WayneGace
(őstag)

Van benne néhány jó jelenet. :)


Frod
(addikt)

A kritika/közönség nem szerette, nem hozott túl acélos számokat, és a régi-új CEO is éppen nyirbálja a streaming tartalmakat, mivel csak viszi a pénzt - plusz jelenleg még itt a sztrájk is.
Túl sokat én nem tennék rá, hogy (valaha) is folytatják.


radi8tor
(MODERÁTOR)

Ahsoka

Szépen mosolyog. :B


Pitterix
(őstag)
Blog

Ha megnézed, lehet változik a véleményed... :R
Ex-elit katonát, így, azért..... :N

Seres Ferenc megvan? ----sajnos nincs.

[ Szerkesztve ]


Ellia
(addikt)
Blog

Az eheti Asoka rész az utóbbi idők legjobb Star Wars része lett. Szerintem.


minek?:S
(őstag)

Abból lehet, hogy inkább a Patterson cut-ot nézném meg. Voltak jó részei az Obi-Wan-nak is, de inkább egy borzasztóan nagy kihagyott ziccer. A Patterson Cut-ból meg amit eddig láttam részleteket, a sok fölösleges baromságot kigyomlálták.

Ahsoka S01E05

Egyszerűen hihetetlen volt ez a rész. Az előző rész zárása, illetve, hogy ez is Filoni keze munkája, már sejthető volt, de felülmúlta a várakozásaimat. Mint TCW "rajongó", elképesztően jó volt látni a háborús emlékképeket/látomásokat. Anakint szerintem jól fiatalították és itt is jól hozza Hayden a karaktert(mert itt volt is mit).. és amit soha nem hittem volna, hogy fogjuk páncélban látni élőszereplős sorozatban. Nem beszélve Rex-ről, vagy a Mandalore ostromáról. Szinte végig rázott a hideg. Carson Teva is még mindig szimpatikus karakter. Mindemellett pedig végre volt egy komolyabb mondanivalója is a résznek, ráadásul amit többféleképpen lehet értelmezni és még a látvány rovására sem ment. Alszom még rá egyet, de egyelőre nagyon bennem van az, hogy -élőszereplős fronton- 2005 óta nem kaptunk ilyen minőségi tartalmat.

Ha valaki nem teljesen érti, akkor ajánlom Rixon videóját, de vannak érdekes kommentek is alatta.


WayneGace
(őstag)

Andor jóval magasabbra tette a mércét. Ezt nem is fogja megugrani az Ashoka szerintem, mert jóval kevésbé életszagú, elég steril. Visszagondolva, például maga a harcok, meg minden szép tiszta. A clone háború mocska is micsoda? Por és hordágyon fekvők. Arc nélkül, vér nélkül, olyan semmilyen.


markknight
(veterán)

Az Andor? Na ne viccelj :D Az azoknak való akik szeretnék ha a Star Wars azzá válna ami amúgy nem. Egy végtelenül unalmas, fantáziátlan, Cyberpunk-Szárnyas fejvadász hibrid.

Én is azt gondolom, hogy élőszereplősbe ilyet még nem kaptunk, magasan ver mindent amit eddig hoztak. Luke meg Ahsoka a mandalória? Ugyan kérlek. Sehol nem volt egyik korábbi tetőpont sem ehhez.

üzenetek