Sorozatok - Kultúra, művészet, média fórum

üzenetek

hozzászólások


minek?:S
(őstag)

Szerintem tudni kell helyén kezelni a dolgokat. Nem lehet összehasonlítani egy Andort egy Ahsokával és nem azért, mert egyik jobb lenne, mint a másik, hanem mert teljesen más műfaj a kettő. Egyelőre ez a két sorozat nagyon magasra teszi a lécet, annyira, hogy már most szomorú belegondolni, hogy a 7, 8, 9-be fognak belefutni a szálak.

Az meg, hogy arc nélküliek az emberek, köd van mellettük, az meg méginkább azt sugallja, hogy nem visszaemlékezés volt, hanem egy látomás vagy a kettő keveredése. Ahsoka lelkivilágának a tükröződése. Ezért volt az első képen a Rylothi csata, az utolsón pedig Mandalore ostroma, amit Anakin nélkül nyert meg. Vágyott az elsimerésére, nem a visszaigazolásra, valamint itt nem maga a "klóni háborúk" bemutatása volt a lényeg, hanem a tanulás, hogy a döntéseinkkel együtt kell élnünk. Meg persze a fan service.


bobalazs
(nagyúr)
Blog

Ahsoka
Nekem az a bevillanás tetszett amikor egy pillanatra DarthVader alakja lett Anakinnek.
Amúgy eléggé túltolták a mesét ebben a részben, de jólvan, nem baj.

[ Szerkesztve ]


radi8tor
(MODERÁTOR)

Morning show

Jól beindult az évad. :DD :C


Janaboy
(veterán)
Blog

Andor tényleg más de a valóság az, hogy a Star Wars világa nem csak a jedik vs sithek csatározásáról szól.
A cél az Andorral, a Mandaloriannal és Boba Fettel az, hogy kiterjesszek a világot, hogy lássuk mások szemével is a történéseket..

[ Szerkesztve ]


WayneGace
(őstag)

Más műfaj? Oké, hogy más stílust még ráfoghatjuk, de ugyanaz a műfaj. Mindkettő sw sorozat. Azért ne misztifikáljuk túl szerintem! Értem én, hogy tetszik. Sw mértékkel jó is, de ugyanolyan kínos botként működő kardozás van benne, mint a többiben. Nem túl erős dialógusok és a színészi játék is egy jó közepes. Ráadásul, mint írtam totál steril minden. Űrhajók, öltözet, díszlet, smink, haj. Nincs egy kis kosz, gyűrődés vagy kócosság.


markknight
(veterán)

Nem értek ezzel egyet. Évek óta ment a sírás, hogy ne csak Jedik meg fénykard legyen, hát meglépték. Lett Solo, Rogue One, Boba, Mandalóri. Olyanok is. Kicsit az az érzésem mintha a Harry Potterből ki akarnánk szedni a varázslókat.. nem fog menni. Meg ha nem kell a Jedizés akkor mit akarunk a Star Warstól? Mi olyan van ezen kívül ebben a világban amit egy Star Trek vagy más random scifi nem adhat meg? A sava borsa ennek a franchisnak a fénykard és az erő. Ezek nélkül fabatkát nem ér.


minek?:S
(őstag)

A sterilségre az Andor és a RO a válasz. Mindkettő Star Wars, de más szemszögből mutatja be az eseményeket, más léptékkel. SW könyvekben is rengetegféle közül tudsz válogatni: háborús, romantikus etcetc. Lesz ami tetszik, lesz, ami nem, de attól nem lesz magától értetődően rossz az egyik vagy a másik.

A mostani felhozatal sorozat fronton elég jó. Ahsoka-Mando-Andor. Ha valakinek a humbuggal van baja, akkor az utóbbi kettő attól még tetszhet, ha valaki a rizsára nem kíváncsi, akkor ott az Ahsoka, ha valaki egy fejvadász side quest-jeire kíváncsi, akkor ott a Mando. Mindegyik más, de mindegyik -másképp- Star Wars. Persze bele lehet kötni sokmindenbe. :)

+ előbb utóbb jönnek a High Republic tartalmak is(mondjuk egyelőre csak a The Acolyte-ról tudok), azt sem lehet egy az egyben ráhúzni az eddig létező SW-ra, mégis izgalmasan hangzik.

Nem kell egymást meggyőznünk, másképp látjuk. Én szeretem mindegyiket.. bár még én is irigylem azokat, akik szeretik a sequelt és akik szerint az a jó irány.


markknight
(veterán)

bár még én is irigylem azokat, akik szeretik a sequelt

Nettó 20 ember :D ;]


WayneGace
(őstag)

Rogue One talán a legjobb SW film. Nem gagyi filmek és sorozatok kellenek. Függetlenül, attól, hogy vannak benne jedik vagy nincsenek.


mephi666
(nagyúr)
Blog

...poén lenne kicsit átrakni a fókuszt a sötét oldalra: pl Vader-ről sorozat, sok-sok kegyetlenséggel, fojtogatással :D ...vagy pl Thrawn-t felvezetni szépen, akiről itt-ott csak 1 kósza említés jön, hogy hujjujj az az ipse :D az a legnagyobb baj, hogy a Disney nem fog soha meglépni egy ilyen R-es ziccert


markknight
(veterán)

Neked a legjobb :D Egy unalmas film, amire azért emlékszünk jóízűen mert Vadert bedobták az utolsó 5 percben írtani. Még a karakterek nevére sem emlékszem, pedig azért elég nagy SW rajongónak tartom magam. Persze, mindenkinek az tetszik ami, de azért az ilyen kiforgatások szerintem nem tesznek jót. A Gears of Warból is csináltak stratégiai játékot, nem jött össze :D

Am nem tartom Star Wars filmnek, a Rogue One inkább egy újabb JJ Abrames Star Trek.

[ Szerkesztve ]


markknight
(veterán)

Ja, meg még fricskaként akartam mutatni ezt a videót, hogy na ez minden, csak nem Star Wars. Még a Harc az endor bolygón is jobb ennél :D [link]

[ Szerkesztve ]


minek?:S
(őstag)

Mindig a legkisebb kisebbség a leghangosabb. :B

(#72590) mephi666

Egy kaszabolós, véres filmet én is megnéznék.. láttuk hogy alakul át Anakin Vaderré, és hogy "áll vissza", de egy erős vérengzős filmet még mindig el tudok képzelni. De egy horroros Halálosztagot is megnéznék, vagy Maul - Vesztegzárt. Amúgy a The Acolyte emlékeim szerint a sötét oldalról fog szólni vagy legalább is jobban be lesz mutatva.

Mondjuk az egész High Republic érát nem tudom hova tenni. A könyvek nem rántottak be(még az elsőt sem olvastam végig, pedig amúgy nem rossz), a Jedi: Survivorben érdekelt az a szál..


minek?:S
(őstag)

Nem tudom, én a RO-ból Vader mellett a scarifi csatára emlékszem(legalább olyan jelentős volt, mint a yavini, azt imádom és azért az elég nagy részét kiteszi.. régebben is írtam, hogy egy űrcsatás, vagy egy bolygón is megnézném, ahogy több száz X-wing, B-wing, Y-wing stb. megy neki TIE-oknak és csillagrombolóknak. És annak is megvan a maga SW töltete.


Ryder62
(őstag)
Blog

Ahsoka 5. rész

Sajnálom hogy a világok közti világból csak ennyit tudtak kihozni. Inkább olyan érzés mintha Ahsoka csak egész egyszerűen beképzelte magának, de itt rácáfol az hogy Jacen halotta a fénykard zümmögését. Egyenlőre nem tudom hova tenni. De a vissza "emlélezések" a klónok háborújára a fiatal Ahsokaval az jó volt, meg klassz volt újra látni harcolni Anakint.
A pirgilles jelenetsor mikor ugrottak a végén az tetszett ,a zene meg rátett egy lapáttal.

Kimondhatjuk egyértelműen, ebben a részben nagy hangsújt kapott a fan service.


Rigormortiis
(addikt)
Blog

Ejj... Fiatalabb koromban boxoltam és muay thai-oztam jó tíz évet. Nem véletlenül találták ki a súlycsoportokat, pár kiló is döntő befolyásoló tényező, nemhogy 30-40. És arról még nem is beszéltünk, hogy a nők teste sokkal érzékenyebb a külső "behatásokra", mint a férfiaké. Én azt mondom, hogy egy 50-60 kilós nő gyakorlatilag esélytelen egy átlag 75-80 kilós faszival szemben annál is inkább hogy a kötözködő, nőverő f.szkalapoknak általában van is ebben rutinjuk. Persze, be lehet mákolni egy gyors ütést vagy tökön rúgást, de ez nem túl életszerű.

De nekem is van erről saját sztorim: én is szedtem szét nálam jó 15 kilóval könnyebb kiós tagot edzésen, pedig sokkal képzettebb volt nálam (fekete öves) és ügyes is volt, de kb 2 perc alatt szétszedtem a lábait.

[ Szerkesztve ]


grizlisandor
(addikt)

Ha az elmúlt hetet nézzük, igazad van. ;]


FoxiestFox
(félisten)
Blog

Visszaolvasva a hsz-eket Ahsoka témában, csak én vagyok, aki szerint AI írta a párbeszédeket? :DDD


Ryder62
(őstag)
Blog

Hát a Fallout sorozat hivatalos art-ját AI készítette.


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

Egyre gyakoribb ez. Secret Invasion komplett introjat AI csinálta.

üzenetek