Sorozatok - Kultúra, művészet, média fórum

üzenetek

hozzászólások


lezso6
(HÁZIGAZDA)
Blog

Hármat ismerek ezek közül:

Fringe / Rejtély

Anno imádtam, de akkor még fiatal voltam, szóval mostanában nem merném megnézni, mert túl hatásvadász, továbbá ilyen NCIS zoom jellegű gagyiságok is vannak benne itt-ott. Befejezése sajnos nagyon összecsapott, szvsz az első három évad az igazi, de lassan indul be, lassú a főszál, mert epizodikus jellegű, még a régi iskola szerint készült.

Fontos, hogy ez egy J.J. Abrams sorozat, annak minden jó és rossz tulajdonságával. A Lostnál jelentősen jobbnak tartom. Nagyon jók a karakterek, s történetük, erre fut ki a sorozat az évadok során. Nekem IMDB-n 8/10-re van értékelve, de újranézve attól félek, max 7/10 lenne, vagy inkább rosszabb. Szép emlékek, na. :D

For all Mankind

Erről már írtam, nagyon érdekes a koncepció. Azaz, hogy a szovjetek űrtechnológiával megelőzik az usákokat, s komoly verseny alakul ki, s egy-egy évad egy évtizeddel foglalkozik. Főleg az elején érdekes, de fokozatosan egyre hangsúlyosabban lesz kellemetlen, idegesítő gagyi szappanopera. Átlagosan kb 6/10, néhol nagyon erős pillanatokkal, máshol meg rémesen rossz. Az első 3 évadig bírtam, 4. már kimaradt.

Peripheral / Periféria

Szintén írtam már róla, ezt jelentősen gyengébbnek tartom a fentieknél, pár epizód után unalmassá vált számomra, pedig érdekes a koncepció. Kb 5/10.

[ Szerkesztve ]

üzenetek