Steam Deck - Notebookok fórum

üzenetek

hozzászólások


cami][us
(senior tag)
Blog

Melyik Doom?


30z.Samu
(félisten)

2016-os.


cami][us
(senior tag)
Blog

CTD elő szokott fordulni, de csak ritkán. Vulkant használod?


30z.Samu
(félisten)

Persze, de csak monitorra kötve fagy ki a gép. Saját kijelzőjével tökéletesen működik.


30z.Samu
(félisten)

Ja igen, amit még elfelejtettem megemlíteni. A Bluetooth kapcsolat tényleg mintha jobb lenne, párosítottam vele egy One controller-t ès sokkal jobb volt az input mint az LCD-n volt.


ripla
(őstag)

Van benne +1 bluetooth antenna, azért. :)


30z.Samu
(félisten)

Igen, tudom. De mèg nem próbáltam ki élesben mostanáig. :B


paulka
(tag)

Élhető? Az enemy csapatnak lenne csak élhető :D


30z.Samu
(félisten)

Nos, a laptopom 25 fps-éhez képest nagyon is élhető a 70-110. ;]


consono
(nagyúr)

:) Einstein óta minden relatív :DD


Lmh
(őstag)

Lőhető


bepken
(veterán)
Blog

amúgy ha a 60 fpst fixen tartja, már simán játszható. ha nem tartja fixen, az valóban bajos. (őszintén szólva még nem próbáltam, mivel dock nincs hozzá, analog stick meg nem a CS-hez lett kitalálva :DDD }

még annyit, mert megszólnak...nyilván competitive shooter lévén előnyös a minél több fps, de legtöbbször csak sznobkodnak, akik ettől teszik függővé a játékbeli teljesítményüket.... :)


Wlac
(Ármester)

Sziasztok!

Még csak szemezek a Steam Deckkel, mert van egy viszonylag nagy Steam (plusz egyéb kliens) játék könyvtáram, viszont elsődlegesen konzolon játszom, és a Macen is alig fut valami. Switchesként azonban tetszik a Deck koncepciója, azonban kicsit túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen. A thermal throttling mennyire probléma rajta? Mondjuk az bíztató, hogy túl sok panaszt nem láttam erre vonatkozólag, de inkább kérdezek, mintsem pofára essek.


Cucuska2
(őstag)
Blog

Thermal throttlingot még életemben nem láttam rajta.


30z.Samu
(félisten)

Nekem itt a dokkoló, de az OLED valamiért random kifagy és újraindul. Saját kijelzőjén tökéletesen működik. Azt nem tudom, hogy Windows alatt mi a helyzet, mert még nem próbáltam. Az LCD hébe hóba csinálta ezt, sokkal stabilabban működött ilyen téren. Ami a CS-t illeti, amikor aktívan toltam, egy 60Hz-s monitorom volt. Voltak így is jó pillanataim. :D


Wlac
(Ármester)

Szuper, köszi!


chris0000
(őstag)

hi. semmi ilyet nem tapasztaltam.. nekem is oled 1tb van. csak azért írtam az 1tb-t, mert szerintem egyik oled verzióval sincs ilyen gond. üdv.

[ Szerkesztve ]


r0b1
(tag)

Ugyanúgy tudod őket indítani SD kártyáról, de át is másolhatok őket az SD ről az ssd-re, nyilván ez esetben rövidebb lesz a töltési idő. A másolás egyértelmű, ha jól emlékszem a tárhellyel kapocsolatos beallításoknál van.


chris0000
(őstag)

hi. a nagyobb méretü letöltést Ti, h oldjátok meg? ha kikapcsolom a power gombbal a kijelzőt, akkor úgy látom nem megy a letöltés... nem akarom, h addig üresjáratban legyen a kijelző... thx. üdv.

[ Szerkesztve ]


30z.Samu
(félisten)

Egy iső után elhalványodik a kijelző, az elalvást ki lehet kapcsolni.

üzenetek