Óra topik - Technika, hobbi, otthon fórum

üzenetek

hozzászólások


Memmaao
(addikt)

Ha már vintage, akkor az legyen is vintage, és jó áron is van:
[Casio easy rec] Érdemes megnézni a többi outlet órát is náluk, kincsek vannak itt !
Ma megjött a két óra, ami Kriston Karcsinál járt. A Seiko kapott új üveget és ki lett takarítva. A Timex automa be lett szabályozva. A +25mp képest azért most ez elég jó lett.


SnakeHUN
(csendes tag)

ugyanezt gondolom én is, elég silánynak tűnik élőben, ugyan én 13-ért vettem januárban, annyiért sikerült is elpasszolni...
skip


chris-v
(senior tag)
Blog

Ez milyen Seiko pontosan?


Spet
(addikt)
Blog

Seiko H021-8001 Ana-Digi


Memmaao
(addikt)

Ma megjött a timecenter outlet készletes Casio easy record. Ez tényleg vagyb20 éves modell minimum. Kurv@jó! A Casio részleg lett a kedvencem a gyűjteményben.

[ Szerkesztve ]


andrew01
(tag)

Hangulatos darab - [hordva] is : )
Mondjuk nekem már rákerült egy szürke szövetszíj (ritkább 19mm jó rá), mert amennyire szép a gyári szíja, annyira kényelmetlen és szőrtépő :D.
Kár, hogy nyilván csepállóságról sem beszélhetünk, de pozitívum, hogy a gombok nyomása\nyomáspontja nagyon jó.
Poén, hogy ébresztőnek is be lehet állítani a felvételt.
Ez már egy reissue szerintem, nem hiszem, hogy annyi idős lenne, (tippre 6-12 éve, de ha valaki unalmában kiderítené ennek a kiadását annak én is örülnék) A valós vintage darabnak fémháló mic védője volt, amit hajlamos volt idővel elhullajtani-leesett :D

[ Szerkesztve ]


hdanesz
(senior tag)
Blog

Sziasztok,

A titanium valóban könnyen karcolódik?
Két Citizen Titanium közt vacilálok...( Első, második) de az egyik videón furán foltosnak, viseltesnek tűnik a titánium szíj...

Itt a videó. 3 perc 36mp-nél kezdődik a kérdéses rész...


fagyalllo
(őstag)

Nem viseltes az, csak zsíros kézzel összefogdosták az új órát.
Kopásálló felületkezelést kapott az óra, normál használat mellett nem kell tartanod tőle, szép marad.


i400
(senior tag)

A csaton is látszik, h az ujjlenyomat hagy ilyen foltot rajta. A titán minimálisan pár HRC-vel kevesebbet tud mint a rozsdamentes acél. Ha edzett/felületkezelt akkor meg tartós.
Ha jól sejtem az órák stílusából nem építőipari munkában használnád :)


Tsebacsi
(nagyúr)

Citizen PRX :D
Jó az a titanium, nekem még a nagyon régi 20+ éves titanium volt/van, azon lehet látni 1-2 karcot, de azóta ez sokat fejlődött, ezek jól néznek ki, vedd meg bátran! :K

[ Szerkesztve ]


hdanesz
(senior tag)
Blog

Citizen PRX :D

Az a Tsuyosa lenne, nem?! :DDD

@fagyallo és i400: Köszi nektek is! És valóban nem építőipari felhasználásra lennének. Bár ez a foltosodás kicsit aggasztó. Minden alkalommal le kell törölgetnem, hogy szép legyen?


phrenetiX
(tag)

Új G-k


krono.
(tag)

Hmm, hát nekem ez valahogy nem arányos forma, kicsit bénának hat.


phrenetiX
(tag)

Nekem ez jutott róla eszembe: DW5500


hdanesz
(senior tag)
Blog

Az óravilág palotapincsijei. És nem szeretném a kutyákat megbántani.


andrew01
(tag)

Apropo Selleinél nem jártál mostanában Pécsett? Szoktak nála lenni szép vintage digitek... tél végén láttam nála egy Nos közeli Casio tv remote-ot, meg egy érdekes Orientet is. (Mondjuk ott mi nincs... 19. századi zsebórát is mutatott már a mester. Kint a kirakatban Q&Q virít, de ha van igény, a hátsó műhely részlegből, egy fiókból vintage Omegát, IWC-t vagy Rolexet is képes prezentálni :D )

[ Szerkesztve ]


i400
(senior tag)

Ha nem töpörtyűs ujjakkal/csatakosra izzadva taperálod nem lesz gond!


Csari93
(aktív tag)

Köszi a válaszokat! Bajcsyt ketten is írtátok, így ezt céloztam. Előtte direkt többször próbáltam hívni különböző időpontokban, nem vették fel. Odakerültem, sajnos nem vállalták. Mondták, hogy vigyem a butikba. :D
Aztán azért sétálón ha már arra sétáltunk bekérdeztem a Bálintba, ott pedig hozott alkatrésszel nem dolgoznak... Úgyhogy Győrrel luftot rúgtam.


Tsebacsi
(nagyúr)

Az IS :D De ez is nagyon hajaz a chrono PRX-re, legalábbis nekem egyből az ugrott be. És ez most nem negatív, nagyon jól néz ki ez a Citi!

[ Szerkesztve ]


Memmaao
(addikt)

Heti szinten járok hozzá. Vagy egy majd NOS állapotú pro Trek is nála és a remote is megvan még neki. Van egy Omega equinoxe Reverso is nála, amit nem biztos, hogy el fog adni, de rajta vagyok az ügyön.

üzenetek