Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Stylewars_kp
(őstag)

Ritkán járok mostanában Szegeden, de ha van ilyen kisebb lomis cuccod azt szívesen fogadom. Környékben ismerek több rászoruló családot, nekik szoktam tovább osztogatni.


martonx
(veterán)

Most is van falióra, szék, 16-os kerekű jó állapotú váltós gyerek bicikli stb. Viszont ezekkel most egy fórumtársat szeretném támogatni, ahogy látom eléggé ráfér.


DarkByte
(addikt)
Blog

Én érték határt húzok általában.
Ha több vesződés meghirdetni, esetleg még csomagolni és feladni is, mint amennyit ér a cucc, akkor tipikusan én is vagy elajándékozom, vagy valami gyűjtőbe leadom tömegesen.

Van pár régi bútor most is ami még a lakással maradt itt és gondolkodom el kellene tüntetni. De pl. ezt az "ingyen elvihető" dolgot se merem meglépni Facebook-on, mert tippre az az ogrék egészen új hadát vonzaná be, akiket még a társasház kapun se akarok beengedni, nem hogy a lakásba felengendi. :B

[ Szerkesztve ]


tisn
(addikt)

igy jartam 10 eve a tuzhellyel. jo volt, de mar eleg koszos (elozo lako), meg nehany helyen lejott rola a festek, ahogy megszortam zsiroldoval, felraktam ingyen elvihetonek, telefonalt egy no, normal hangja volt, mondom jojjenek, olyan feketek voltak mint a korom. de semmi gond nem volt, elvittek, es ennyi.


martonx
(veterán)

Én jó ideje már értékhatárt se húzok. A legutolsó, amikor próbáltam bármit is eladni 8 db bontott tetőtéri ablak volt 2021-2022-ben. Nyilván bontott, öreg, de egyébként fullos (külső belső árnyékolókkal stb.) Velux ablakok voltak, újonnan egyenként 300K lenne darabja (plusz árnyékolók, amik külső belső 15-15K újonnan). 8db így felszerelt ablakot hirdettem egy csomagban összesen 80K-ért.
És jöttek az emberek megnézni (eleve mit nézel meg egy 15 éves bontott ablakon, amik minden irányból le lettek fényképezve, velux link a hirdetésben, pontos méretekkel stb), rohangálhattam haza. És mindenki rácsodálkozott. Ja, hogy ez bontott? Ja, hogy ez nem új? Ja, hogy beépítő keret nincs hozzá? Ember, ez bontott, ahogy le is volt írva a hirdetésben, a beépítő keret az egyetlen, ami drasztikusan sérül bontáskor, beépítő keretet meg újonnan lehet 20K-ért venni.
Végül egy valaki jött, hogy minden kiegészítőt megvett róluk 50K-ért, magukat az ablakokat meg ismerősnek odaadtam tüzifának ingyen. Hogy a bennük lévő üveggel mit csinál, már legyen az ő dolga. Hónapokig tároltam, kerülgettem az ablakokat, cipekedtem velük rengetegszer.
Szóval ez volt az utolsó, amikor bármit is meghirdettem. Bármi is kerül elő itthon, vagy kuka, vagy ajándék, ha tudom, hogy kell valakinek.

[ Szerkesztve ]


Stylewars_kp
(őstag)

:R


tisn
(addikt)

nekem egy hazra lenne szuksegem sracok, lehetoleg 100m2+ ujepitesu, ujszegeden :) :R


martonx
(veterán)

khm, nem vagy rászoruló


lorcsi
(veterán)

Miert pont ujszeged ?


SirRasor
(őstag)
Blog

Pedig egy ilyet én is be akartam írni :D
Amúgy vannak szintek. Valakinek kajára alig telik, de másnak meg mondjuk egy 100k-s okosórára nem fog soha telni, nekünk meg mondjuk egy kertesre nem fog sose telni, tehát abban mi is rászorulók vagyunk :U


macilaci78
(nagyúr)

Gondolom, a lokáció miatt. Kevesebb autó, kevesebb lakótelep, több zöld, ott a munkahelye, vagy a gyerek sulija. Mindegy, nem?


lorcsi
(veterán)

Ha neked mindegy, akkor miert valaszolsz helyette ?
:U

[ Szerkesztve ]


macilaci78
(nagyúr)

Neked nem mindegy, hogy másnak miért Újszeged?
Én szerettem Újszegeden lakni. Egyetlen hátránya, hogy semmi se volt Újszegeden, ahova rendszeresen jártam. :D


martonx
(veterán)

Jó, nyilván a maga szintjén mindenki nyomorog. Én pl. szeretnék egy új motort a meglévő mellé. De nem telik rá, ha így nézzük én is rászoruló vagyok :D


szabzoltan1
(tag)

sziasztok.

segitségre lenne szükségem.
van egy qnap ts 231+ nasom amiben 1db lemez volt,mostanra elfáradt.
vettem egy másikat és az adatokat szeretném az egyikről a másikra áttenni,de nem sikerül j(l)uzer vagyok nem értek hozzá.valaki tudna ebben segiteni? :R
irtam a megfelelő forumra is de a luzereket nem szeretik. :DD


tlac
(nagyúr)

itt sem ;]


szabzoltan1
(tag)

köszi :O


szabzoltan1
(tag)

:DD


szabzoltan1
(tag)

azért itt éléggé baráti a társaság.hátha lesz segitség.
jah és nem ördögi vigyor. :D

üzenetek