War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


KROK640
(veterán)
Blog

Igen szokatlan roncsolódás :

Csak a tudás számít :

Mondom én :

Operation Bögöly, ismételten :D


BerserkGuts
(őstag)
Blog

Az object292 ára mennyire fog felmenni szerintetek?
pl T-72 turms szint lesz belőle 300GJN?


wednesday
(őstag)

Ha full uptiert kaptam akkor hogy lehet, hogy nálunk mindenki 10.0-ás géppel tolja?
Ennyire mazohisták lennének, hogy bent hagynak a line up-ba magasabb járművet vagy mi?

Később sem változott a helyzet, 3 perc alatt már szétverték a csapatot. Az Object őrület miatt talán, de most nekem élhetetlen az orosz oldal. A német 9.3 most sokkal jobb, még uptierrel is vannak jobb meccsek.


wednesday
(őstag)

Na megtört a jég végre. Volt egy kiegyensúlyozott vereség és egy gyors győzelem ruszkikkal.

Egyébként így top tier felé közelítve nekem a játékmenet az arcade érzést hozza vissza, sebességben, kapkodásban és kaotikusságban (ez a járműveknek is köszönhető). Azt látom, hogy a játékosok többsége vér agresszív, rohamozó lemming. Lehet, hogy ez a játékmenet a kifizetődő nagy átlagban, hogy vagy elsőnek szednek le vagy akár nagyot is gurulhatsz (ha kilőttek irány a köv meccs, minek tovább szenvedni felfogás...). És az esetek többségében pár perc alatt borul a pálya.

Ha véletlen nagyjából 4-5 játékos egyenlően marad meg a két oldal között, na akkor onnantól él a taktikázós, vadászós, sunyulós izgalmasabb játékmenet.


BerserkGuts
(őstag)
Blog

8.7ben megyek de a helikopteresek nemet oldalrol eleg erosek meg A1 is


wednesday
(őstag)

A kis kávédaráló?

Jó kezekben az félelmetes. Földközelben iszonyú jó manőverezik és nehéz is eltalálni.
Volt, hogy lebegő üzemmódban függeszkedett, totál bemértem ZSU-val és daráltam repesszel és ő rakétázott ki előbb.

Leo1-ek sem rosszak. Dombos terepen lehet velük jól gurítani. Jó ágyúsüllyedés és jó tolatás.


BerserkGuts
(őstag)
Blog

igen az a kis szúnyog és kb 2000méterre nem igen enged a játék repcsiseket sebezni
hát közelebb meg nem jönnek csak ritkán akkor le lehet szedni.
(fedezékbe kéne húzódni de nem igen van általában és belövi még híd alá is)

A zsu-57-nek nagyobb lőtávot adtak azzal néha sikerül eltalálni olyan messziről de a kisebb kalibereket burtálisan le nerfelték nehogy már leszedje a légvédelem szegényeket.

Most orosszal örülök ha max 4killt kiszenvedek pedig még pár hete könnyen jöttek a jó körök amiket posztoltam is furcsa egy játék ez.


wednesday
(őstag)

Igen, mert 3 km-ről már vígan rakétázik. A helit akkor könnyű leszedni, ha megleped. Ha látom, hogy nem velem foglalkozik és közeledik én 1 km-től nyitok tüzet. Azt le sem tudja reagálni. De sok légvédelmis már vereti neki 5km-ről is, aminek csak az az értelme, hogy megbújik. Repülőre is akkor szeretek tüzet nyitni, ha megkezdi a rácsapást és már csak a célpontját figyeli.

Én a 4 killnek alapból mindig örülnék. :D

Sztem oroszoknál most sok újonc vagy vasárnapi játékos van, főleg az eventes objectel. Sokszor percek alatt kenik szét a csapatot. Főleg, ha svédek meg izraeliek jönnek szembe és heli rush, ami ellen tehetetlenek.

Most jobb köröket megyek német 9.3-al, pedig én azt régebben félre tettem mert halál volt. LeoA1 -el is úgy tornyon vágtam egy fogalmatlan, bamba orosz object 292-t, aki az ágyújával próbált kergetni egy helikoptert, hogy öröm volt nézni. :U

[ Szerkesztve ]


Francia91
(veterán)
Blog

Most orosszal nyomom én is, hogy már van 2 db 9.3-as tankom (T-72 és T-64), de elég szar a helyzet, percek alatt ledarálják a csapatot, aztán ottmaradunk ketten vagy hárman egy majdnem teljes csapat ellen....


wednesday
(őstag)

Igen, ezt én lemming effektusnak hívom. Gyorsan berongyolni a csatába, hátha összejön 1-2 kill miután azonnal ki is lövik az illetőt. És így összekaparni pár pontot, aztán jöhet a köv csata. Pár perc múlva úgyis oldalról, meg hátulról meg a spwanról fogod kapni a lövéseket.


KROK640
(veterán)
Blog

Ma egész délután ilyen meccseket mentem, NULLA minden.  Mindenkit kilőnek, leütköznek, előlem majd engem one-hitelnek. Totál free fragnek vagyok a meccsben, teljesen mindegy melyik preset, melyik BR ... Valami eltört. Bennem is készül. Nagyon készül ... 
 

 
 
 
A világ kilencedik csodája : 5 kill és 1 assist és NULLA crithit ezekre. Nyilván a véletlen műve, hogy 36db crit lenne a feladat, 6 meccsből csak 3db jött. 
 

 
 
Így első blikkre egy határozatlan időre történő uninstall ami nagyon szimpatikus gondolat nekem a játékkal kapcsolatban, mert eléggé egyértelműen a tudtomra kezdi adni, hogy nekem itt már semmi keresni valóm sincs. Viszont ez úgy érné, ha a fórumban kifejteném egy bejegyzésben, hogy több mint 9 év majdnem napi jelenlét után, hogy érték el, hogy elhagyjam őket. Ehhez momentán semmi türelmem, de azt hiszem a mai (egyik legkönnyebb) T3-as feladatot a 36 critet ott hagytom a francba. Ha végül nem lesz meg az IL8, akkor ezentúl nem csak az evenetet nem fogom csinálni, de a BP-t sem :) Sőt... az is lehet, hogy keresek valami tök más elfoglaltságod podcast hallgatás alá :)


KROK640
(veterán)
Blog

Csak a kiváncsiság okán mentem még két meccset, itt 4 kill és 3 assist mindössze 2db crit hit-el :

Szóval ez ma lehetetlen lesz nekem. Ilyen amikor a játék beáll, megmakacsolja magát ÉS NEM, ÉS NEM, ÉS SZÓ SEM LEHET RÓLA!!! NEEEEEEM!!! Úgysem csinálod meg a kötvényfeladatot!
Áh, nincs belenyúlva, dehogy ....


wednesday
(őstag)

Hidd el, ha nem látnád, hogy mi a napi feladat lehet meglenne. :)

Én van, hogy elengedem őket. Már csak akkor grindolok, ha valami feltétlenül kell, egyébként nem. Volt, hogy a könnyű feladat tankozásban, a segédkezés a javításban egyszerűen nem akart összejönni. Pedig már úgy mentem sokszor, hogy nem baj ha kilőnek utána. Igaz annyi lerobbant járművel sem találkoztam.

Lehet nem véletlen nem repülőzök, sztem sokkal nehezebb minden szempontból. Eleve hogyan assistols egy repülőt? Egy tanknál még egyszerű a dolog. Lősz neki egy lánctalpat és otthagyod ebek harmincadjára.

Tegnap egyébként egy ritka szar nap volt. Ugráltam a br-ek között és többségébe vereség és nagy átlagban 200-400 pontokat szedtem össze. Volt, hogy egy szorongatott tankot már 3 csapattárs vett körbe, de akkor is engem lőtt ki (félig takarásban), aki 1 km-re volt a gangbangtől. :N


Francia91
(veterán)
Blog

Spawncamperek irtása....



edari
(őstag)

Én úgy látom még így se voltál túl eredményes, spawnon öltek meg. ;] :DDD


Francia91
(veterán)
Blog

2 vs 20-ban nehéz is eredményesnek lenni ;)
Amúgy meg direkt behoztam a Beigletpanzer 57-est, tudom, hogy azzal pár másodperc alatt ki tudok szedni pár spwncampert, ha már veszve is van a meccs
Hogy legyek eredményes, ha 2 perc után már maximum hárman maradunk egy komplett csapat ellen?

[ Szerkesztve ]


edari
(őstag)

Tudom, csak a véredet szívtam.


7Sony7
(addikt)

Rohadna meg az összes köcsög, aki átlát a sziklákon...


Kotomicuki
(senior tag)

Ilyen az, amikor (az átlaghoz képest feltűnően jól) adja a script - AB:
Ilyenkor nem "töpreng" azon, ha a StuG az oldalát mutatja, hanem már az első lövéssel kiüti - ráadásul most még szögben is volt.
A T-34-85 toronygyűrűjét is beadja 2.-3. próbálkozásra - azt ne kérdezzétek, hogy miért az egyik legnehezebb ponton próbálkozok...
M6A1 másodikra..., és csak a láncomat csapták le, semmi ágyúcső, meg szemből a motor, ahogy azt "szokta" a többi alkalomkor.
(FazekasPK yt-bernek igaza volt: a vízben úszó PT tényleg nagyon hangos - alig akartam észrevenni, ahogy a pálya szélén "kívülről" kerül(ne) az oldalamba, de a hangja végül "meggyőzött"!)


Francia91
(veterán)
Blog

Éljen a Booster.... :D

üzenetek