War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


BerserkGuts
(őstag)
Blog

prém nélkül nehezebb lesz :DDD
de lol én is T-72 T-64-et céloztam meg de 8.7 T-55AMD-vel gyűjtök


wednesday
(őstag)

A grafikában levettem a víz minőségét maxról, high-ra és végre megszűnt a villogó textúra a széleken. Ez repülés közben volt iszonyat zavaró.


KROK640
(veterán)
Blog

Ezt majd én is kipróbálom :)


wednesday
(őstag)

Arra van valami trükk, hogy a kezdetleges sugárhajtású gépek jobban lassuljanak leszállásnál, illetve álljanak már meg a kifutón?

A Me 262-nél, de különösen a Su-9/Su-11-nél van az, hogy mikor már lent van a betonon egyszerűen nem lassul fékezéstől és képes a kilométeres kifutókról is leszaladni. Pedig 300 alatt teszem le őket...már attól félek átesik, de a kerék fékhatása meg közel nulla.


Francia91
(veterán)
Blog

Nincs légfékjük, sem ernyőjük
Messer 262-est 300 alatt óvatosan nyugodtan leteheted behúzott futóművel a két hajtóműre, nem esik szét a gép, és nagyon szépen lassul :) (én így szoktam)
Mig 9-nél és a többinél ezt nem tudom megtenni, ott 300 alatt leteszem futóművel, majd mikor a 100-as tempót elérem, Q-val vagy E-vel elkezdek fordulni a géppel (közben féket nyomva), 100 alatt már nem törik ki a futómű a művelettől

[ Szerkesztve ]


wednesday
(őstag)

Köszi, akkor megpróbálom a hasra szállást ME-nél. A Q-E-vel én is szoktam ügyeskedni csak akkor ezek szerint túl nagy sebességnél próbáltam és kitört oldalra és onnan is lefutott.

Az a durva, hogy a 100-as tempót sokszor nem értem el a kifutó végén, ennél gyorsabban ment. Ezek a gépek ereszkedés közben még gyorsulnak nulla hajtóműteljesítmény mellett is. Egy prop-os gépénél sokkal könnyebb, a légcsavarnak jó nagy ellenállása van.


Francia91
(veterán)
Blog

Én 450-400 km/h-tól nyitom a szárnyakat combat állásba, majd 300-tól landing állásba, ez sokat segít lassulni. Ezek azok a sebességek, amik alatt nem szakad a szárny. Combat állásba általában 450 km/h a határ, landing állálban 320-300 km/h az a határ, aminél nyithatod az adott állásokba a szárnyat.


KROK640
(veterán)
Blog

Én úgyszoktam lerakni ezeket a gépeket, hogy ki se nyitom a futókat, akkor úgy nagyon hamar megáll.
Nagyobb gépeknél Q és E-vel lehet óvatosan játszani, de óvatosan mert simán keresztberakhatod/törheted a gépet, ha nem körültekintően teszed.
Persze nyilván előtte érdemes a fékszárnnyakkal játszani, meg elkoptatni a sebességet leszállás előtt egy kis sinus hullámzással.


wednesday
(őstag)

A sebesség koptatással nincs gond, az megy. De ahogy leteszem a SU-t mondjuk 280-al és nyomod a féket akkor kb másodpercenként 2km/h-át hajlandó lassulni és csak fut tovább és képes leszaladni a nagy, több km-es kifutóról is a végén.

Úgy érzem a kerék fékhatása kb nulla. Lehet az is belejátszik, hogy egy másik gépnél, ha kicsi a hátsó futó azt is a magassági kormánnyal leszorítod a gépet még jobban. A Su-nál meg vízszintes a gép "fekvése" teljesen az egyforma 3 futómű miatt.

Hát akkor hasra fogok szállni, pedig egy tökéletes landolással időt lehet spórolni, mert nincs szerelés.


7Sony7
(addikt)

Nem értem a problémátokat. Sohasem kell leszállnom, mindig lelőnek. :D

[ Szerkesztve ]


KROK640
(veterán)
Blog

Az RBvel az a baj, hogy ki szokott fogyni a lőszer ;]
Bár sokszor engem is van, hogy lelőnek, akkor legalább nem kell hasra letennem a gépet :DDD


7Sony7
(addikt)

Ja, kipróbáltam már, nekem is kifogyott. :D Ja, meg nem tidom, RB vagy AB, de "a fegyver beragadt". Azzal lehet kezdeni valamit? Vagy csak visszamenni a pályára, ha eléred?


KROK640
(veterán)
Blog

Elvileg nagyon egyszerűen lősz critet : ellövöd a fékszárnyát, futóművét, motorját (bomber esetén valamelyik lövészét) vagy a farokvezérlését. Pilótát nem, mert csoda módon az egy ideje nem számít critnek. ne kérdezd miért... tudom hatalmas hülyeség.
Azt nem mondom, hogy amelyiket akarod, mert szerintem aki azt állítja hogy azt lő el egy gépen amit akar hazudik, vagy nem ezzel a játékkal játszik.

Itt inkább az az érdekes, hogy valamit csináltak azzal a feladattal, hogy 36 crit. Régen a kedvencem volt, adták az AI gépek is, plusz egy repülőn ha ügyes voltál 2-3 critet is lehetett csinálni, az annyit jelentett, hogy egy 5 killes meccsben 5-10 de akár 15 crit is meglehetett, pláne has megzörgettél mellé pár AI gépet is.
Manapság nem tudom mi van, de ha ezt feladatot kapom akkor ilyen csodák keletkeznek :
3 kill, 1 assist, mindössze 2 crit :

2 kill, 3 assist, mindössze egyetlen crit :

3 kill, 1 assist, mindössze NULLA crit :

2 kill, 3 assist, mindössze 1 crit :

Megjegyzem csak az utolsó meccsben négy critet számoltam, a végén mégis egyet írt ki, és egyet rakott hozzá a kötvény feladathoz.
Elgondolkodtam, hogy írok egy bugreportot a Gajinnak, hogy minimum is érdekes, hogy amikor ez a feladatom ez történik, de aztán rájöttem, a franc sem fog hatalmas wall of textet írni, screenshootokkal meg videókkal alátámasztani egy postot, amit jó eséllyel csak pont az illetékesek nem fognak elolvasni... Jah és azt is eltudom képzelni, hogy direkt van így.

Nincs gond, akkor mostmár nem csak az eventekre érdemes szarni, hanem a BP-re is, elvégre minek szenvedjek valamivel, amire sokkal kevesebb esélyem van mint rendesen lenne?


KROK640
(veterán)
Blog

ABben egyszerű a helyzet, mert nyomsz egy R betűt azaz újratöltést, megvárod az újratöltési időt, és a fegyver rendben lesz.
RB-n vissza kell menj a leszállópályára, megvárni a javítást és visszamenni a csatatérre. Közben elmegy a fél meccs nyilván, ha egyáltalán túléled ezt.


Kotomicuki
(senior tag)

"Kulcsember" titulust sem kapok gyakran:
Mint ahogy talizmánt se - ráadásul most nem is Rank I.-II.-be:
De ma nagyon kegyes volt hozzám a srcipt..., mondjuk volt is mire, mivel a kihívásokban és a feladatokban meg nem nagyon engedett haladni. ;]


csongi
(veterán)
Blog

Alap fegyver beragad 3mp tuzelestol.
Egy fejlett fegyver loszer parossal 3 mp eleg is egy sorozatra.
Repteren ujra toltes.
Az mar jo, ha kifogy. Tuleltel egy osszecsapast. :)


7Sony7
(addikt)

Ja, mondjuk ez a jó hozzáállás. Túléltem egy összecsapást, jogos. :)
Tankkal viszont két napja folyamatosan szívok. Nem tudom mi van, nagyon nem megy most.


csongi
(veterán)
Blog

4 csataban egymas utan 5 perc alatt likvidaltak hangarosra.
Az 5 csataba elso lettem, 3 air 3 tank killel.
11 percben ketten mararadtunk a az automatan sorsolt squad tarsammal. :)

Ez a hirdetes megmutat sok mindent. :)
[link]

üzenetek