War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


KROK640
(veterán)
Blog

Igazán várhattak volna még 1mp-t még kilövi a másikat is :D


7Sony7
(addikt)

Igen, ezt sem értem. Van, hogy első vagyok, (jó, nem sűrűn, de van) a következő meccsen meg 2 perc alatt kétszer nyírnak ki.

Jó ez a videó, vissznézéskor én is látok ilyeneket. Megnézem néha azokat, akik sok killt hoztak, hogy csinálják, hogy tanuljak. Megy, lő, megy, lő, még csak célba sem veszi senki. Átmegy egy mezőn, senki nem lő rá. Szembe találkozik egy ellennel, 2 másodpercig sem lő az ellen, ő meg így kilövi.
Én: bujkálok, kidugom az egyik lánckereket, puff, kilőttek. Ha megpróbálok átmenni ugyanazon a mezőn, hárman lőnek rám egyszerre. Még megyek az a pont irányába a kiindulási pontról, és hátbalőnek. Szóval érdekes ez, az biztos.


wednesday
(őstag)

Lehet ezért van az agresszív lemming taktika, hogy menni előre. Vagy kilőnek azonnal vagy tényleg letarolod a pályát. És tényleg van ilyen, aki a minden közepén átrobog és nem kap lövést. :U

Lehet mégiscsak ők csinálják jól, mert nem ragadnak benne vesztes, szar meccsekbe, hanem csak termelik az Xp-t és a SL-t.

Velem is volt, hogy egyszer elkapott a gépszíj, hogy revansot vegyek és csak törtem előre körülnézés nélkül az utcákon, hatalmas robajjal (ez a tipikus érzés, hogy szétversz bárkit aki csak eléd mer lépni). És 5 killt és egy foglalást össze is szedtem, teljesen agyatlanul.

Csak nyugodt állapotban ez nekem nem megy én a megfontolt, taktikus játékot erőltetem. :D


BerserkGuts
(őstag)
Blog

hát fontos a jó időzítés vagy hamar beérsz a jó helyre vagy később és elkerülöd őket de az garantált hogy ha szakaszba botlasz 3-an esnek rád :DDD


BerserkGuts
(őstag)
Blog

uptierrrel elég jól lehet haladni pl amikor T72-vel berak a kis fosok közé szemből egyik se tud mit kezdeni és az a jó ha úgy találkozunk akkor végig lehet verni őket egészen a spawn pontra


Urna
(tag)

Volt itt szó róla a minap hogy hány kill kell a nukehoz, hát szerintem most egyéni "negatív rekordom" lett ebben :D , de tegnapelőtt kifejezetten nuke-dús este volt.
8 kill, kis uptierben, és 3 cap:
Objekt 292 - HE
Majd ez egy teljes dowtierben már 9 kill, 5 assist és egy cap kellett hozzá:
M551 (76)


Francia91
(veterán)
Blog

Ma eddig 7 meccsből 6 meccsen kizárólag ezt a pályát volt képes beadni.... Nincs más pálya a WT-ben, vagy mi a szösz van?


KROK640
(veterán)
Blog

Mai T3-as feladat : dobjak ki 6 bázist. 21 meccsből 3db volt ami nem bázisbirtoklás (tehát eleve egyáltalán neki tudok látni a feladatnak), de azon a három meccsen sem sikerült egyetlen célpontot sem kidobni.
Nyilván a teljesen véletlen műve ez... csak én gondolom azt, hogy időnként megmakacsolja magát a játék és ha fejreállsz sincs teljesítve a T3-as kötvényfeladat, mert NEM, NEM , és NEM LEHET!
Semmi gond, a tanulság az, hogy innentől csinálgatom ahogy kedvem van, ideje szarni az eventek mellett a BP-re is.
Fölösleges kűzdeni a játék úgyis megmutatja, hogy semmi esélyed sincs.
68 percet töltöttem el azzal, hogy játékot kerestem vagy épp teljesen haszontalan meccsekből instant léptem ki, vagy néha hittem azt, mikor felcsillant az esély, hogy na majd most lesz progresszió ... Ezalatt NULLA haladást értem el.

Ez nem lehet véletlen, ennek semmi köze a randomhoz. Figyeli mi a feladat, és ha úgy dönt, akkor lehetetlen lesz. Ha most megváltozatnám a feladatot (jó sok SL-ért) akkor rögtön lenne frontline, meg légi csapás, mert már semmi jelentősége sincs.

Ha valaki visszaolvassa a hozzászólásaimat láthatja, hogy itt nem peches napról, vagy egyedi esetről van szó, ez bizony célzottan és programozottan így történik.
Innentől fogva fölösleges bármiféle olyan feladatra amit a játék kér tőlem azt gondolni, hogy van is esélyem véghez vinni.


Kotomicuki
(senior tag)

AB-ben, ha kilépek egy csatából, mert "nemszeretem" - map és/vagy csatamód miatt - , akkor ha az játszható a többi nemzettel és soraimmal - 9 perces bünti a kilépés - , akkor akár folyamatosan azt dobja be, újra, meg újra, nagyon sokáig.
Amikor az olasz szárazföldet elkezdtem 1.0-ban - itt nincs büntiidő - , akkor legalább 7, egymást követő csatában akart ugyanarra a map-ra ÉS csatamódba belekényszeríteni a script... :Y


BerserkGuts
(őstag)
Blog

:DDD nem rossz pálya A felöli utat érdemes gyorsan bejárni de a főút vagy mi ahol a busz van mert akkor az A-ra és a B-re felé menetelőket lehet ellőni egyszerre ;]

Amúgy te milyen BR-ben mész oroszokkal?


Francia91
(veterán)
Blog

Rendszeresen ezt kapom én is, hogy zsinórban képes ugyanazt a pályát, ugyanarról a spawn oldalról és ugyanabban a csatamódban beadni. Mintha nem lenne más 15+ pálya a játékban... Van pálya, amit már bő 1 éve nem is láttam (Karélia, Mozdok, Fehér szikla erőd) :U

#16290 BerserkGuts

A felől szoktam menni én is, de ruszki tankkal bármilyen dombos pálya büntetés
Jelenleg 9.7-ben megyek oroszokkal (T-64B, T-64A, T-72, Zsu-23, T-62 presettel)

[ Szerkesztve ]


KROK640
(veterán)
Blog

Ma két új jelenséggel ismerkedtem meg :
Severe Damage : azaz súlyos sérülés. Tök jó, de inkább a crit hit-et javították volna meg. Most van crit is meg severe damage is ahogy láttam. Nő a káosz.

Aircraft Finished off : Ez nem tudom, hogy mi cél szolgál, (de úgy tűnik, egy olyan kill ami majd nem lesz kill).


kigyi_23
(addikt)

Mennyinek aláfutottam tegnap. Ugye megszokta a szemem, hogy hosszú felirat megsemmisítve rövid az assist, de mindkettő azt jelenti, hogy vége. Na most piros felirat érkezik és repül ugye tovább azaz simán meg tud fordulni és lelőni is.... Hát nem vicces. Ok nem fordult még elő ilyen, de megtörténhetne. Tehát most 2 piros feliratot is kaphatok amire kill lesz belőle. Olvassam el tudom, de nem ezt szoktam figyelni, mert közbe forgolódok, hogy kit vegyek célba vagy rám van-e izgulva valaki és esetleg ki kell találnom valami trükköt, hogy ne szedjen le.


KROK640
(veterán)
Blog

Nah, végre, valaki más is repülőzik a topicban ezekszerint, nem csak szinte én :D
És igen, ugyanez a bajom vele, plusz az, hogy ezt a két új dolgot (sőt van egy harmadik is "Severely damaged aircraft kill counted") nem tudom most hová tenni. Ezek minek számítanak? nem volt elég a crit hit meg a sima kill és az assist?
Most majd ezeket is gyűjteni kell/lehet?
Mennyire lesz csodálatos mikor egy légiharcnak a korábbi kétféle (assit/kill) helyett mostmár 4-5 féle kimenetele lehet? Mennyivel kisebb esély lesz X killt vagy assistot összeszedni?
Miért jó nekünk ez?
és igen, eddig engem is megszivatott,


Francia91
(veterán)
Blog

Én repülőztem kb 2018-ig, kizárólag azt játszottam :)
Csak a bombázókat nerfelték, meg sok f-szságot elkövettek a Reál repülőzéssel, így abbahagytam


7Sony7
(addikt)

Nicsak, milyen adok-kapok ment itt, tiszta szappanopera. :)

Amúgy ez a "Ne2p" ez egy csoport, vagy mit jelent?


csongi
(veterán)
Blog

ezek a kipufugó pufogások nálatok is megvan? A levegőbe jattel propossal, minden földi jármű utógyújtáson van.


7Sony7
(addikt)

Nálam normális a hangja.


kigyi_23
(addikt)

Aircraft Finished (vagy valami hasonló) is van és az is killnek számít... Illetve ez lehet a klasszikus kill lopásnak megfelelő állapot amikor mindenki lövi, de te viszed be az utolsó lövést.

Amúgy én most kezdtem 1 hónapja és csak kis rangban tolom most húzom a rang-ös gépeket az oroszoknál. Több nemzetet is csinálok így majd lassan, de biztosan haladgatok előre.


7Sony7
(addikt)

Basszus gyerekek, csak én vagyok naiv, és ez a játék tényleg nem tudja kiszűrni a csalókat? Mindenki csinálja, csak én nem? Jó, persze, nem mindenki, de értitek. Minden héten van egy ilyen, aki átlát a falakon, dombokon.

üzenetek