War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


KROK640
(veterán)
Blog

Mai T3-as feladat : dobjak ki 6 bázist. 21 meccsből 3db volt ami nem bázisbirtoklás (tehát eleve egyáltalán neki tudok látni a feladatnak), de azon a három meccsen sem sikerült egyetlen célpontot sem kidobni.
Nyilván a teljesen véletlen műve ez... csak én gondolom azt, hogy időnként megmakacsolja magát a játék és ha fejreállsz sincs teljesítve a T3-as kötvényfeladat, mert NEM, NEM , és NEM LEHET!
Semmi gond, a tanulság az, hogy innentől csinálgatom ahogy kedvem van, ideje szarni az eventek mellett a BP-re is.
Fölösleges kűzdeni a játék úgyis megmutatja, hogy semmi esélyed sincs.
68 percet töltöttem el azzal, hogy játékot kerestem vagy épp teljesen haszontalan meccsekből instant léptem ki, vagy néha hittem azt, mikor felcsillant az esély, hogy na majd most lesz progresszió ... Ezalatt NULLA haladást értem el.

Ez nem lehet véletlen, ennek semmi köze a randomhoz. Figyeli mi a feladat, és ha úgy dönt, akkor lehetetlen lesz. Ha most megváltozatnám a feladatot (jó sok SL-ért) akkor rögtön lenne frontline, meg légi csapás, mert már semmi jelentősége sincs.

Ha valaki visszaolvassa a hozzászólásaimat láthatja, hogy itt nem peches napról, vagy egyedi esetről van szó, ez bizony célzottan és programozottan így történik.
Innentől fogva fölösleges bármiféle olyan feladatra amit a játék kér tőlem azt gondolni, hogy van is esélyem véghez vinni.

üzenetek