War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Francia91
(veterán)
Blog

Csodálatos, még mindig.... :U

[ Szerkesztve ]


wednesday
(őstag)

Legalább a csapattagok többsége visszajött meghalni párszor. Én már ezt nagyra szoktam értékelni. :D


Francia91
(veterán)
Blog

Jogos :D


csongi
(veterán)
Blog

Megint update. Orosz T55 mindent kibír, MILAN 2 rakéta 730 átütéssel a festéket karcolja.


KROK640
(veterán)
Blog

Nem tudom, hogy ki és mit állított az AB légicsatákon, de pusztulatosan fhos lett.

Rettenetesen nehéz lett eltalálni valakit, a célzásrásegítő sem segít. Nagyon-nagyon nehéz találni. Ha viszont találok akkor az vagy egyből kill, vagy severe damage, ami azt jelenti még nem esett le, de kill-t fogsz kapni érte. Szinte alig tudok leadni nem halálos lövést ha talál.
Ezzel párhuzamosan a crit hit intézménye gyakorlatilag megszűnt, ma 10 csatában (kb 50 kihozott repülővel) volt 2 azaz KÉT darab crit hitem. Assist gyakorlatilag csak akkor van ha valakit kilőttél, és utána még kilövöd a gépéből a pilótát is, máskülönben hamarabb lősz ki egy fehér hollót, mint egy critet, és az assist is hasonló gyakoriságú.

Ezzel szemben a gépek úgy fordulnak mintha nem a levegőben, hanem konkrétan olajban manővereznének, a fordulóharcok pedig arról szólnak, hogy beállított flaps-al az összes kanyarodási lehetőségre rátenyerelve 75-ös ász személyezettel, fullos géppel, elnézem, ahogy a tizenötödik kört is leírjuk az ellenféllel és egyikünk sem tud a másik mögé kerülni, igaz neki két motoros gépe van. Aztán úgyis jön egy csapattársa, aki kilő. Ha ma nem jártam így 7-8 alkalommal akkor egyszer sem. Engem egyszer sem mentett meg egy társam sem.
Tanulság : a következő ilyennél kiugrok a gépből, hogy ne waste-oljam az időt.

További rendkívül "élethű" jelenség : egymással szemben repülünk tüzet nyitunk egymásra, ő eltalál majd kifordul a lövedékeim elől sértetlenül. Mindezt akár úgy, hogy hamarabb nyitok tüzet. És ez is megtörtént ma többször is. MIÉRT??? HOGY???

Egy időben vártam a patcheket, verzió ugrásokat, mert több és jobb lett a játék. Egészen 1.69-ig ez igaz volt, 1.71-től a Gajinnál megmutatták, hogy elrontani is eltudják a játékot. Mostanában pedig azt is megmutatják, hogy ehhez már nagy patchnek / verzióváltásnak sem kell jönnie, ők bármikor elrontják nekünk a játékot.


Francia91
(veterán)
Blog

"Nem tudom, hogy ki és mit állított az AB légicsatákon, de pusztulatosan fhos lett."

Mondjuk az eddig is az volt, már 2014-ben is ;]


KROK640
(veterán)
Blog

Nem szeretem az efféle vicceskedéseket, mert teljesen bagatelizálod az írásomat! :((( Persze tök más lenne, ha az elmúlt 10 évben játszottál volna AB légicsatát. Pl érdekelne, hogy másnál is ez van?
Eddig viszonylag jó volt, sőt több előnye volt az ABnek az RBhez képest, de most sikerült elb*szni azt, ami 2015 januárjától idáig úgy ahogy működött.

Valahányszor azt hiszem, hogy ezt a játékot már nem lehet ennél jobban elb*szni a Gajin csak annyit mond : "Fogd meg a söröm".
Ráadásul a legszomorúbb, hogy arra sincs reményem, hogy hamar rájönnek és kijavítják, a one-hitel kilőhető bomberek kb 3 évig voltak jelen, mire már szinte nem volt meccs amiben bomber volt, végre rájött a Gajin, hogy valamit elb*sztak.
De elég a DO335-re gondolni, sikerült azt is 5 évre úgy lenerfelni, hogy a kutya sem használta, aztán gondolom egyszere leesett valahol, hogy ez így nem jó. Ezek azt mutatják számomra, hogy az is lehet, hogy tartósan meg kell barátkozni ezzel az új rendszerrel. Amihez semmi kedvem. Nem azt mondom, hogy minden úgy szar ahogy van ebben az új rendszerben, de vannak dolgok amiket okvetlenül változtatni kellene.


Kotomicuki
(senior tag)

Ez az új repcsi-lelövési rendszer beütött a szárazföldi harcokban is, mert eddig sem sokat ért a kill, de most a találatok is szinte csak megemlítve vannak, díjazva már alig - eddig is nehéz volt húzni a légvédelmet, de mostantól... A facér kellett ezen változtatni!
Tényleg egyre xarabb ez a játék... :W

A legénységkezelést legalább visszaállították a régi, használhatóra, remélem ebben is hasonlóan - gyorsan - járnak el.


Francia91
(veterán)
Blog

"Persze tök más lenne, ha az elmúlt 10 évben játszottál volna AB légicsatát."

Minden hónapban teszek egy próbát, a legutolsó 3 napja volt, így játszottam az elmúlt 10 évben párat.... ;)
De attól a Reálhoz képest sehol sincs, legalábbis abszolut nincs a gépek közt különbség, és több perces 1 vs 1, ahol a gépek közti különbségeket előnyödre tudod fordítani

De hát honnan is tudhatnám ezt kb 10.800 Reál és kb 9.200 Arcade légi csata után, csak most kezdtem.... ;]


wednesday
(őstag)

Mérhetetlen szenvedés által sikerült német 9.3-al grindolni a 10.3-at. A Leo 1-el állandóan Leo 2-k mellett mentem. És, hogy most megvan a Leo 2 szerintetek hol játszom? :D

És lövöldözzem a stockos Leo2-vel, HEATFS-sel, a feljebb lévő Abrams-eket. Egy kerekes jármű sem tévedt még elém.


csongi
(veterán)
Blog

A legutóbbi frissítések legalja.
Milan2 730mm átötéssel leo1-et két találat nem viszi ki. A 30mm APDS meg egy lövés.
Agyfasz.
6 kör 6 vesztes csata.


Francia91
(veterán)
Blog

10-ből 9 meccs....


1 perc után már a spawon van legalább 5 ellen, prémium járművek (Merkava Mk 2D, T-72 TURMS-T) csak rámköpnek, és robbanok, őket 4400 mm átütésű HEATFS meg sem csiklandozza....
Free userként csak szopjál, más nem jár.... :U
Ráadásul 1 hónapja csak ugyanazon a 4 pályán játszok, a másik 10+ pályára képtelen beadni, mintha nem is létezne....

[ Szerkesztve ]


wednesday
(őstag)

A HEATFS-t simán megeszi a kontakt reaktív páncél. Turms-nak semmi baja nem lesz.

Stockos LEO2-vel ez a szenvedés mire szeg lesz, az jó pár vesztes meccs legalább. Foglalni meg nehéz...akkor haladnék, ha pár kerekes taliga elém tévedne...de most még nem adta ki.


Francia91
(veterán)
Blog

Változatlan a dolog APFSDS lőszerrel is :U
600 mm átütésű rakéta sem kottyan meg neki, Ő meg rámköp egyet, és végem....

[ Szerkesztve ]


Urna
(tag)

A rakéta akkor fog elérni a páncélig ha tandem warhead-es, vagy a pen-je nagyobb mint amit az era max meg tud állítani. (mivel az is kémiai, mint a heat fs)
Ha pedig nem megy a turmst kilövése apfsds-el se akkor javaslom lentebbi tiereket (nem bántás de akkor kell még gyakorolni) , mert az a tank 2 lövés a legrosszabb napokon is.
1. breach, 2. hasa. Minden orosz mbt-t ott lősz meg, mind el is pukkan . Vannak még helyek ahol van esélyed, ha elég nagy a pen, overmatcheled a tetején, de ott van hogy 1-1 kell a gunnernek meg a commandernek, nem olyan konzisztens mint a nyaka/breach. Oldalánál ha kicsi a szög első görgő is meglehetősen egyszerű lövés, főleg ilyen leo2 K magasságban amit toltál.
(meg hát a játékmechanikát nem módosítja a pénz de azt hiába írom itt :DD )


Francia91
(veterán)
Blog

Jópár TURMST-V T-72-est szedtem ki, nem lenne feladta, ha normálisan detektálná a találatot ;). Hasát szoktam lőni, ahogy az összes szovjet tanknak. De mikor hárman lőjük 3 felől, és csak láncolni sikerül hármunknak ennyi lövésből, kérdéseket vet fel
Lehet izmozni, hogy milyen profi vagy, de mikor egy szaros BMP-2-esről vagy Object 906-osról is pattansz normális lőszerrel, ott azért nem user error van... Hanem találat detektálás, csakhát nem a hibákat javítják, hanem a prémium cuccokat pakolgatják a játékba

"(meg hát a játékmechanikát nem módosítja a pénz de azt hiába írom itt :DD )"

Igazad van, a prém fiókos, csak prémium járművel meccsező YouTube-erek videóiban azért megy 99%-ban állandó -1.0-ában, mert nem számít.... Én meg azért megyek kizárólag +1.0-ában vagy ötödik éve, még saját BR-t sem láttam évek óta, downtierről meg álmodni sem merek. 7.0.ával only 8.0 ellen, 7.7-tel full 8.7 ellen, és így tovább....

Nem konkrétan azt mondom, hogy a játékmechanikát módosítja, de biztosan van előnye annak, ha egy talicska pénzt odatol a készítőnek....

[ Szerkesztve ]


Kotomicuki
(senior tag)

"a játékmechanikát nem módosítja a pénz"

Ez igaz! :K
Nem a pénz módosítja, hanem a pénzért cserébe a script! ;]


csongi
(veterán)
Blog

Hogy lehet beállítani, hogy külső nézetből nem rángassa fel az ágyúcsövet, ha kereszt irányba mozgatva terep tárgy bármi a látótérbe kerül?


Francia91
(veterán)
Blog

Jó kérdés, engem is idegel a dolog már pár éve


wednesday
(őstag)

Ti élvezitek a TOP tierhez közeli meccseket úgy 9.0-tól felfelé?

Olyan az egész, mint egy alacsonyabb BR arcade játékmenet felszorozva 6x. :D

Nem is érdekel, hogy hányat lövök meg mennyi pont, mert olyan gyorsan történnek a dolgok és borul meg az egyik oldal, hogy követhetetlen.

10.3 német. Azt hittem valamivel jobb lesz mint a 9.3, de kb egy szint.

Full uptier és sejtettem, hogy baj lesz, eleve légvédelemmel jöttem. Hát nem is csalódtam, 3-4 db KA-50 rush és széttépték a fél csapatot. Csoda, hogy 1-et le tudtam szedni Ozelottal (hát nem egy Strela), mert szét flarezték az eget, olyan volt mint augusztus 20.

Aztán jöttek a SU-25-ök és a végén bedobták az atomot. ÉS tankot nem is láttam. :D
Még spotolni sem tudtam semmit. A Kép a KA50-ek után készült, 2-3 perce mehetett a csata.

üzenetek