War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


KROK640
(veterán)
Blog

Nem tudom, hogy ki és mit állított az AB légicsatákon, de pusztulatosan fhos lett.

Rettenetesen nehéz lett eltalálni valakit, a célzásrásegítő sem segít. Nagyon-nagyon nehéz találni. Ha viszont találok akkor az vagy egyből kill, vagy severe damage, ami azt jelenti még nem esett le, de kill-t fogsz kapni érte. Szinte alig tudok leadni nem halálos lövést ha talál.
Ezzel párhuzamosan a crit hit intézménye gyakorlatilag megszűnt, ma 10 csatában (kb 50 kihozott repülővel) volt 2 azaz KÉT darab crit hitem. Assist gyakorlatilag csak akkor van ha valakit kilőttél, és utána még kilövöd a gépéből a pilótát is, máskülönben hamarabb lősz ki egy fehér hollót, mint egy critet, és az assist is hasonló gyakoriságú.

Ezzel szemben a gépek úgy fordulnak mintha nem a levegőben, hanem konkrétan olajban manővereznének, a fordulóharcok pedig arról szólnak, hogy beállított flaps-al az összes kanyarodási lehetőségre rátenyerelve 75-ös ász személyezettel, fullos géppel, elnézem, ahogy a tizenötödik kört is leírjuk az ellenféllel és egyikünk sem tud a másik mögé kerülni, igaz neki két motoros gépe van. Aztán úgyis jön egy csapattársa, aki kilő. Ha ma nem jártam így 7-8 alkalommal akkor egyszer sem. Engem egyszer sem mentett meg egy társam sem.
Tanulság : a következő ilyennél kiugrok a gépből, hogy ne waste-oljam az időt.

További rendkívül "élethű" jelenség : egymással szemben repülünk tüzet nyitunk egymásra, ő eltalál majd kifordul a lövedékeim elől sértetlenül. Mindezt akár úgy, hogy hamarabb nyitok tüzet. És ez is megtörtént ma többször is. MIÉRT??? HOGY???

Egy időben vártam a patcheket, verzió ugrásokat, mert több és jobb lett a játék. Egészen 1.69-ig ez igaz volt, 1.71-től a Gajinnál megmutatták, hogy elrontani is eltudják a játékot. Mostanában pedig azt is megmutatják, hogy ehhez már nagy patchnek / verzióváltásnak sem kell jönnie, ők bármikor elrontják nekünk a játékot.

üzenetek