War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


7Sony7
(addikt)

Á, gondoltam hogy valami saját zavarórendszer lehet. Igen, spirálban megy. Lehet, hogy túl alacsony szögben indítom. Megpróbálom felfele indítani legközelebb.


Francia91
(veterán)
Blog

Valamikor ősz elején vagy nyár végén volt ez a változás, hogy spirálban megy, azóta nem ugyanúgy kell indítani bizonyos szögekből a rakétákat.
T-80-asnál már azthiszem van IRCM, T-90-esnél biztosan, németeknél meg az első ilyen jármű tudomásom szerint a PUMA (11.7-ig vannak német tankjaim, de itt csak a PUMÁ-nál van IRCM elhárító rendszerem, a 11.7-es Leo-knál vagy kifejlesztendő, vagy nincs is)


wednesday
(őstag)

Igen van zavaró, van besugárzás jelző is. Viszont...

A célkereszted maga a fő fegyvered, a Mardernél a 20-as ágyú, a rakétád viszont nem ott van. Ez főleg BMP-1 kezdő rakétájával nagyon feltűnő, mert még nem is vízszintesen van fenn a rakéta. És mikor indítod a lövést rögtön célkeresztre akar korrigálni a fúvóka és elkezd táncolni.

Amelyik jármű a csőből indítja a rakétát is (BMP3) sokkal simább lövést lehet leadni vele.

Érdemes a cél főlé lőni,. aztán majd menet közben becélzod.


7Sony7
(addikt)

Nem tudom, 7.7 es tankkal voltam, úgyhogy 8.7 ig kellett, hogy legyen valami.

Wednesday: Értem, megpróbálom így, hátha...

[ Szerkesztve ]


Francia91
(veterán)
Blog

Az összes meccs és szerver tele van kínai mindent alázó userekkel.... :U
Prém jármű, kínai név = mindent aláznak érdekes módon....


Francia91
(veterán)
Blog

Tavaly nyár óta először találkoztam végre a Dzsungel pályával. Az öröm nem volt felhőtlen, ezt a pályát is le kellett szedálni, nem lehet felmászni a dombokra, körbeb*szták sziklákkal.... Ahol a képeken szikla látható, azokon a helyeken mindehol fel lehetett menni a dombokra

Kérdem én, minek van dombos pálya, ha semmilyen domborulatra nem lehet felmenni? :U


csongi
(veterán)
Blog

Az milyen helikopteres repülési tudás jellemző, mikor függőlegesen lő felfele a rá zuhanó repülőre? Realistic, nem is lehet más. :D


wednesday
(őstag)

Nehéz szülés volt a mai első győzelem. Szerintem a csúcson kell abbahagyni. :U


KROK640
(veterán)
Blog

Ez nálam is így szokott lenni, csak nem úszom meg ilyen kevés meccsből.


KROK640
(veterán)
Blog

Ma belépek, gamet indítanék, erre pont akkor jön új verzió?


kigyi_23
(addikt)

Már rég éles töltsd le.


KROK640
(veterán)
Blog

A Német fán kaptunk egy BF109C-t, elsőre azt hittem a többi nagy gép nem fog érinteni (pl Alpha Jet, bár a németeknél azonnal fejleszthetem), ami viszont totál meglepett, de az olasz fába integrálva megkaptuk a magyar fát, igaz csak 5.0 feletti gépekkel.


csongi
(veterán)
Blog

megint sikerült ez csomag, lesz mit javítani a következő fél évben :D
életveszélyes 30 perces játékosok uralják a játékot.


csongi
(veterán)
Blog

kezdődik a javítási hullám :D
Ismét ugyan azok ujra és ujra.


Kotomicuki
(senior tag)

Kérdéseim lennének a BP-hoz kapcsolódó kötvényboltban vásárolható különleges feladatokról:

- átvihetők egyik szezonról a másikra?
- mennyit lehet egyszerre nyitni (van vagy 10 lehetőségem) és mi lenne a jó taktika (egyszerre sok, aztán előbb utóbb csak-csak beérnek, vagy egymás után, esetleg pár darabbal, hogy lehessen cserélni, ha két, uolyan nem lehet köztük, de kellene a megcsinálható fajta)?
- el lehet velük (a teljesítésükért dobott kötvényekből) érni a nagyobb prémium járműveket rank III-as sorokkal, vagy csak aprópénzt dobálnak és elégedjek meg a +5 előrejutásokkal?

A válaszokat előre is köszönöm! :R

Úgy tűnik, hogy már meglehet az IL-8-as, ha az 50, könnyű tankkal elkövetett kill-t is megcsinálom, akkor a festése is a napi belépésekkel és a könnyű feladatok teljesítésével.
A napi, közepes feladatok cseréjére ugyan elmegy a napi bevétel a legtöbb esetben, de ha lehet a következő szezonra feltankolni kötvényből és esetleg abból kiszedni egy rank II-III-as prémiumjárművet, akkor miért is ne...


KROK640
(veterán)
Blog

- Nem, nem vihetők át egyik szezonról a másikra maguk a feladatok. Az azokból kapott kötvények viszont IGEN.
- Egyszerre egy sima és egy "kalapos" (különleges) lehet nyitva, tehát a legjobb szándék mellett is maximum kettőt tudsz csinálni. Az egyik áll egy T2-es majd egy T3-as feladatból, közben a másik a "kalapos" különleges párhuzamosan fut mellette. Ilyenkor érdemes a T2-es feladatot is minimum T3-as járművel csinálni, mert akkor lehet párhuzamosan haladni a kalapossal is.
- Rendszeresen ezekből érem el a level 51-es járműveket, és a hozzájuk tartozó festést. Nem is kell annyira nyomni, az elején megcsinálsz pár T3-ast is, utána T2 + kalapos pörgetésből simán megvagy, ha mindennap csinálod. Optimális esetben némi szerencsével napi 15 perc játékkal is eléred amit akarsz.

A T3-as (napi közepes feladatok ahogy te írod) cserélgetése nekem is drága szokott lenni, épp ezért ha 1-2 csere után nincs kedvemre való, akkor aznapra kihagyom. Ha megvan a T2-es meg a kalaposból is lemegy heti 2-3 akkor nem lesz para. :)
4 éve tolom így, működik. (egyetlen egyszer vettem Battle Pass-t, annyiból megéri, hogy elképesztő mennyiségű jutalmat dob rád a játék, nem győztem eljátszani a boostereket, meg rengeteg szemetet is ad (festések, mindenféle kiegészítő, minden vacak) ami sajnos nem eladható a piactéren már, pedig régen az vissza is hozta a BP árát).


Kotomicuki
(senior tag)

Amióta aktív a nyerj meg két csatát, amiben elpusztítasz 1-1, +1 BR-os járművet kötvény feladat, azóta csak +0.7-es csatákat ad a script rank III-ban (még nincs nagyobb sorom), megszűnt a szinte állandó +1.0..., "érdekes" - nekem így se rossz..., és még nyerünk is hébe-hóba. :K


wednesday
(őstag)

Hát eskü én szívesen nem teljesítenénk egy ilyen feladatot csak hogy játszak pár jó meccset. :D

Már csak olyan kötvény feladatnak örülnék jobban, hogy játsz 10 db uptier meccset.


KROK640
(veterán)
Blog

Érdekes amit mondasz, mert én is ezt tapasztalom. De ezt a legegyszerűbb egyébként megoldani : nekem van egy 4.0-ás presetem (3db P4 és egy P51) és abba szoktam belerakni a pengehátú Mustangot ami 6.0. Ettől úgy feldob, hogy a 4 gépből bármelyikkel szembejön egy ellenfél az tuti uptier kill lesz.

De egyébként gondolkodok már a hivatalos fórumon egy postot írni arról, és leginkább megkérdezni, hogy miért user unfriendly ez a játék?
Pl amikor az a célom hogy szedjek ki X db bázist, és kimegyek egy olyan presettel amiben 2-3 bomber is van, - ne talán csak bomber - akkor egészen hulla biztos, hogy reptérbirtoklást kapok ... És vagy kilövetem a gépeimet úgy, hogy esélyem sincs lehozni a feladatot, vagy kilépek és még én kapok 8 perc crew lock büntetést. Mikor a játék a hülye ...
De ha pl X assitot kell összehozzak, akkor egész délután csak és kizárólag killjeim vannak, és még sorolhatnám. Elképesztően durván kilóg a lóláb, ahogy szivatni próbálják a játékosokat.
Lehet, hogy Moszkvában ez a szokás (hiába próbálja eltakarítani a nyomait, ne felejtsük el, hogy ez egy orosz játék), de a világ értelmesebb felén inkább a user friendly berendezkedésre hajlanak.


7Sony7
(addikt)

Neken azt mondja már meg valaki, hogy a bmp-1 rakétáját hogy kell irányítani? Nekem elrepül jóval a cél fölött. Nem tudom úgy irányítani, mint a marder rakétáját. A tesztpályán szépen tudom irányítani, de a rendes játékban nem.

[ Szerkesztve ]

üzenetek