War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


csongi
(veterán)
Blog

Nekem a warrior rakétát nem lehet irányítani rakétás irányzékkal. :)
Csak a lövész nézetben. :D
Majd javítják, aztán megint elbaxodik , és megint javítják- Béláim túltoltuk :)


Kolbi_30
(őstag)

Vicces :DD Nekem mikor crit kell akkor bármiről lepattanok..vagy overpenelem minden érdemi sérülés nélkül...esetleg ha kurva nagy makom van kill..termeszetesen ha engem lőnek akkor azonnal pukk..akkor is ha csak karcol.most fejlesztem a 11.7 nemet leopardot...de igy nagyon szar... Mert vagy kb semmit mem csinalol vagy nagyon minimalisat..

[ Szerkesztve ]


7Sony7
(addikt)

Ez a Milan nevű rakéta, de így használhatatlan. Csak arra jó, hogy felfedje, hol vagyok.


KROK640
(veterán)
Blog

Vicces? Ez maximum az első alkalommal az, a másodiktól a huszadikig pech, utána meg rájössz, hogy fel vagy ültetve, mert ilyen nincs.
Manapság egyébként azzal jelzem a rendszernek, hogy átlátok rajta és ez így nem fasza, hogy amikor lekezdi ezt csinálni, akkor bezárom a játékot és lelépek.
Nagy baj továbbá, hogy régen viszonylag egyszerű feladatokat (szerezz X assitot, csinálj X crit hitet) tettek mostanában kivitelezhetetlenül nehézzé, pl még régen 3-4 critet is lőttem egy nagyobb ellenséges gépen, addig ma 3-4 meccs (tehát 15-20 általam kihozott gép) kell egyetlen crithez. De a T2-es feladat ugyanúgy csinálj 10 critet. Nem győzöm lapozgatni már a T2-es feladatokat is, hogy valami emberi idő alatt lehozhatót dobjon, és egyre nagyobb eséllyel dob be olyat amit dobnom kell. Nekem meg egyre kevesebb kedvem az egészhez.

A 9.0-ás USA presetem 4+ éves, és a gépek fejlesztése mind az első soros modifikációnál tart. Igaz, hogy csak 60-70 meccset mentem velük ezidő alatt, de 6.3 felett már kétszer 7.0 felett pedig nyolcszor meggondolom, hogy akarok-e én játszani azon a BR-en?
A stock gépekkel meg kb nem csinálsz semmit dolog ismerős, 4.0-tól vettem észre anno ezt, ezért is akartam egy időben a "mozgó BR-t" bevezetni mert egy gép ami mondjuk 5.7, az full stockon még 4.0-nak se nagyon megy el. Ha ehhez még egy kicsit fel is dob, akkor simán vagy gyakorlatilag 3-4BR hátrányban.
Szerintem 8-9BR felett már arról szól a játék, hogy öntsed bele a pénzt mint állat, a prémium csak egy kötelező minimum, ahogy az is, hogy te (tíz)órákat töltesz a játékban, free fragként.


Kolbi_30
(őstag)

Ma volt egy meccsem 10.3 nemet...9 assist 1 foglalas..0 kill..akkor vannak ezek a csoda kinai nevu jatekosok..szembol keresztul lottem semmi megint semmi mellem lott HE lovedekkel pukk..kurva sok a csiter. Masik pelda haz mogott domb mogott lovok magam ele erre a map masik felerol fustbol 5 roncson sok novenyzeten es egy dombon keresztul lo ki...es egyre tobb.


Francia91
(veterán)
Blog

9.7 szovjetezek és 10.0 németezek, nálam is tele van mindent alázó, sebezhetetlen kínai nevű játékosokkal a meccs, percek alatt lealázzák a csapatunkat, én meg pattanok róluk, de volt, hogy hárman lőttük 3 felől, és kiszedett minket, alig sérült valamit egy ZT96 (P)-ben


Kolbi_30
(őstag)

Ez a fos jatek a beka segga ala le lett zullesztve..


Francia91
(veterán)
Blog

Tudom, 2013. februárja óta játszom vele, Reál repcsiztem rengeteget, de sikerült odáig nerfelniük mindent reálban, hogy már csak be-be nézek pár meccsre hetente, inkább tankozok, de prémium cucc nélkül 7.0 felett az is felejtős, top tier meg messzire kerülős, ha nincs prémiumod....
Reálban tök jókat mentem bombázókkal, sikerült odáig nerfelniük a lövészeket, hogy az első kósza szellőtől meghalnak, aztán csak elviseled, hogy nincsenek lövészeid, és darabokra szaggatnak, miközben teheteltne vagy... Pedig fullos + Exprert képesítésű lövészeim vannak, minden fullra húzva az adott legénységen
A 4-5 kill egy B-25-össel, B-17-essel vagy A-20G-vel szokásos volt Reál meccsen a lövészek segítségével. Most ez esélytelen, már attól, hogy feltűnik a vadászgép, és egyetlen golyót elszór, meghalnak a toronylövészek.... :U

[ Szerkesztve ]


csongi
(veterán)
Blog

Ez is a milan, Milan2.
Ez a fejlesztes is jol sikerult. :)


csongi
(veterán)
Blog

Mikor ki irja, higy az ellenseges lovesz eszmeletlen,de mindegyik tuzel. Ez a kedvencem.
Az en loveszeim sorra elhalnak. A pro kegyelmezett loveszeit leszedni nem lehet.
Kinai orosz jatekosok szama azert ugrot meg szerintem, mert a szerverek fele ott van. A gazdasagi recesszio miatt az europai szervereket jelentos reezet lezartak. Banki tranzakciok Magyar ceg bonyolitja. Ezert is lettek magyar jarmuvek. Ha ez nem tortenik meg, akkor sosem lesz. :) Siras ide vagy oda.
A jatekok 1/3 fos vagy ultra fos pl-el mennek.
Ping 70 pl 38 :D.
De a nullas pl szerveren is kriminalis az esemeny.
Most a keleti szerveren szopunk,melotte a nyugatin. Ugyan ezekkel az anomaliakkal kuzd a rendszer. Ehhez tarsul a jatek motorja, fizetos felepitese.
GPU 96% CPU 15.
Konzol gepek optimalizalasa a fo irany.
Megjelent androidra is a jatek. :)


Kolbi_30
(őstag)

Nekem van atlag 280 fpsem..nem azzal van baj. Hanem a csalokkal, meg a lepkefing jatekos bazissal.


kigyi_23
(addikt)

Szombaton nem volt túl jó a játék vasárnap kifejezetten rossz volt érzésre. Hiába lőttem lepattanó volt minden is. Nagy ritkán beadott 1-1 kill-t.
Ugyanazokkal a tankokkal tegnap mentem előre mint kés a vajban. Repülőkkel ugyanez Jaguar IS-el szedtem a népet csokorba. Átmentem Arcade-ba ott is sikeres voltam kisebb BR-ben. Nem tudom mi az oka annak, hogy 1-1 nap semmit sem tudok csinálni máskor meg szinte amit eltalálok az kill.


Kolbi_30
(őstag)

En most mentem par kort..ma lepattano napot es kb semmirevalo krit napot tartottam..persze mire 200 metert haladtam a csapatom fele mar kilepett vagy be sem lepett..szoval remek volt..ha meg nem ez volt akkor 3 perc utan mar mindenki a spawnunkat lotte..


KROK640
(veterán)
Blog

Nekem is fura, hogy vannak játékosok akik mintha tök másik játékkal játszanának, teljesen másképp történik náluk minden. Őket nem üti át, nem hal ki a lövésze mint nekem stb. Saját klántársakkal is jártam így, hogy bizonyos meccsekben együtt repülve is ugyanazokkal a gépekkel is látványosabb jobban sikerült nekik minden. Amúgy azt szerettem, hogy 3-4 ilyen alkalom után elindult a magyarázat, hogy mert ő egyszerűen jobb player. Játszott 1/3-ad annyi ideje se mint én, napi fele annyit se mint én, de vett pár prém cuccot.
Ami a magyar járműveket illeti örülök neki, de nagyon nem érintenek, relative magas BR.-es belerakva az olasz fába... persze önáló faként nem állta volna meg a helyét de : HE112B0 (1.7), egy 3.7-es BF110, egy 5.0 és két 6.0 jármű a többi 8.0 ... Jobban örültem volna ha a német fa gépeire lehet kihozni magyar festéseket mondjuk 1-200 kill-el. Akkor esélyesebben össze lehett volna rakni egy magar presetet.

Androidra? :Y
De az csak ilyen belépős cucc nem, ha nem tudsz játszani is lépjél be? (gondolom azért van a belépési bónusz is, mert azt prezentálják a boardnak, hogy naponta milyen sokan belépnek és az a "játékosbázis", nem pedig aki ténylegesen játszik is).
Mert, hogy ezt a játékot telefonon értelmesen, élvezhetően játszani kb sehogy nem lehet, abban biztos vagyok.

#16391 Kolbi_30 :
mikor OC-ztam, a procimat, nekem 660-ra is felment, de 450-500 körül simán jött movie grafikán FHDban. De le van korlátozva 60FPS-re és így a CPU-t meg a VGA-t is kíméli, van, hogy a VGA-n a ventilátor egész meccs alatt el se indul. így se röccen meg, pedig a CPU-ban a turbo is ki van kapcsolva. Szóval tényleg, ha nem AMD Radeon VGA-d van akkor legalább a játék jól fut, de sajnos csalókat, furán favorizált játékosokat stb ígyis kapsz. :(


Kolbi_30
(őstag)

AMD VGA van es 4k filmszerű grafikán játszom. LGC1 TV-n. Hétvége kuka volt a tegnapi nap is es a mai is. Kilonek hegyen házon at...en meg lepattanok vagy szinte crittel sem sebzek semmit..


KROK640
(veterán)
Blog

Egy időbe minden baja volt az AMD VGA-kkal, de akkor ezekszerint ezt kijavították :)
De abban egyetértünk, hogy a gépigénye nem túl vészes (bár nem bánnám ha leírnád, te pontosan milyen géppel játszol)

Jah, hát ezt én is észrevettem, hogy hullámok vannak, és ezek eltérő hosszúságúak, de mintha gyűlnének. Amikor hullámvölgybe érsz, akkor napokig nincs egy rendes meccsed. Már néha ott tartok, hogy keresek, kilépek, csak hogy haladjunk, tudjuk le azokat a meccseket amik szarok lennének amúgyis. Sokszor már a töltő képernyőn meg utána még lépkednek be, látom, hogy megint fölösleges lesz játszani. és a tapasztalataim jük, tíz meccsből kb egyből nem éri meg kilépni a többi full kuka. Szóval nemrég úgy döntöttem túl drága nekem az időm ahhoz, hogy ezeket végignyomjam. Ha az első két géppel nem vagyok benne a mezőny első felébe instant quit, mert akkor a továbbiakban sem leszek.
Ha reptérbirtoklás van full bomberes presetnél? Instant quit, elvégre a célomhoz nem kerülök közelebb, minek játszanék le egy 10 perces meccset? Pláne, hogy az előző 8 meccsben is ugyanezt a szitut kaptam ... Csak hát ugye itt meg én kapok crewlockot, mert a játék aktívan bünteti, ha te a random büntit megpróbálod elkerülni.


csongi
(veterán)
Blog

Kolbi_30
Az fps másodlagos.

KROK640
Amikor a hálózat úgy dönt átmegy rajtam minden :D
Ott állok az enemy cspat mellett, és egyesével szedem ki őket 30 méterről.
Volt olyan, hogy egy lövéssel kettőt.
nem csalok, :D
Egyszerűen van amiről a hárompálcás motor és szerver park tehet.
persze fizetett prók vannak,

Androidra a játék jelent meg.
Elég friss.

Érdemes az otthoni hálózatot időként restartolni.
Mikor kezd elszaródni restartolom az egészet.
utána egy darabig érezhetően jobb.


KROK640
(veterán)
Blog

Nekem ez a legritkább, hogy én mákolok be valamit. Többnyire ellenem vannak olyanok, hogy a másik repcsin átmegy a lövésem vagy szemtől szemben repülünk egymással és ő egyszerűen kifordul a lövéseim elől, persze nekem esélyem sincs. WTF?

Tuti vannak fizetett pro-k. meg streamerek akiket nézve azt mondom, nekem 10 év játék alatt nincs ilyen mint nekik óránként. Ismerek valakit aki a magyar fordításban részt vett. Neki a szemmem láttára sikerült egy teljesen másik WT-vel játszani egy ideig.

Maga az egész WT? Gondolom csak valami egyszerűsített vagy belépkedős vacak (ezutóbbiról hallottam)

kifogom próbálni ezt a hálózat restartot, bár egy időben a Vodafone eléggé gyakran nyomta és a WT nem lett jobb tőle :(


Kolbi_30
(őstag)

7900XT vga 5800X proci 32Gb ram.


csongi
(veterán)
Blog

B.ák meg ezt az atomos módosítást. 2 sziréna és ott van. Esélytelen a védekezés.
Minden 4. körbe bedobják.

üzenetek