War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


wednesday
(őstag)

Nekem volt olyan, hogy fenn voltam vadásszal és semmiféle szirénát nem hallottam. Indultam a bázisra visszafelé leszálláshoz készülve. Aztán bumm.

Azt csak a földiek hallják? Lehet, de senki nem szólt, írt.


csongi
(veterán)
Blog

Azt kivették egy hétre. most van, de csak felszállás után van sziréna.


csongi
(veterán)
Blog

Brit shink realba br 5,3.
megnézed egy másik nemzet eszköz páncélelemzésénél a shinket felkerül 6,0-ba.
:D
Elképesztő egy bughalmaz az egész.


KROK640
(veterán)
Blog

Jah, hát az sem rossz gép :)
(szerintem be is írhatod a profilodba itt a fórumon)


Urna
(tag)

Újabb "negatív rekord", hat killes nuke. :))
Monjuk az is szépíti az eredményt hogy 2 halálra volt meg, de nyilván kismillió assist, meg okozott hit és a 2 cap is kellett hozzá.


Francia91
(veterán)
Blog

0 halál/11 killre sem kaptam még atomot.... :D


Urna
(tag)

Kapni nem kap senki, dolgozni kell érte :DD

Dehogy konstruktív is legyek:
99% hogy ledobott. 12 killre már 2000 feletti sp kéne legyen bőven de csak killek nagyon kevesek, ha csak ölni szeretnél az 14-15 körül lesz a downtierben, ha feldobott volna akkor 9-10 elég.
Ha lefelé dob, többet kell dolgozni mert kevesebbet kapsz egy killre illetve capre (mivel neked jobb a járműved, valamivel kompenzálni kell, ne az legyen hogy aki full downtierbe van, ledaráljon 3 perc alatt mindenkit egy nukkal), valamint a killek önmagukban kevesebb sp-t adnak pl egy foglaláshoz képest. Fogallás kb 200-250sp, kill kb 50-el kevesebb de nem nézem túl gyakran a mapot hogy lássam. Emellett bejön az is ha jól tudom (de javítson ki bárki), hogy ha olyan járművet ölsz, ami nem az adott br-be való (feltierelet bt5, tigris 1-ek, sturer emil stb, azok nem adnak annyit mint amit az adott meccsben található járművek adnának, pl egy 7.7-es meccsben )
Tehát sokkal egyszerűbb úgy menni a nuke-ra, (ha ez a vágyad) hogy leginkább a cap pontok közt futkosol, esetleg közben lövöd az enemy-t hogy legyen killed / assistod.
Nyilván ez nem opció battle módban, ott csak ölni meg assistot szerezni lehet de ott javarész hosszabbak is a meccsek. Emellett nyilván az is rosszul jön ki, hogy ha újra kell éledni akkor pl egy heavy sokkal több sp-t kér mint a lightok, repcsiket bevinni nuke előtt meg kb esélytelen, de volt hogy 4 meg 5 éledésre is sikerült már dobni. A fentebbi tierekbe jobb ha van bent light / spaa mert sokkal kevesebb SP bevinni és sokszor visszahozzák annak a többszörösét -> EZ Nuke.
Ebben a meccsben 2x éledtem ontossal, abból 1x 0 pontra tettek ki, majd a második valami 2300 körül halt, és csak a t29 volt bent, szóval azzal még pluszban 600 sp kellett. Ott nyilván segít hogy ha meglövik akkor a felfogott dmg-ből is kaptam sp-t, capeltem vele meg asszem 2 kill volt.
Itt a T64-el nagyon sokáig elmentem, de kiszedtek valahol 2400-nál, és nagyon jól jött hogy a Sprut kb alig került sp-be mert light, volt vele pár scout assist aztán 1 kill, de nem értem be a nukkal.

USA 11.0-t nagyon sokat dobta lefelé a patch előtt itt muszáj voltam capelni egyet majd kiugrani az abramsből.

Szintén 11.0, de itt kellett erősen bántani a lightokat meg a gépeket, ennek a nukenak a nagyát az LAV-AD csinálta meg.
És akkor egy "sok halálos" a végére, itt igazából az első spawn za-rooikat kuka volt, meg a második se túl erős (2-3 kill körül asszem) az Olifant meg a 76-os viszont megérősek voltak. Ugye 2x SPAA, meg 1x egy light azért nem sok sp szóval azért lehet sok halál mellett is, de 2 cap meg assistok sokat adtak itt is.


Kolbi_30
(őstag)

Ma mentem konkretan nullas kort..500as boosterral..nem lattam ellenfelet es nem ertem oda sehova foglalni..kurva jo volt..


KROK640
(veterán)
Blog

500-as boosterrel már ezek a meccsnek "járnak".
Én sokéve repülőzök, de ugyanígy jérok a nagyobb boostereknél. Minél nagyobb a booster annál hátérbb leszek, és annál valószínűbb hogy vesztünk is.
Tiszta vicc, csak hát nagyon vágó ám ez.


wednesday
(őstag)

Én a nagy boostert főleg PVE helibe teszem bele. Sőt a boosterek egy részét simán hagyom, hogy lejárjon. Egyszerűen nem foglalkozom velük, ahogy a napi feladatokkal sem igazán. Ha összejön, összejön akkor ok. Mondjuk feladat, hogy light tankkal öljél. Jó, beviszem egy csatába, de ha olyan a dolog akkor a köv már más tank lesz vagy légvédelem stb.

Ha nem célirányosan játszol egyrészt jobban érzed magad, másrészt esküszöm néha jobban is mennek a feladatok a lesz@rom tablettával.


Kolbi_30
(őstag)

Van az a T3 szar, hogy 5 kill/meccs es 5 kell...4/5 mar vagy 2 hete kb mert vagy 0 killem van vagy 4..De a mai 0 pontos meccs kiverte a biztositekot.. kolbaszoltam a mapon es semmit nem tudtam loni se sebzodni se foglalni. Utanna jott 3-4 max 5 perces ahol kozunk sem volt semmihez. Aztan lett 1 meccs ahol semmi nem tudott megsebezni de 4 kill es 2 foglalas utan ez elmult..kilottek barhonnan barmivel..de legalabb nyertunk..


KROK640
(veterán)
Blog

Jah, hát ez nálam is totál alap, hogy mindig az nem történik meg ami épp a feladat lenne.
Ha pl 5 kill kell, akkor tuti, hogy 0-4 killem lesz a meccsek nagyrészében, akár 10 assisttal is, de abból egyik sem lenne kill.
Erről már nagyon sokat írtam itt a topicban.


csongi
(veterán)
Blog

Engem meg kirakott a kor vege elott. :).
Soha nem kaptam meg a pontokat. 3.helyrol.


Kolbi_30
(őstag)

Valami eszmeletlen nehezen de sikerult az elso 11.7 tankomat megvenni..nemet leopard...annyira nem rossz jol birja csak lesz vagy fel ev mire megveszem a modulokat ha igy adja mint eddig :DD


KROK640
(veterán)
Blog

Mai csúcskategória, rögtön első csatába :
1db bázist kell kidobjak ez a T2-es feladat.
Keresi a játékot szó szerint 5 percen át!!! Ezután bedobott egy játékba, ami közel 4 perce ment (miért kellett 4 percet várjak akkor erre???), majd 15mp múlva a spawncamper kilőtte a bomberemet, amin persze nem volt backup (de már bázisok is voltak megszórva stb jól látszott egy ideje megy a csata)
Gondoltam elengedek egy üzenetet a csapattársaknak, hogy valaki szedje le a spawncampert, mert bombáznom kéne, és addig ki se jövök másikkal : "társalgó nem elérhető".
Ok, akkor instant QUIT.
Csak 9 perc crewlockot kaptam ...
Asszem mára ennyi elég is volt ebből a játékból.


csongi
(veterán)
Blog

Ez a büntetős szarság űber gagyi, dedós megoldás :D


kigyi_23
(addikt)

Már írhatsz a chat-re újra aktív.


KROK640
(veterán)
Blog

Tegnap toltam még egy meccset, akkor is ugyanez volt. Ez a kép akkor készült mikor bedobott a meccsbe :


wednesday
(őstag)

Azt elvileg ki tudod kapcsolni, hogy már folyó meccsbe dobjon be.


KROK640
(veterán)
Blog

Na ez meg a másik : A legtöbb játék jutalmaz, meg inspirál, hogy maradj, itt meg akkor is büntet a játék, ha a büntetésed próbálod enyhíteni.
pl mikor a dobj ki X bázist feladatnál a tizedik reptérbirtoklást is megkapod.
Sokkal jobb lenne, ha a játék azt nézni, hogy ez a feladat? Meg tele van bomberrel a preset? Akkor naná hogy minimum légicsapást adunk, hogy szerencsétlen user tudjon haladni a feladatával... nem az h MUHAHAHAHA akkor lejátszatunk vele most 10 olyan meccset amikor esélye sincs haladni.
És mindenben ezt csinálja, nem véletlen, hogy abbahagytam az eveneteket, és fontolgatom, hogy a BP-t is lexarom a jövőben.

Ma pl az a T2-es kötvényfeladatom, hogy csináljak 3 assistot. Kettőt sikerült lehozni, négy meccsből 5×4 azaz 20 géppel. Az nem fogja meghozni a kedvemet a feladatokhoz, hogy már a legegyszerűbbet is 40+ perc alatt sikerül lehozni, vagy éppen még azt sem ... Inkább csak legyintek : "jó, akkor hagyjuk, nincs nekem erre időm".

Értem én, hogy szeretnék megakadályozni, hogy idejekorán csak úgy kilépegess a meccsből, de ezt nem így kellene, hanem normális meccseket kéne akkor dobni, hogy ne is legyen kedvem kilépni. Mikor leülök játékot keresni, akkor általában nem arra vágyok, hogy pár perc keresés után 10mp múlva kilépjek, és 8-9 percig crewlockot bámuljak... hanem játszani, jól szórakozni akarok, és haladni a feladattal.

üzenetek