War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


KROK640
(veterán)
Blog

Tudom, a JIP opciónál.
Egyrészt kb minden frissítésnél visszakapcsolja automatikusan, másrészt már ígyis 5 perces search time-jaim vannak :(
De nem is az a bajom, hogy folyik a meccs, hanem, hogy 5 percet várok arra, hogy egy 5 perce meglévő meccsbe dobjon be.
pl a képen amit beraktam is, látszik már, hogy elég régen kezdték, és az is, hogy már eleve nem sok vizet fogok zavarni.
5-600 pont előnyben egyes játékosok, meg 3 kill előny stb. Bizonyos feladatokat már meg se kell próbálni ...

Miért kell hosszú percekig kint malmoznom a hangárban, hogy aztán egy olyan meccset kaphassak, amiben jókora hátránnyal indulok mindenki mással szemben?


Kolbi_30
(őstag)

Haladok a Leo fejlesztéssel..mar megvan a DM53 lőszer..gondoltam azzal megoldódik a no pen mer elvileg az durván atbasz mindent ...ZTZ no pen..T72 no pen T80-90 no pen...a kurva csövet sem sebzi ha belelovok...es sokszor oldalról sem üt be..hihetetlen...


Kotomicuki
(senior tag)

Továbbra sem hagy nyugodni ez a Battle Pass.
Kérdés, hogy mi alapján adja a napi előrehaladási pontokat:
- szezonbeli belépések száma
- vagy az adott "helyezés" alapján

Mert, ha a már elért "helyezés" számít, akkor a következőben jobban megnyomom az elejét, mer' ez is neccesen lett meg - az V. szintű kötvényboltot még megszeretném nyitni az 57. szinten a +850 kötvényért, amit a következő szezonban használnék fel, prémiumjárgány, vagy talizmán vételére, ha (gyorsabban) sikerülnének a küldetések.

Az IL-8 nem rossz, de hasra nem estem a prémium nélküli keresetétől, legfeljebb annyi, ha hagynak vele 2-3 bombavetést megcsinálni, akkor a sor azonnali javítása után némi bevétel is a kezemben marad.
Ami jó benne az a hátránya is: a 3.7-es BR -> T3-as és alacsony szinten verekszik, de emiatt a szorzói is satnyábbak.
Nagyon ki van ez találva, hogy előfizetés nélkül ne/se nagyon tudjon előrehaladni a játékos...


Urna
(tag)

Bp belépési bónuszok 1 és 5 közt skálázódnak annak függvényében, hogy mennyi napot léptél be (nem kell hogy folyamatában ez külön van a daily logintól):

Forrás: WT-Wiki
Emellet a napi taskok (kicsi és nagy összesen) 5-öt ad, spec task pedig szintén 5-öt, bp-s kihívások 30-pontot.
A kötvényüzleted szintje viszont nem fog megmaradni kövi szezonban, csak maguk a kötvények, a bp-szinthez kötött warbondshop-al majd nyilván fel tudod oldani de a nagy prém járművek illetve talizmános láda rank hatot kér a wb shopból. Ami azt jelenti hogy a következő szezonban akkor tudod elkölteni a spórolt warbondot (ezekre) ha ott eléred a Bp 80. szintjét.
Ez már teljesen szubjektív, de teljesen óvva intelek a talizmános ládától. a 40 spec task önmagában sok dedikáció egy szezonban (kb 2 naponta egyet le kell tolni), viszont az a tény hogy a rendelkezésedre álló járművek közül random kapsz talizmánt, hatalmas lutri. Egyik ismerősöm végigtolta az első battlepassok egyikét a talizmánért azért hogy a bánatos M113 TOW-ra kapjon egyet :DD szóval .. arra nem költenék én warbondot, a járművek jobb vételek. Persze ha csak kevés tier V-ös járműved van vagy csak egyetlen egy akkor fixen jó járműre fogod kapni, ilyenről is hallottam már :D


KROK640
(veterán)
Blog

A szezonbeli belépések száma nagyon számít, ha sokáig nem lépsz be megszakad a lánc és utána sokkal kevesebbet kapsz a belépkedésért.
IL8-as nekem is meglesz nemsokára, 47/3-as szinten vagyok, de innentől már kb csak belépkedéssel is meglenne, de még a festést is ki akarom rá hozni.
Az viszont jó, hogy T3-as és csak 3.7-es, bár ha belegondolok volt ebben a játékban 2.3-as T3-as gép is még régen.


Kotomicuki
(senior tag)

és KROK640: :R

80. szint... :Y
...már ehhez 25+5 közepes nehézségű feladat +6 BP-kihívás teljesítése kellett és itt sikerült minden nap játszani is vmennyit.
2500 dögkeselyűből meg már célirányosan is jobban jöhetek ki egy 50%-os leárazásnál...
Tehát, fizetés nélkül nincs előreiramodás... - nem t'om m'ér reménykedtem benne egy ennyire pénztárca-hiéna "játéknál"...

Abból indultam ki, ha sikerül a következőben is elverekedni magam az 57. szintig, akkor azzal keresek már annyit, hogy a kötvényboltból kivehessek már értelmesnek tűnő dolgot is: T2-es prémjárgány és rank IV talizmán vmelyike.
A mostani 57. szinttel kapott +850 kötvény a már meglevők mellett elégséges az extra feladatok megvételére, míg az 57. szintig eljutás hoz annyit a konyhára, hogy abból kikerüljön a fenti, két lehetőség egyike - ha nem költök tartalékjármű-kártyákra (sem).

Szerencsére, még nincs olyan sok, rank IV-es járgányom, de az biztos, hogy nem örülnék neki, ha egy "hasznavehetetlen" és/vagy mellé sort kirakni lehetetlen járgány kapná meg az esetleges talizmánt - amiért előtte még nem keveset dolgozni is kéne...

---

Az IL-8-hoz még annyit, hogy AB-ben 2, alig használható vadászt tudtam csak mellérakni, amivel keresni nem nagyon fogok/tudok.
Ill. annyit azért ér, hogy a +1.0-ás csaták aránya kevesebb vele, mint nélküle a többi sorral -> má' ezér' megérte! ;]

[ Szerkesztve ]


KROK640
(veterán)
Blog

Alapvetőebn azt tapasztaltam, hogyha rendszeresen (mindennap) belépsz, megcsinálsz 15 különleges feladatot (kalapos) amit a boltban veszel, ehhez mérten legalább ugyanennyi T3-ast, és a T2-eseket rendszeresen hozod, akkor bármiféle BP előfizu nélkül lazán megvan az 54-es szint.
Eddig egyszer vettem BP-t akkor pedig a 100-as szintet is sikerült elérnem, igaz, akkor rengeteget kellett játszak még úgyis.
Jah, meg nem volt olyan mesterségesen ganéra állítva a rendszer mint most.

Mai T2 : Bombázzak ki egy bázist. A negyedik reptérbirtoklást kaptam zsinórban, persze instant kilépek, és jön a crewlock... fogyik a türelmem. Ilyenkor van az, hogy már a T2 kötvény is lehozhatatlan belátható időn belül, az 5 perc 1 meccs elv, már simán sok meccs és a keresésekkel együtt 1 óra.

A másik, hogy 4-5 perceket keresem már a játékokat, és utána bedob egy 4 perce menő csatába. Ezt miért nem sikerült 4 perccel korábban megoldani?


Kolbi_30
(őstag)

Az hogy van, kilovom az iranyzot , a parancsnokot a fegyvert..3mp es mar vissza is lő.. nekem meg tolt mert 6 mp a reload..aztan megint lő es meghalok..ez T80 volt...tehat fegyver es szemelyzet nelkul lovoldozott...es nem egyszer futottam mar bele..vagy en csinalok valamit szarul?


csongi
(veterán)
Blog

:) rossul latod, az lepattant. A killCam nem hivatkozasi alap. Az csak feltetelezes. Nincsenek kivaltsagosak. :D


wednesday
(őstag)

Automata töltője van a T-80-nak. De, hogy érted, hogy előtted a fegyvert? Nem lehet, hogy csak piros lett, de nem crites? Az olyan, mintha nem történt volna az ég világon semmi.


Kolbi_30
(őstag)

Fekete cső fekete minden ami toronyban van..


csongi
(veterán)
Blog

Pirosnal egyet losz, pontatlanul, es ebbe tonkre megy a cucc.


KROK640
(veterán)
Blog

Közben meglett nekem az IL8-as BP-n, 22 nappal a határidő előtt.
Ehhez 16db kalapos kötvény feladatot teljesítettem, értelemszerűen minimum ugyanennyi T3-ast és T2-west, de T2-t az igyekeztem mindennap lehozni. Kihívásokból összesen kettőt teljesítettem mivel a többi hajós vagy tankos volt, így nem foglalkoztam velük. 51/0-ás vagyok, 3 szint választ el még a festéstől, de különösebben nem fogok rámenni, meglesz ez már magától is. Mivel ingyenesben nyomom a következő érdekes dolog számomra a loading screen lenne level 100-on, de az sem mozgat különösebben.


kigyi_23
(addikt)

Grat én még csak 45-ös vagyok, de 2 hónapja regisztráltam szóval sok dolgot az elején nem is tudtam megcsinálni. Szerintem nekem is meg lesz az IL8-as, de nem egy jó gép így érzésre. 1-nek jó lesz.


KROK640
(veterán)
Blog

Kösz.
Hát akkor ahhoz képest meg nagyon szépen haladsz, hiszen tényleg az elején nem is tudtad csinálni. :D
A fentebbi adatok így legalább némiképp tájékoztató jellegűek is számodra.
Én sem vagyok elájulva az IL8-tól, de jól néz ki gyűjteményembe, és a T3-as csatarepülő sorba pont beleillik. Szóval valószínűleg még használva is lesz.


Kolbi_30
(őstag)

Ma mentem par jobb kört..de a hullám alján vagyok egy ideje..meglett az utolso AA is német ágon..egyenlőre szar szerintem. Leoval szivok..bár volt vele par jobb korom.


KROK640
(veterán)
Blog

"de a hullám alján vagyok egy ideje" - én meg most érezhetően a tetején kifejezetten jó meccseim voltak ma :)
Kár, hogy tudom, hogy semmi közöm nem volt hozzá, hogy ma jól ment, mert ez viszont lehangol


KROK640
(veterán)
Blog

Gondoltam, hogy már nem hajt a BP, ugyanakkor eléggé sikeres meccseket megyek az utóbbi időben (pedig nem csinálok semmit másképp, egyszerűen hullám teteje van) nézzünk fel német 8.3-ra. 75%-os booster mellett szerény 3 kill-t értem el, de volt egy braxienboy nevű tag, akinek 0 halállal 8 kill-je volt, ebből öt én, látszott, hogy most ő van sztárolva, természetesen SAAB 105G-vel, azzal különösen nagy arányban látok ilyen hihetetlen képességű játékosokat.
A 9.0-ás USA meccsbe már boostert se toltam el, két kill jött össze az öt géppel (FH4B, F11F1, F4E korai, A4B, F9F8). De végig az a totálisan reménytelen érzés, hogy bármi közöm is lesz a meccshez ... mintha életemben először játszottam volna, és az lett volna alegpechesebb napom is : mindenki kifordult a lövedékeim elől, pont akkor sz*rik be a gé págyúm mikor tüzet nyitnék, meg leütközik, kilövök stb. Mondjuk a 8.3-as némettel is ugyanez ment. Hihetelenül látványos volt ahogy mindig a kulcspillanatban történmik valami, csak nehogy nekem legyen jó, megvolt rendezve mint egy film.
Szóval kösz nem, úgy tűnik nem lesz ez a BR-em soha, pedig a említett gépekkel 5+ év alatt 130-280 repülésig van tapasztalatom a legénység pedig 75-ös és tapasztalt +3 .

Rossz hírem van a Gajin számára : tavaly ősztől elérték, hogy az eventekre sz*rjak a jövőben, mostanra elérték, hogy a BP is nagyjából hidegen hagyjon, és most azt is demonstrálták, hogy 6.0 környéke felé fölösleges fejlesztenem bármelyik fát, mert a hullám tetején is értékelhetetlen nulla meccseket megyek itt. Szóval nem sok minden motivál már a játékban... ha nem lenne ideális podcast és hasonló jellegű videók hallgatására, vagy hosszabb telefonbeszélgetések alá, hogy mégse a monitort bámuljam, szerintem lassan el is köszönnék tőle.


csongi
(veterán)
Blog

Kiprobaltam ezta Madthundert.
Ismet egy ertelmetlen valami. Az ido elbaszas kovetkezo dimenzioja. Nincsenek ketejeim a marketinges reszleg teljes allokanyanak a vodkagozos allapotarol. :D.


KROK640
(veterán)
Blog

Nekem tetszik, jó a hangulata, de nem sok értelme van

üzenetek