War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Urna
(tag)

Bp belépési bónuszok 1 és 5 közt skálázódnak annak függvényében, hogy mennyi napot léptél be (nem kell hogy folyamatában ez külön van a daily logintól):

Forrás: WT-Wiki
Emellet a napi taskok (kicsi és nagy összesen) 5-öt ad, spec task pedig szintén 5-öt, bp-s kihívások 30-pontot.
A kötvényüzleted szintje viszont nem fog megmaradni kövi szezonban, csak maguk a kötvények, a bp-szinthez kötött warbondshop-al majd nyilván fel tudod oldani de a nagy prém járművek illetve talizmános láda rank hatot kér a wb shopból. Ami azt jelenti hogy a következő szezonban akkor tudod elkölteni a spórolt warbondot (ezekre) ha ott eléred a Bp 80. szintjét.
Ez már teljesen szubjektív, de teljesen óvva intelek a talizmános ládától. a 40 spec task önmagában sok dedikáció egy szezonban (kb 2 naponta egyet le kell tolni), viszont az a tény hogy a rendelkezésedre álló járművek közül random kapsz talizmánt, hatalmas lutri. Egyik ismerősöm végigtolta az első battlepassok egyikét a talizmánért azért hogy a bánatos M113 TOW-ra kapjon egyet :DD szóval .. arra nem költenék én warbondot, a járművek jobb vételek. Persze ha csak kevés tier V-ös járműved van vagy csak egyetlen egy akkor fixen jó járműre fogod kapni, ilyenről is hallottam már :D

üzenetek