War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


7Sony7
(addikt)

Én is mentem egy kört. Tulajdonképpen azt sem tudtam (tudom) mit kellene csinálni. Mentem, kilőttem valakit, kettőt asszisztáltam, összeszedtem pár nemtommit, és irány kifele. Viszont nem tudom mire volt ez jó. :) Több ellent nem is láttam, rám se lőtt senki. Sok értelmét nem láttam, de tetszett, hogy végre van sebesség. Viszont a por... Azt átvehetnék. Tetszett, hogy néha nagyon lecsökkent a látótávolság.


csongi
(veterán)
Blog

Elmentem kilepo pontra. Onnan kifele nem tudtam loni, de engem kilottek. :).

KROK640
A hangulat rendben van. A BTR80 persze orosz foleny. A Madmax-es vilag majmolasa, pedig egy ujabb otlettelen megnyilvanulas. Vagy vodkagozos mamorba usznak, vagy nagyon gyerekek. :).


KROK640
(veterán)
Blog

Nekem annyi volt, hogy mindhárom géppel kiszaladtam. Nem is lőtt rám senki én se senkire, pár kiégett roncsot láttam itt ott.


KROK640
(veterán)
Blog

Szerintem cool, hogy csináltak egy ilyet, úgyis csak pár napig elérhető szerintem.
Az ilyen áprilisi tréfák mindig valamit majmolnak, lásd balu kapitányos mod vagy a többi.

Vodkagőzösen fun tud :)

Ennek a játéknak messze nem ez a legnagyobb baja :(

[ Szerkesztve ]


KROK640
(veterán)
Blog

Persze, hogy 500%-os boosterrel sikerült ilyen rejtélyesen szar meccset menni ... :(


Kotomicuki
(senior tag)

Sajnos az Angry Nerd Gaming wt-AB tankos yt-csatorna, 10 év és 655 videó után abbahagyja működését. :O

Neki is a szemével van probléma: egyszerűen nem látja a tankokat RB-ben, így kényszerült kizárólag AB-t játszani, amit nagyon magas szinten űzött. :R


Urna
(tag)

Őszintén sajnálom hogy abahagyja, bár sose hallottam róla szóval most belenézek pár videójába. A színekkel kapcsolatos kiemelés a másik fórumon is kijött most, lehet tényleg lehetne kezdeni ezzel valamit legalább AB-ba, spoting távon belül :c hogy a szemproblémával küzdő játékosok is tudják kicsit jobban élvezni.

Viszont egyáltalán nem bántásból mondom de a statját nézve ő nem egy "nagyon magas szintű játékos". Egy átlagos player aki kifejezetten sokat játszott kis tierben, stat alapján már -már bully szinten. Az első két oldalán a legjátszottab járműveiből hátom darab rank 4-es tank van a többi mind alatta. Ha kiemelkedő játékos lenne akkor valószínüleg feljebbi is "menne a játék".
Nem személyeskedni akarok, hallom a hangján hogy az idősebbek közé tartozik és nagyon jó hogy vannak ebben az életkorban is gamer "kollégák" :K csak rávilágítani hogy nem ez az AB tank csúcsa.


KROK640
(veterán)
Blog

Belenéztem én is. Ilyenkor sajnálom, hogy nem kezdtem el streamelni/videókat feltölteni mikor kezdtem legalább pár éve. Egyrészt eléggé sokat játszok naponta, (csak hát mindig hallgatok alatta valami podcastet vagy ilyesmit) másrészt talán a Gajin is kegyesebb lenne velem. jah és én azért 6.0 felett is játszottam, pláne mióta a BP 54-es szint megvan (már 64/6) azóta leginkább azokat a preseteket húzom amiket kell, vagy egyszerűen 2.0 alatt játszok :)


Kolbi_30
(őstag)

Nem az a lenyeg hogy mekkora tierben játszik.
A játék minősége a lenyeg. Nem vagyok Top játékos, es nem is leszek. De amikor berak mar egy eleve bukó meccsbe...értsd mar tőlünk 5 játékos kilepett, 3 pont az ellenfele es a csikunk fele mar nincs meg, az ellenfél meg fullos..es a tobbi. A stat sem rajtad all, van hogy mindent is tulelsz, es keresztbe hosszában keresztul hugyozol mindenkit, es van az amikor kb semmit nem tudsz csinálni mert spawn utan 8 másodperccel mar ülsz bele az uj tankba mert a hullám alján vagy..


Kotomicuki
(senior tag)

Megvan az oka, hogy miért maradt meg az alacsonyabb szinteken, ezt is elmondta az egyik videójában - akkor teljes méretékben eltudtam fogadni azt (most már nem tudom, mi volt az, hazudni meg nem akarok).

Nekem a statjai irrelevánsak, amíg olyan videókat tud prezentálni, tucatszám, amilyen csatákat én legfeljebb fél-egy évente "tudok" összehozni, de leginkább sohasem.
Nagyon tudom becsülni azt a kitartó lelkesedését, amivel tovább tud SIKERESEN küzdeni olyan helyzetekben is, ahol én már kiléptem volna... (mondjuk, a 150-es legénységet sem a szél fújja össze)
Szerintem értékesebb anyagokat rakott össze, mint amennyit a megtekintések/feliratkozások tükröznek és mindig tudok meríteni belőlük, hogy megmaradhasson a játék a háttértáron..., tehát, számomra mindenképp egy kiemelkedő játékos és yt-ber marad. :R

A javítási idők (és költségek) miatt én is úgy látom, hogy 6.0 fölé nem nagyon kell majd merészkednem, ha pozitívban szeretném tudni a ezüstkészletet - az én képességeim és az aktuális script mellett. ;]


KROK640
(veterán)
Blog

Csak a teljesen klasszikus, nagy LB booster (300%) és bőven legutolsó vagyok, amin a meccs végéig sem volt esélyem változatni :

Csak a tudás számít! Mostanában rengeteg ilyet érek el, már csak ebből is tudom, hogy nem én játszok szarul :


wednesday
(őstag)

Én vagy pve helire használok boostert, vagy egyszerűen hagyom lejárni felhasználás nélkül és nem is foglalkozom vele.

Nem egyszer ment a kukába így 500%-os booster és esküszöm sokkal jobban éreztem magam és maga a játék is sokkal jobban ment. :D


kigyi_23
(addikt)

Ha kapok egy nagy boostert vagy többet és nem használom fel akkor olyan köröket megyek, hogy te jó ég eszembe is jut milyen jó lett volna, ha most menne a booster. Aztán berakom nincs para nem görcsölök rá csak bekapcsolom aztán minden mindegy alapon megyek egy kört. Hát kapaszkodnom kell, hogy ne legyek tök utolsó. Természetesen a 3. tank után már szentségelek, hogy erre megy el a booster, mert ott már tudatosul, hogy ez is megy a levesbe.

És nem feltétlenül vesztes csatákkal megy el, sőt mostanában még csak nem is úgy, hogy tényleg kell a 3. tank, mert vagy az elsővel megyek végig és senkit sem látok, vagy látok, de hiába lövöm nem tudom belőni valamiért pont abban a körben. Vannak körök ilyenkor, hogy első tankkal megyek végig és mindenkit kilőnek a csapattársak én meg tolom neki a W-t folyamatosan és senki. Spawn-ra nem szívesen állok be nekem az undorító inkább a 0-s meccsek.


KROK640
(veterán)
Blog

Persze, a boosterek nagy hazugságok, minél nagyobb a booster annál szarabb meccsed lesz, és annál valószínűbb, hogy veszíteni is fogsz.
Azt kell megérteni, hogy a game mindig ugyanoda tol, vagyis minden meccsnek kb ugyanannyi LB-t és SL-t kell hoznia közép és hosszútávon, lehet ugyan 1-1 kiugró meccsed de akkor a következőkben megfizetsz érte és gyenge körök jönnek. vagy ha van egy boostered, akkor meg kell akadályozni a kiugróan jó meccset, és ezért fogsz az utolsó helyen veszíteni, vagy ha véletlenül még sem, akkor az utána következő meccsekben kegyetlen megtorlásra számíthatsz a játéktól.
Ebben nincs semmi új nekem, a screenshoot csak a sokadik igazolása az állításomnak.
Ez is belekerülhet tulajdonképp a "miért barátságtalan ez a játék?" című körbe, amiből lassan lassan már egy videó ötlete körvonalazódik.
(melyben ugye arról is érdemes lesz megemlékezni, hogy miért van az, hogy ami a feladatod olyan mecset rak be ahol nem tudod végrehajtani, vagy épp miért kell bázisbirtoklást adni full bomber presetre?)


KROK640
(veterán)
Blog

Detto ugyanez van velem is. Régen azt gondoltam, a meccs közben elsüthető boosterek lennének a megoldás, de ma már tudom, hogy nem. Ahogy az előbb is írtam, Azt kell megérteni, hogy a game mindig ugyanoda tol, vagyis minden meccsnek kb ugyanannyi LB-t és SL-t kell hoznia közép és hosszútávon, a booster pedig csak egy hazugság, gondosan "leadózod " azt.

Amit a második szakaszban leírsz, repülővel ugyanez : Mindenkit pont kilőnek, leütköznek előlem, mire oda WEPelek, hogy lőtávolon belül legyen nagy nehezen; a földi célpontokat kidobják bombával előttem, vagy épp csak megsebzem, ami később egy assistra jó talán (szigorúan akkor ha nem gyűjtöm az assistot). És olyan az egész mintha csak egy mozi lenne, tehetetlenül nézem, ahogy körülöttem történnek az események, majd egy lövéssel kilőnek a gépből (ilyenkor hátulról a level 75-ös pilótát is tudják one-hit-elni) és látom, hogy a tabella legaljén vagyok, reménytelenül elmaradva a többiekhez képest.

Egyébként épp ezért bevezettem azt, ha az első két gép bármilyen meccsben is (booster nem booster, tök mindegy) gyengén szerepel, akkor instant quit, mert az a meccs már úgyis a kutyáké lesz, és fölösleges időhúzás.


Urna
(tag)

Máshogy látjuk.. de nem baj.

Nem vitatom el hogy vannak szar meccsek, van amikor az első pár percben vége, semmit se tudsz tenni ez mindenkivel megesik, velem is.
De szerintem igenis fontos a statisztika, meg tudja mondani hogy ezen meccsek ellenére mit vagy képes kihozni magadból meg az adott járművekből. Ha valaki átlag 2 kill-t lő / éledés akkor valóban csinál mindig valamit. Akkor ha épp a "semmis" meccsben nem is, a következőben akkor lő 4-et. Sokat mondd el szerintem (és sokak szerint is) a stat arról hogy ki miben ügyesebb, mi megy neki stb.
Tier-re:
Nagyon sokat számít hogy milyen tierbe, ha 4.0 alatt játsza a legtöbbet az azt jelenti hogy a meccsek felében kb kezdő playerek ellen megy. Hogy lehetne ezt összehasonlítani egy 6.7-7.7 szinttel ahol már jóval több tapasztalatos játékosok vannak?
Van ahova be lehet vásárolni magad, van ahol lineupot is tudsz ha elég mély a zsebed, igen, ezért nem az orosz 10.0-t mondom mint példa. De az hogy van X járműved és az 1 kill / meccs átlagot nem tudod meghaladni azt azt jelenit hogy a "jobb" meccseidben nem tudod mit kell tenned. Nem vagy olyan szinten mint ahogy azt adott tierben kéne. Szóval szerintem igenis számít hogy valaki csak a "kezdők" közt tud-e játszani vagy megállja a helyét feljebb is.

Jó kiegészítés erre a jav. költséges dolog:
Ha egy lineupban mindig negatív SL-el jöszki akkor valószínüleg túl magas a járművek rangja a képességekhez. Mivel a jav. költségeket átlag teljesítményekhez igazítják, ha nem tudod visszahozni a meccsben 0-ra akkor az átlag alatt teljesítesz.

Boosteres témára pedig .. én most használtam el a Battlepass boostereim (4-5 meccsnyi van nem kell válogatni mind ilyen lett), illetve az SL-es ládanyitásból származóakat, még mindig semmit nem látok, csak ha nagyon stresszelek, vagy siettetem magam akkor mennek szarabbul a meccsek.
ez egy 300% RP-s:

El volt használva 3-4-500% os Rp meg sl is vegyesen, akkor voltak kevésbé jó meccsek (boosterrel az is 20K rp lett), amikor idegeskedtem rajta. Ezekben általában sokkal kevesebbet kockáztattam és nagyon sok minimap-ot néztem, meg hallgatóztam motorok után.
Szerk:
Jesszus mik mentek itt mire megírtam ezt a reply-t booster témában. Tegyek fel én is minden boosteres kört ? Mert én nekem nagyon nem ilyen tapasztalataim vannak .. mintha attól várná valaki a jó meccset hogy benyom egy boostert. Játszani nem fog senki helyett.

[ Szerkesztve ]


András12345
(aktív tag)

Itt ne is próbálj meg észérvekkel jönni, mert meg fogják magyarázni valami hihetetlen ostoba kitekert konteo magyarázattal, hogy miért te vagy a hülye prémiumot vásárló (és ezzel jobb meccseket is kapó) személy.

[ Szerkesztve ]


Kolbi_30
(őstag)

Az a baj, ha nyomok boostert akkor az van, hogy semmit nem tudok kiloni..értsd simán atlovom hosszában keresztbe.. es semmi nem történik jo esetben crit, de leginkább csak sima hit... vagy DM53 beletorik vagy lepattan akarmirol, akárhonnan..persze en belehalok abba is ha mellem lő...vagy az van, hogy mindent kilonek előttem nem látok senkit, elfoglalnak mindent elottem. Vagy a spawnrol sem jutok ki mert szarrakempelik helivel meg az osszes tankal..es 2 masodpercig van csak vedelmem .ellenben ha en lovom nagyritkan a spawnt akkor 2-3 reload mire leesik a vedelem..
Konkretan 500as boosterrel mentem kerek nullás kört nem is egyszer..a következőben amikor mar nem volt, akkor persze mindent oltem foglaltam 3000+ base xp meg kutyafasz. Es ez siman általános..

[ Szerkesztve ]


András12345
(aktív tag)

És meg is jöttünk...:))


Kolbi_30
(őstag)

Ugyan ez volt warshipsben 50% win rathez húz a játék ha mentem 5-6 jo kört akkor utanna minimum ugyan annyi buktat..nincs ezzel sem baj, csak kiabrandito tud lenni..

üzenetek