War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


KROK640
(veterán)
Blog

Vicces? Ez maximum az első alkalommal az, a másodiktól a huszadikig pech, utána meg rájössz, hogy fel vagy ültetve, mert ilyen nincs.
Manapság egyébként azzal jelzem a rendszernek, hogy átlátok rajta és ez így nem fasza, hogy amikor lekezdi ezt csinálni, akkor bezárom a játékot és lelépek.
Nagy baj továbbá, hogy régen viszonylag egyszerű feladatokat (szerezz X assitot, csinálj X crit hitet) tettek mostanában kivitelezhetetlenül nehézzé, pl még régen 3-4 critet is lőttem egy nagyobb ellenséges gépen, addig ma 3-4 meccs (tehát 15-20 általam kihozott gép) kell egyetlen crithez. De a T2-es feladat ugyanúgy csinálj 10 critet. Nem győzöm lapozgatni már a T2-es feladatokat is, hogy valami emberi idő alatt lehozhatót dobjon, és egyre nagyobb eséllyel dob be olyat amit dobnom kell. Nekem meg egyre kevesebb kedvem az egészhez.

A 9.0-ás USA presetem 4+ éves, és a gépek fejlesztése mind az első soros modifikációnál tart. Igaz, hogy csak 60-70 meccset mentem velük ezidő alatt, de 6.3 felett már kétszer 7.0 felett pedig nyolcszor meggondolom, hogy akarok-e én játszani azon a BR-en?
A stock gépekkel meg kb nem csinálsz semmit dolog ismerős, 4.0-tól vettem észre anno ezt, ezért is akartam egy időben a "mozgó BR-t" bevezetni mert egy gép ami mondjuk 5.7, az full stockon még 4.0-nak se nagyon megy el. Ha ehhez még egy kicsit fel is dob, akkor simán vagy gyakorlatilag 3-4BR hátrányban.
Szerintem 8-9BR felett már arról szól a játék, hogy öntsed bele a pénzt mint állat, a prémium csak egy kötelező minimum, ahogy az is, hogy te (tíz)órákat töltesz a játékban, free fragként.

üzenetek