War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


KROK640
(veterán)
Blog

Érdekes amit mondasz, mert én is ezt tapasztalom. De ezt a legegyszerűbb egyébként megoldani : nekem van egy 4.0-ás presetem (3db P4 és egy P51) és abba szoktam belerakni a pengehátú Mustangot ami 6.0. Ettől úgy feldob, hogy a 4 gépből bármelyikkel szembejön egy ellenfél az tuti uptier kill lesz.

De egyébként gondolkodok már a hivatalos fórumon egy postot írni arról, és leginkább megkérdezni, hogy miért user unfriendly ez a játék?
Pl amikor az a célom hogy szedjek ki X db bázist, és kimegyek egy olyan presettel amiben 2-3 bomber is van, - ne talán csak bomber - akkor egészen hulla biztos, hogy reptérbirtoklást kapok ... És vagy kilövetem a gépeimet úgy, hogy esélyem sincs lehozni a feladatot, vagy kilépek és még én kapok 8 perc crew lock büntetést. Mikor a játék a hülye ...
De ha pl X assitot kell összehozzak, akkor egész délután csak és kizárólag killjeim vannak, és még sorolhatnám. Elképesztően durván kilóg a lóláb, ahogy szivatni próbálják a játékosokat.
Lehet, hogy Moszkvában ez a szokás (hiába próbálja eltakarítani a nyomait, ne felejtsük el, hogy ez egy orosz játék), de a világ értelmesebb felén inkább a user friendly berendezkedésre hajlanak.

üzenetek