War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


KROK640
(veterán)
Blog

Nekem is fura, hogy vannak játékosok akik mintha tök másik játékkal játszanának, teljesen másképp történik náluk minden. Őket nem üti át, nem hal ki a lövésze mint nekem stb. Saját klántársakkal is jártam így, hogy bizonyos meccsekben együtt repülve is ugyanazokkal a gépekkel is látványosabb jobban sikerült nekik minden. Amúgy azt szerettem, hogy 3-4 ilyen alkalom után elindult a magyarázat, hogy mert ő egyszerűen jobb player. Játszott 1/3-ad annyi ideje se mint én, napi fele annyit se mint én, de vett pár prém cuccot.
Ami a magyar járműveket illeti örülök neki, de nagyon nem érintenek, relative magas BR.-es belerakva az olasz fába... persze önáló faként nem állta volna meg a helyét de : HE112B0 (1.7), egy 3.7-es BF110, egy 5.0 és két 6.0 jármű a többi 8.0 ... Jobban örültem volna ha a német fa gépeire lehet kihozni magyar festéseket mondjuk 1-200 kill-el. Akkor esélyesebben össze lehett volna rakni egy magar presetet.

Androidra? :Y
De az csak ilyen belépős cucc nem, ha nem tudsz játszani is lépjél be? (gondolom azért van a belépési bónusz is, mert azt prezentálják a boardnak, hogy naponta milyen sokan belépnek és az a "játékosbázis", nem pedig aki ténylegesen játszik is).
Mert, hogy ezt a játékot telefonon értelmesen, élvezhetően játszani kb sehogy nem lehet, abban biztos vagyok.

#16391 Kolbi_30 :
mikor OC-ztam, a procimat, nekem 660-ra is felment, de 450-500 körül simán jött movie grafikán FHDban. De le van korlátozva 60FPS-re és így a CPU-t meg a VGA-t is kíméli, van, hogy a VGA-n a ventilátor egész meccs alatt el se indul. így se röccen meg, pedig a CPU-ban a turbo is ki van kapcsolva. Szóval tényleg, ha nem AMD Radeon VGA-d van akkor legalább a játék jól fut, de sajnos csalókat, furán favorizált játékosokat stb ígyis kapsz. :(

üzenetek