War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


KROK640
(veterán)
Blog

- Nem, nem vihetők át egyik szezonról a másikra maguk a feladatok. Az azokból kapott kötvények viszont IGEN.
- Egyszerre egy sima és egy "kalapos" (különleges) lehet nyitva, tehát a legjobb szándék mellett is maximum kettőt tudsz csinálni. Az egyik áll egy T2-es majd egy T3-as feladatból, közben a másik a "kalapos" különleges párhuzamosan fut mellette. Ilyenkor érdemes a T2-es feladatot is minimum T3-as járművel csinálni, mert akkor lehet párhuzamosan haladni a kalapossal is.
- Rendszeresen ezekből érem el a level 51-es járműveket, és a hozzájuk tartozó festést. Nem is kell annyira nyomni, az elején megcsinálsz pár T3-ast is, utána T2 + kalapos pörgetésből simán megvagy, ha mindennap csinálod. Optimális esetben némi szerencsével napi 15 perc játékkal is eléred amit akarsz.

A T3-as (napi közepes feladatok ahogy te írod) cserélgetése nekem is drága szokott lenni, épp ezért ha 1-2 csere után nincs kedvemre való, akkor aznapra kihagyom. Ha megvan a T2-es meg a kalaposból is lemegy heti 2-3 akkor nem lesz para. :)
4 éve tolom így, működik. (egyetlen egyszer vettem Battle Pass-t, annyiból megéri, hogy elképesztő mennyiségű jutalmat dob rád a játék, nem győztem eljátszani a boostereket, meg rengeteg szemetet is ad (festések, mindenféle kiegészítő, minden vacak) ami sajnos nem eladható a piactéren már, pedig régen az vissza is hozta a BP árát).

üzenetek