War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


KROK640
(veterán)
Blog

Elvileg nagyon egyszerűen lősz critet : ellövöd a fékszárnyát, futóművét, motorját (bomber esetén valamelyik lövészét) vagy a farokvezérlését. Pilótát nem, mert csoda módon az egy ideje nem számít critnek. ne kérdezd miért... tudom hatalmas hülyeség.
Azt nem mondom, hogy amelyiket akarod, mert szerintem aki azt állítja hogy azt lő el egy gépen amit akar hazudik, vagy nem ezzel a játékkal játszik.

Itt inkább az az érdekes, hogy valamit csináltak azzal a feladattal, hogy 36 crit. Régen a kedvencem volt, adták az AI gépek is, plusz egy repülőn ha ügyes voltál 2-3 critet is lehetett csinálni, az annyit jelentett, hogy egy 5 killes meccsben 5-10 de akár 15 crit is meglehetett, pláne has megzörgettél mellé pár AI gépet is.
Manapság nem tudom mi van, de ha ezt feladatot kapom akkor ilyen csodák keletkeznek :
3 kill, 1 assist, mindössze 2 crit :

2 kill, 3 assist, mindössze egyetlen crit :

3 kill, 1 assist, mindössze NULLA crit :

2 kill, 3 assist, mindössze 1 crit :

Megjegyzem csak az utolsó meccsben négy critet számoltam, a végén mégis egyet írt ki, és egyet rakott hozzá a kötvény feladathoz.
Elgondolkodtam, hogy írok egy bugreportot a Gajinnak, hogy minimum is érdekes, hogy amikor ez a feladatom ez történik, de aztán rájöttem, a franc sem fog hatalmas wall of textet írni, screenshootokkal meg videókkal alátámasztani egy postot, amit jó eséllyel csak pont az illetékesek nem fognak elolvasni... Jah és azt is eltudom képzelni, hogy direkt van így.

Nincs gond, akkor mostmár nem csak az eventekre érdemes szarni, hanem a BP-re is, elvégre minek szenvedjek valamivel, amire sokkal kevesebb esélyem van mint rendesen lenne?

üzenetek