War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


KROK640
(veterán)
Blog

Nekem most is ugyanolyan mint régen volt :Y


laskr99
(addikt)
Blog

Én már 5x ujraraktam a játékot, volt egy win újra telepítés is 10->11 de semmi


7Sony7
(addikt)

Nálam is rendben van. Windowsod magyar? Ugye van aki más nyelven használja. Nem az kavarhat be? Esetleg valami régió kód?

[ Szerkesztve ]


laskr99
(addikt)
Blog

Magyar 10/11 pro 64 bit.


csongi
(veterán)
Blog

9.3 ba mi zajlik, atya ég.
Maga a fertő.


KROK640
(veterán)
Blog

Nekem ilyen Neked milyen?


Kolbi_30
(őstag)

En mar csak 11.7 ben jatszom. Neha elhető.. de tobbnyire nem


laskr99
(addikt)
Blog

Ugyan ez, ha megnézed a kis á betűk el vannak bacva.


KROK640
(veterán)
Blog

Tényleg :Y , de szerintem nem feltűnő. Észre sem vettem.
Sokkal több baja van a játéknak, de akkor dobok rá egyet én is


KROK640
(veterán)
Blog

Ez a videó gyönyörűen összefoglalja, hogy jelenleg mi a legnagyobb baj a War Thunderel, és miért nem érdekel már semmilyen event és battle pass sem.

War Thunder - légicsapás helyett bázisbirtoklás
Mikor 6db bázist kellene kiszedjek, akkor 10 játékból 8 olyan, amiben esélyem sincs megtenni, mert nincs kidobandó bázis

Ez tuti nem lehet véletlen, hogy mindig így járok, ez direkt szivatósra van állítva.


wednesday
(őstag)

Nekem nemrég volt légicsapásos és én voltam az egyetlen CAS repülő (bombázó nulla) és mindenki más vadászgép. :D

Én most kicsit repülőzgettem event miatt (aztán letettem róla, annyit nem ér), de ez normális, hogy 3-6 perceket vársz egy csatára? Ráadásul úgy, hogy repülő event van és kiírja, hogy 40 várakozó...és akkor is vársz.

A csapásmérőket húzom, de azt is tankcsatára inkább.


KROK640
(veterán)
Blog

Én is nekiláttam, de miután az első után még a úgy volta mivel, legfeljebb megveszem GE-ből. Aztán fordult a kocka : Nem lett meg a második taskban sem a 35K pont, csak 20K, szóval a Yak 3e-t elengedtem. 1150GE-t már pláne nem tudok összekapálni, ráadásul ahogy a mellékelt ábra mutatja, még ha rámegyek sem feltétlenül van meg a 35 ezer pont. (egyébként a pontozással is b*sztak valamit, újabban szinte lehetetlen 2000 pont feletti meccset menni).

"normális, hogy 3-6 perceket vársz egy csatára? Ráadásul úgy, hogy repülő event van és kiírja, hogy 40 várakozó...és akkor is vársz." - teljesen. Feljebb panaszkodtam, hogy velem is ezt csinálja, ráadásul utána egy olyan csatába dob be, ami szemmel láthatóan hosszú percek óta megy. A tabella elején már 1000+ pontos játékosok vannak, te meg csak akkor kerülsz be a csatatérre. Aztán lehet lesni, hogy semmi érdemelegesen nem csináltál és vége a meccsnek. Különösen nagyobb boostereknél szereti ezt.

Pénteken kikapcsoltam a JIP-et, és este nyolckor (érted, péntek este 8 amikor azt gondolnád, hogy van játékos, meg 40-en várnak játékra) simán felment a várakozási idő 7-10 percre. Aztán a játék is rájött, hogy ez nem jó, mertszombaton mikor elindítottam, vissza volt kapcsolva a JIP magától.

Már most nem is fórumpostba hanem videóba kezdek gondolkodni, amiben összeszedem a játék égető hibáit (AB repülős szemmel legalábbis), hátha javításra kerülnének, mert kezdek oda eljutni, hogy ez játszhatatlanabb mint az 1.45 "Steel generals"-nál mikor csatlakoztam. Márpedig az egy 10 éves update.


kigyi_23
(addikt)

Gyakorlatilag a gomb megnyomása után már vált is betöltő képernyőre a csatákba olyan gyorsan bedob. Igen van nekem is nagyon ritkán olyan, hogy vár 2 percet, de 3-6 perc az nem fordult elő. EU és CIS között érdemes váltani, ha nem megfelelő a szerver keresési idő. Nagyon örültem volna tegnap, ha ilyen meccseket kapok ahol bombázhatok, de szinte mindenhol voltak többen is erre a célra így letettem róla. Nem rendelkezek olyan gyors géppel amivel időben érnék oda így csak akkor van lehetőségem bázist bombázni, ha a többiek nem akarnak :D
Realisztikus módban tolom lehetséges, hogy ezért talál rögtön csatát?


KROK640
(veterán)
Blog

Nekem ilyen csak 2.0 alatt van, bizonyos időkben, Egyszerre van beikszelve az EU és a CIS szerver.

RBbe kimész bombázni, de nem bombázol, akkor hogy várod, hogy fejlődj?
Ha nagyon bombázgatni akarsz, arra ott az AB, ott ugyanis a bázisok sokkal--sokkal több bombát kibírnak, simán rámehettek ketten is egy bázisra.
Egy jobb meccsbe ha szerencséd van (nyilván függ géptől is) simán kibombázol 5-6 Tonnát, de a 10 Tonna is előfordult már velem jó párszor.

A probléma gyökere ott keresendő, hogy RBben egy bázis általában 3-400kg bomba után megsemmisül. Egy DO217 E2 pl 2400kg bombát visz, vagyis hiába csak egyetlen egyet oldasz rá (600kg) 2-300kg elmegy a "levesbe". Még ha mind a négy bázist is te dobod ki (na ilyet én még RBben nem láttam, ahol ráadásul a kisebb bombákkal megrakott vadászok is veszélyes konkurencia) akkor is, az említett példában a bombateher fele nem csinál semmit. Ennek megfelelően se LB se SL-t nem kapsz érte, viszont a bombákat ugyanúgy ki kell fizetni SL-ben. Sőt, RBben általában a gép javítási költsége is sokkal magasabb.

[ Szerkesztve ]


KROK640
(veterán)
Blog

Egy laza 17 kill, míg az előző postot írtam :


wednesday
(őstag)

Mind a kettőnél. Bár igaz csak EU szerver van belőve, hátha kevesebb kínai lép be a csatába, de igazából nem segít. :D Akkor lehet beteszem a CIS-t is.

A bombázásokat, csapásokat RB-be toltam, a vadászt AB-be. Ahhoz nincs már energiám, hogy a vadászt kitanuljam RB-be, így is bőven sok az RB tankozás is időben.


wednesday
(őstag)

AB-be nem könnyebben szednek le a vadászok, mert sokkal könnyebb felmászni?

Az tény, hogy ezeknél a "csirkeólaknál", ami áll 2 pajtából, lehetne valami sokkal komolyabb célpont is. Mert ezt egy megpakolt vadászgép is kidobja.

Semmiből nem állna, ha lenne egy jó nagy HP-val rendelkező ipari komplexum, amit több nehézbombázónak kéné jól megszórnia.

Egyrészt így a bombázók együtt is repülhetnének, ami sokkal jobb tűzfedezetet jelentene. Akkor már magányos vadászoknak felmenni elég kockázatos lenne. Ha meg csapatba állnak akkor, a mi vadászaink is feljönnének mert ott a célpont és így hasonlítana is valamennyire a játék a valóságra. Mert most az van, hogy egy B-17-es megy rá egy kis tanyára meg a kert végi pottyantósra. :D

Mert most csak egyéni célok vannak a játékban és a csapattársaid kvázi ugyanúgy az ellenfeleid szinte...persze, hogy mindenki megy a saját feje után. Nincs is értelme ennek, hogy melyik csapat nyert veszített, mert nincs csapatjáték, mert maguk a játékmódok nem támogatják.


Francia91
(veterán)
Blog

"Bár igaz csak EU szerver van belőve, hátha kevesebb kínai lép be a csatába, de igazából nem segít."

Ne is mondd.... Nálam is only EU szerver van beállítva, de 7.0 USA és 10.0 némettel is az ellenséges csapat több mint fele kínai, kizárólag prémium járművekkel, percek alatt kipucolják a csapatomat..... :U

[ Szerkesztve ]


KROK640
(veterán)
Blog

Mai T3-as feladat : légifölény : legyen a tied VAGY VAGY alapon : a legtöbb kilőtt földi, a legtöbb kill vagy a legtöbb assist. (illetve egy géppel a legtöbb kill vagy 12 killel is pipa)

Első meccs nekem 8 kilőtt földi van, társamnál 7, ellenségnél 3, a legtöbbnek mikor végetért a meccs. NEM VOLT felszámolva a meccs végén, mert SAJT. Mert nem és kész. CSAK.
Következő meccs : az utolsó pillanatban egy társam valahonnan előhúzott annyi földi kill-t hogy eggyel megelőzött. Qrwa érdekes volt...
Aztán köv meccs közepén látom, hogy az ellenségnél már 20-al vezet valaki, de hát mit csináljak 1-2 földi / gép volt az arányom, mert állandóan kilőtt valaki.
Rákövetkező meccs : három gép után kiléptem miután 0/0/0 volt az eredmény 5 perc játék után is.

így mentem neki az ötödik meccsnek, ahol sikerült mennydörgőnek lenni. Itt kellett volna lehozni. Ezután nagy küzdelem árán meglett a hatodik meccsben is, de így játszottam 3× annyit mint amennyi szükséges lett volna.


csongi
(veterán)
Blog

Elmúlt napok.
Előttem áll jár a motor, látom a kipufogó füstöt, a tank sehol :D
7-8 kör lemegy első lövésre kiszednek a nem tudom kik és honnan.
3 lövést lead, és akkor rajzolja ki a tankot. Addig csak a kevés füst látszik.
A 10 kör környékén már kezd helyre állni, és onnan már hamarabb látom, mint ahogy tüzelne. Biztos a gépem bemelegszik a 10 körre és felveszi a fordulatot. :D
Az újítsd meg a prémiumot üzenet a legelső ami megjelnik.

üzenetek