War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


wednesday
(őstag)

Nekem most minden meccs kivétel nélkül 100-110SP-s kezdés. RANK III-VII.-ig bezárólag. A nemzet lényegtelen.

Viszont volt 5 meccsem USA 6.7-be, ami zsinórban 5 győzelem. :Y Ez annyira szokatlan volt, hogy nem értettem. :D És nem is az, hogy győzelem, hanem kiegyenlítettebb adok-kapok. Tehát olyan játékmenet volt, amitől nem kapsz agyvérzést, hanem így élvezet játszani. Reggel-délelőtt volt.

Ránéztem most a nevekre. És a kínai írásjelesekből max 1-1 volt benne. Volt amiben nem volt. Hát nem tudom, hogy van -e összefüggés... :U


Kolbi_30
(őstag)

10 perce lett vege a meccsnek.Br 11.7. Shinai felsziget. Egy A pontot kell foglalni, 2 csapattarsam a spawnrol lotte a domb mogott erkezo harckocsikat..itt mar ledobta a lancot a dolog..csiteltek szemlatomast. En szepen keresztullottem egy T80 tornyot, no dmg se legenyseg se semmi termeszetesen visszalo meghalok(leopard 2 pso) kovetkezo tank leo2 a6 vagy mi a tosz..oldalrol 2 alkalommal lottem keresztul egy T80 4 darab loszert talaltam el ugy hogy fekete lett a haslemeznel..Siman kinyirt es ment tovabb nem vesztett legenyseget..en azonnal pukkantam. Ez elott Mi24 fossataketazott, sebzodott a baloldali lanctalpam 4 masodperc javitasi idonyit..wtf..amugy nyertunk es harmadik lettem a csiterek utan..4 kill 2 halál.. azert ez eleg meredek..lehet felrakom ezeket a visszajatszasokat youtubra.


csongi
(veterán)
Blog

Te rögzítsd azt ami a monitoron megjelenik. A szerver visszajátszás nem lesz ugyan az.


KROK640
(veterán)
Blog

Ma az volt a T3-as kötvényfeladatom, hogy csináljak 40 kill-t vadászrepülővel. Volt rá 2 órám, gondoltam lehozom.
írom az arányt : 1,75 óra alatt sikerült 28 kill és mellé 31db assist... (azt is könnyű volt számolni, mivel a kalaposom meg 40db assist, de az ugye nem volt sürgős)
Most 15 percem lenne 12 kill-t összekapni, de szerintem ideje feladni, hiszen ezzel az aránnyal erre még 1,25 órát kéne eltöltenem minimum (a végefelé mindig lassul minden feladat).
Persze mondanom sem kell, első körben egy 9 kill 7 assistos meccsel indítottam, a végefelé pedig jellemzően már csak 1 kill 1 assistos meccseket zártam fura módon.


Kotomicuki
(senior tag)

Nálam a dobj ki 6 bázist (inkább, mint lőj ki nehéz tankkal 16 ellenfelet) volt a feladat, amire 4 órám volt.
Az első csatában meglett három.
Aztán pár reptérfoglalás után még egy.
Na, de ezután már tényleg elkezdett szop@tni a játék: ha végre sikerült bombázós csatába bekerülnöm, akkor vagy mindenki fönt volt az ellenféltől - tőlünk senki... és ez senkinek sem tűnt föl a fűnyírók közül... - és az elsők között potyogtam le, vagy olyan gyorsan legyalultak mindent és dőlt el nagyon korán a csata, hogy alig lehetett 1-2 bombát kiszórni, ami meg kevés volt 1-1 bázishoz.
Pár tízezer ezüst (javítás) és jó pár tartalékkártya elszórása után azért meglett, de nagyon érződött az egészen, hogy direkt a játékos és a feladatai ellen megy MM.


KROK640
(veterán)
Blog

Pontosan, ugyanezeket szoktam én is tapasztalni. Általában lehozom a feladatokat, de sokkal több meccsből és időből mint az szükséges lenne. És én is azt érzem, hogy mintha direkt ellenem lenne a rendszer. És pontosan ezért érzem barátságtalannak a rendszert, hogy ilyesmikkel húzza a játékos idegeit. Ezek teljesen elszokták venni a kedvemet az egésztől, ezért nem csinálok már eventet sem. Nem szeretem mikor egymás után dobál be olyan csatákba ahol esélyem sincs előrehaladni.

Ma mi volt? Csatarepülővel szedjek ki 28 földit. Mit gondolsz hány frontline-t adott be? egyet sem. Ellenben lehetett 3-4-essével dominaton-ben szedegetni 7-8 csatán keresztül.

Vagy ahogy írtad és írtam : ha bázist kell kiszórni, akkor X db olyan meccset is bedob ahol esélyed sincs.
Szerintem pont úgy lenne barátságos a játék, ha figyelné, hogyha pl bomberek vannak túlsúlyban a presetben és a feladat is ilyesmi, akkor pont hogy frontline, légicsapás ilyesmiket dobáljon be. Ahogy egy normális játéknak kellene.

És a mintád is nagyon hasonló : Elkezdesz egy feladatot, az elején kicsit megszalad, hogy azt mondd : ha már eddig eljutottam lehozom. Utána kegyetlenül lelassul az egész, amikor számosságra a felénél jársz, időben még csak a 20%-nál, majd mikor már teljesen üvegre tesz, akkor jön egy meccs ahol bőségesen túl is lősz a célon (pl kell 2 kill de csinálsz 9-et a meccs végéig)


KROK640
(veterán)
Blog

Győzelem napjától függetlenül (amit idén a WT semmivel sem ünnepel, mutatván az orosz gyökerektől való elszakadást?) bekerült a kereplő (J7W1) a prestembe

Rögtön 3 kill-el és egy assistal kezdte a pályafutását.

Amúgy durva, hogy a japánoknál még van egy 7.7-es prop-os gép is a KI-84 hei hajate képében.


Francia91
(veterán)
Blog

Öröm ilyen csapattal szenvedni állandóan.... :U


KROK640
(veterán)
Blog

Most mi a baj? Hagyják, hogy első legyél :DDD


7Sony7
(addikt)

Hát gyerekek... Még mindig azt mondom, rohadjon meg, aki a tankosba beengedte a repülőket. 12000 fontos bomba. Olyan, mint egy vadász szimulátor, ahol én vagyok az őz.
0% esély, gratulálok.


Francia91
(veterán)
Blog

És akkor a Ka-50-esről nem beszélve, mikor behoznak vagy 4-et, és 8 km-ről céllövöldét játszanak.... :U


7Sony7
(addikt)

Ja, igen, a nyomi helikopterek. Bár mostanában nem látom őket, mert visszamentem 6.0-ra. Ami fentebb volt, na, ott nem a tudás számít...


wednesday
(őstag)

Én a GBU bombát untam nagyon. Úgyis uptiert kapsz, ahol a légvédelmed már szart nem ér azok ellen a gépek ellen. Amíg a gépeknek rácsapást kell tenniük földi célpontok ellen még kezelhető a dolog.


7Sony7
(addikt)

Ja, azokkal nem találkoztam szerintem, bár tudom miről van szó. Igen, tulajdonképpen ami nem szárazföldi, nem való a játékba. Vagy csinálnának külön csak szárazföldit, meg ilyet is. És akkor az menne oda, aki akar.


wednesday
(őstag)

II. VH-s korban még elmegy. Rengeteg gépet lőttem le. ;]

De modernebb érában jobban át kell gondolni a tier sorrendet. Mert, hogy 7-8 km magasról rádobja az irányított bombát és semmit nem tehetsz ellene, mert a rakéta hatótáv max 5km.

Egy Ostwind II simán elvisel egy uptiert, addig a Gepardok már nem.


7Sony7
(addikt)

Igen, persze. Ezért is léptem visszább. Olyan helyekről lőttek ki, ahova el sem látok...


laskr99
(addikt)
Blog

Ha esetleg nektek is rossz, kérek egy +1-et.
[link]


Urna
(tag)

Nem fog tetszeni a válasz de ..
A "tankos mód" a bétája óta a tankok repcsikkel együtt mennek egy meccsben. A repcsikkel kezdett ez a játék, sajnálom. Tank only mód egy egész egyszerű camp fest lenne .. mindenki a map szélén meg a sarkokat fogó 1-bites játékosokkal.
Megoldás hogy viszel be SPAA-t meg esetleg fightert, ha úgy érzed ki vagy szolgáltatva. Nyilván a Lancestert nem mindig fogja kivenni időben, de ne tegyünk úgy mintha minden meccsben az menne a fejedre :D
A többi gép ellen viszont bőven több mint elég ha megtanul az ember spaa-val lőni.
Amit utánnad írnak a GBU-k, AGM-ek azokra már lehet panaszkodni, mert ha nem tudod hogy jön, akkor nem nagyon oldod meg .. főleg az iog-s kh38-at .


7Sony7
(addikt)

Nem, valóban nem tetszik a válasz, mert így kacsavadászat az egész. Megyek az M109-el, vagy a Nashorn-al, lecsap egy sima vadász gépfegyverrel és végem. Még bomba se kell. És nem tudom leszedni, mert okosak ezek már, nagy magasságból zuhanva jön, nem tudom odafordítani a géppuskát.
És pont én nem kempelek, nem sarkozok, megyek a célra. Az más tészta, hogy sokszor egyedül vagyok, franc tudja hova tűnnek a többiek. És nem jövök be légvédelmivel, ugyanis nem arról szól a játék. Tankos, nem repcsi lelövős.


7Sony7
(addikt)

Vagy ott a másik opció: Mivel nem tudok védekezni a repcsik ellen, legyen egy gyorsgomb, amivel átváltok játék közben légvédelemre, és akkor fel tudom venni a harcot a repülőkkel. Na, ehhez mit szólnak a repülősök? (Persze tudom, hogy ez nem lehetséges, mert mi van akkor a bent maradt tankkal?) De enélkül én vagyok a hernyó, a repülő meg a veréb.

Laskr99: este megnézem. Nekem olyan hiba van, hogy T+8 -ra köszönöm helyett sorry-t mond.

[ Szerkesztve ]

üzenetek