War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


KROK640
(veterán)
Blog

Persze, amikor sok %-al nyerni kéne, akkor simán lejön zsinórban 10 loss is akár, meg olyan győzelmek, hogy utolsók között vagy.
Repülőnél ugyanez, elfújja a szél a lövedéket és ezért el sem találod, meg hasonlók. Közben egyből pilótát lőnek neked stb.
Nekem senki se mondja, hogy nincs ebbe belepiszkálva, 6-7 éve napi szinten fordulnak elő több mint gyanús esetek.

Ma pl a T3-as kötvényem : Legyen 4 killem egy csatába. Elsőbe 7 volt. A másodikban egy, a harmadikba egy sem. Ok, akkor ma nem lesz T3, léptem is ki a francba. Pedig előre kéne BP-ben dolgozzak egy kicsit, mert hamarosan nagyon nem lesz erre időm, és a belépés + T2 lesz a maximum amit tenni fogok tudni, szóval jól jött volna addig pár extra szint, de nem minden áron.

35K pont régen 40K volt, és még csapatban játszottam a klánnal lehozható volt (ahogy a GE fogadások is), DE : akkoriban a bombázásért még kb kétszer ennyi pont járt, 50%-ban volt légicsapás és reptérbirtoklás, nem az, hogy reptérbirtoklás beakadva és csá... jah és eleinte ez a fhasság se volt, hogy T3-on 0,8-as T4-en 0,9-es szorzó van a pontjaidra. T5-ön meg 1×, és így tovább, de T5-ön meg a felett meg alig lehet pontot szerzni, b*szhatom az 1,1-es szorzót egy 400 pontos meccsnél ...

Persze akkor is úgy ment, első nap délután 4 óra játék, és akkor másnap széthúzva még 4 óra, és a harmadik nap délelőttje (délben váltott) esetleg korrigálni ha még kell valami, és délután megint 4 óra ...
Manapság ha neki ülök, akkor az életkedvem is elmegy, - hiába "csak" 35K - csürtősre meg ocsortányosra játszom magamat, és a második nap este 27 ezernél azt mondom, hogy ott b*ssza meg ahun van ...
A legutóbbi eventet (Yak3(E) ) megpróbáltam, háromszor egymás után, 30 ezer volt a rekordom, de szétjátszott aggyal is 24-27 ezrekig jutottam, ha pedig nem is figyeltem, akkor előfordult, hogy 18 ezerig csak. És persze ilyenkor lesz minden kill-ből assist, mert sokkal kevesebb pontot ér.

[ Szerkesztve ]


Kotomicuki
(senior tag)

Most volna egy javítás, könnyű feladat, de ilyenkor, "érdekes mód" nincs az amúgy "szokványos" kiba@szás a "játék" részéről, amikor az 1-2 foglalópontos és városi pályás őrület megy egész nap - tulajdonképp egy eszetlen, kocsmai bunyó-szimulátor, mindenki-mindenki ellen az egész - , amin ennek volna is esélye - "hátul" megbúvva és semmi értelmeset nem csinálva - , hanem a nyílt, 3 pontos map-ok hirtelen előkerülnek a semmiből és jönnek futószalagon, nehogy összejöhessen pár próbálkozásból, hanem fél délutánon át legyek leszedált, mozgó célpontja a(z erre) fizetőképes keresletnek...

A kötvényfeladat: 100 jármű kilövése, vadászgéppel..., mondom jó, akkor vadászbombázok és pár nap alatt, talán összejön. De nem! A játék 100 játékos elleni lelövést akart, ami 2-3 hét is lehet, amilyen tempóban, nekem engedélyezné azokat - +1.0 BR, a másik oldalon a kiválasztottak, stb...! :W


Francia91
(veterán)
Blog

Még mindig egy élmény 10-ből 9 meccsen a használható csapat.... :U


laskr99
(addikt)
Blog

Mostanság nekem ilyenek buknak.


laskr99
(addikt)
Blog

jó kis sim


csongi
(veterán)
Blog

6 vesztes csata zsinorba :D
Annyira élvezetes


laskr99
(addikt)
Blog

Megyünk együtt? :DDD Most simet tolom


KROK640
(veterán)
Blog

Nekem 9-10 is megy zsinórba :P , főleg ha az a kötvényfeladatom, hogy X db csatát nyerjek meg :O


csongi
(veterán)
Blog

event van mi a tököm? 6,0 egy 12,7 lőszer kiszedi a tankot

[ Szerkesztve ]


KROK640
(veterán)
Blog

van valami event asszem...


laskr99
(addikt)
Blog

Churchill AVRE. Én is azt próbálom húzni->eladni :DDD


wednesday
(őstag)

A zsinórban 21 vesztes csatát, ha megdöntitek, akkor szóljatok. :D


csongi
(veterán)
Blog

Mi a kibaszott k fos zajlik itt? Ez valami kritikán aluli. Elfelejtettem játszani 1 nap alatt?
5,3 vagyok és 6,7 állandóan fent.


wednesday
(őstag)

Most az egyetlen élhető BR. az a 4.7

10 meccsből 6-7 downtier, 1-2 közép és néha-néha 1 uptier. És a meccsek 50-60%-át meg is lehet nyerni. Főleg a britekkel adja ezt be. Orosz 4.7 sem rossz egyáltalán, de lehet több játékos van, ezért hamarabb rak be olyan meccsbe, ami nem full downtier.


laskr99
(addikt)
Blog

11.3


KROK640
(veterán)
Blog

Kinek? A köpcösnek? :D
Mert nekem is ott körül van a rekordom.
De mit szólsz ahhoz, hogy egyszer úgy jött össze a 10 nyertes csata, hogy 48 csatából? :D Eventhez kellett 10 győzelem, azt hittem sosem lesz meg.


KROK640
(veterán)
Blog

"Elfelejtettem játszani 1 nap alatt?" - tudnád, hogy hányszor teszem fel magamnak ezt a kérdést?
Csak engem nem feldobálni szokott ilyenkor, hanem ilyenkor van, hogy a lövedékem az istennek sem talál, leütközik, lelövik előlem, kidobják alólam a földi célt, aztán egy lövéssel pilótámat lövik. Szoktam érezni egy meccsben már a második gépnél, ha csak free fragnek vagyok ott.
Olyankor nem tudok mit csinálni tudomásul kell vennem, hogy X db meccs ilyen lesz. Újabban ilyenkor csak elindítom a meccset, egy gép ki, alt+tab és mondjuk videózok még le nem megy a pár meccs. A rendszer meg elégedett, hogy X meccset lejátszatott velem az utolsó helyért. Persze ilyenkor meglepően magas a győzelem arányunk, mert nincs olyan harcifeladat, hogy "nyerj egy csatát, úgy, hogy az utolsó három helyen vagy" vagy "nyerj egy csatát, 50%-os harci aktivitás alatt". És hát ezekből az SL és az LB sem nagyon jön értelemszerűen. (a javítási költség miatt netto minuszos az összes ilyen, pláne, ha a sorban az első vagy tapogatózó meccs, mert akkor ugye 2-3 gépet is kihozok mire rájövök, hogy megint nem lehet jól szerepelni).


wednesday
(őstag)

Én még messze vagyok 11.3-tól. :DDD

10.3-ban vergődök, az lett az igazi halál vagy a 10.0 orosz (pedig mikor a 9.3-at húztam, de vágytam ide, hogy na majd ott... :U )

És ilyenkor event alatt rá sem szabad nézni. Pláne úgy, hogy tök kényelmesen kihúzom alacsony br.ben is.

KROK640: A mostani battlepass szerencsére gondoskodott róla, hogy ne is érdekeljen, úgyhogy nem is csinálom a napi küldiket. Ha összejön az a véletlen tudatlanság okozza.. És kb úgy haladsz vele, mintha direkt ráfeszülnél. Szóval el kell engedni.

[ Szerkesztve ]


laskr99
(addikt)
Blog

Az is ugyan az kb. 9.3-11.3 a setup, minden van benne.


KROK640
(veterán)
Blog

Na, mai első meccs indításnak : japán 5.7-6.3 repcsi, 75% LB Booster.
Reptérbirtoklás (mi más, elvégre X db földit kéne kiszedjek).
Első gép jön velem szemben, veszít a magasságából rálövök egy hosszú sorozatot, találat nélkül a földbe csapódik. Felrántom, következő gép jön szembe, - meglep, hogy két fedeles 6.3-ban nem ehhez vagyok szokva - kilövöm rá a fél tárat még head-on-ban jön, én nem találom el, ő pirosra lövi az egyik szárnytövet. Új célpontra fordulok kilövök rá egy nagy sorozatot, kifordul a lövedékeim elől, majd egyetlen lövéssel pilótát lő.
Következő gép : egy csomó repülés utám, rálövök az elsőre, azonnal(!) leütközik, semmit sem kapok rá. Utána egy lövés szemből (!) és a gépem mögül már fordul is ki a farka.
Jó, akkor ALT+TAB.

Amúgy nyertünk, én a 14ik helyen végeztem, alig pár ponttal és a nagy semmivel.

üzenetek