War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Kolbi_30
(őstag)

En melo miatt, csak hétvégente játszom, mert akkor vagyok gép elott..11.7 tankokkal képtelen voltam bármit csinalni meg downtierben is .Egyszerűen nem lőttem be semmit sima hit, meg no pen DM53 lőszerrel...leopárd meg bárhonnan papír lett, bármi ellen ...


KROK640
(veterán)
Blog

Csúcs ez a játék!
Azt kaptam T3-as feladatomnak, meg az volt a boltba vehető (kalapos) kötvényem is, hogy érjek el két légi fölényt-t, vagyis legyen enyém vagy a legtöbb kill, vagy a legtöbb assist, vagy a legtöbb kicsinált földi unit a pályán. Ezt alapjáraton szeretem, mert széles körben van esély nyerni. Mivel a kalaposból is pont kettő hiányzott ebből, meg a T3-as is ez volt, megtartottam, mondván jasszol a kettő, ha egyet megcsinálok két legyet ütök egy csapásra.
Ezután eljött 12 meccs, ilyesmi eseményekkel :
Első géppel 33 földi, a legtöbb itt a pályán utánam 6db földi volt :

és pár perccel később a meccs vége előtt nem sokkal : 37 földim van, az ellenségnél valakinek 40 van. Már egyet sem tudtam kiszedni :(

De tök ugyanez ment minden csatába, akár killre, akár assistra mentem, vegyesen jött, és mindig volt valaki, egy valaki akinek legalább eggyel több volt abból a valamiből amire mentem.

A 12 meccsből végül az egyik meccsben assistok számával kipipáltam egyet, de ez már (sajnos nem) rendkívüli, hogy egy tök egyszerű feladatnak ennyit kell s3ggelni.
Szóval úgy döntöttem hogy nem érdekel. Sőt, mostmár T3-at csak akkor fogok lehozni ebben a BPben, ha valamelyik kedvencem lesz.

Elmentem ezután hogy játszok 2.0 alatt, az megnyugtat. Nos, amíg 1.7-2.0-ás presetemmel mentem állandóan 2.7-be voltam dobálva, hogy a közepes harckocsikkal kelljen szenvednem 12.7mm-es géppuskákkal (nem tudom kiszedni) cserébe sokkal keményebb ellenfeleim vannak az égen is. Micsoda remek csere!

Lementem 1.0-ba, hogy mostmár akkor is tényleg rendes meccset akarok, azóta a 3 bombás gépem és két vadászgépes presetemre megállás nélkül kapom a légi fölényt! :(


KROK640
(veterán)
Blog

Csodálatos update jött a játékhoz. Megint hozzányúltak valamihez amihez nem kellett volna. Szerintem a GAJINnál egész nap azon törik a fejüket, hogyan lehetne még szarabbá tenni a játékot?
Nevezetesen most a hangárban az alsó repülősorról van szó. A korábbi crewlock grafikát és vöröset átvették a roncs gépeknél is, így mostmár mondd meg ha tudod, hogy az említett gép roncs vagy crewlockolva van? Nem fogod tudni, maximum ha rákattintasz, és megjelenik a számláló. Mindemellett a gép kijelölési módot is megváltoztatták egy sokkal kevésbé átláthatóra. De legalább az ikonok még kisebbek lettek, és mostmár egy klikk a gépre, és "hozzáragad" a gép az egérhez és egy rossz mozdulattal ki is rántod/törlöd a presetből. El nem tudom képzelni, ki találta ki ezt a baromságot, azt meg végképp nem, hogy és ez hogy mehetett át a döntéshozáson. Jah, úgy, hogy azok sose játszottak vele.

A másik fantasztikus újítás (ami még akár jó is lehetett volna) a bombakioldás sorrend változtatás. Erre azt mondom ok, erősen kellett már végre, DE : sikerült egy bazi nagy stílusidegen ikont odab*szni a gép alá, meg hogy SHIFT A. Remélem csak pár napig lesz ott, míg a nagyérdemű felfedezi és magáévá teszi ezt a funkciót. És valamit a grafikai motorral is csináltak, mert a játék gépigénye mintha megint nőtt volna.

Ahelyett, hogy azt javították volna meg, hogyha az a feladatod, hogy kiszedj X db bázist, akkor ne adjon be reptérbirtoklást. De áh, ez nemhogy nem ment, még tonottak a helyzeten.
Ma T2 az volt szedjek ki egy bázist. 11 (Tizenegy!) reptérbirtoklást kaptam be egymás után, amin bázis sincs, pedig volt, hogy 5-10 percet is vártam két meccs között. Aztán kaptam két bourbon szigetet (instant QUIT), és még egy reptérbirtoklást, mire végre ezután összejött egy légicsapás. így azt a faék egyszerű feladatot, hogy dobj ki EGY kiba$zott bázist, sikerült 14 meccsből abszorválni, nagyjából 80 perc alatt.

Ezután érkezett a feladat, hogy csatarepülővel szedjek ki 28 földit. Na mi volt az a játékmód amire nulla azaz 0% esélyem volt??? így van, fronline! Helyette volt reptérbirtoklás halhingol orrvérzésig, ami instant quit megintcsak ehhez, mert túl messze vannak a földi unitok és nincs azaz isten, hogy odaérj, tehát fölös időhúzás. Végül újabb 14 meccs kellett (ennek harmada instant quit) hogy meglegyen a 28 földi.


csongi
(veterán)
Blog

rep rál. A ponyvás konyhás csepel legalább 40db 20mm hispanot kér mielőtt hajlandó defektet kapni :D
Egyre jobb és jobb lesz.


KROK640
(veterán)
Blog

Jött egy új patch, mostmár 2.37-es a játék verziója az update szerint.
Túl sok újdonság nem történt a korábban taglalt szétcseszett hangár felületen kívül. Kaptunk pár BR 10+-os képet egyes nemzetekhez, nincs itt semmi látnivaló, kivéve a franciáknál : Ugyanis a francia fába beleintegrálták a Belga és a Holland gépeket is egy külön ágon, egészen 1.0-tól, ami örvendetes :D
Az örömöm aztán hamarabb alább hagyott, amikor megláttam, hogy 1.0-tól 9.7 mindössze hat gépről van szó, és ebből öt azaz 5db copy paste! Egyedül a Fokker G.IA ami újnak néz ki, amúgy Gladiator, Firefly, Spiti, Meteor, Hunerek vannak, szvsz elég lett volna, ha ezeket az adott géppel párszáz kill-t elérve skinként megkapjuk. (Oroszoknál a Szu27SM gyönyörű).
Szóval nincs itt semmi látnivaló, főleg, hogy a 10+-os gépek is már meglévők, más nemzetbeli copyjai, szóval kaptunk egy darab 2.3-as francia gépet összesen.


Kotomicuki
(senior tag)

Egyre nagyobb csalódás a 3.7-es BP repcsi AB-ban: fordulni nem (nagyon) tud, a 2.7-es B-34 bombázó, vagy egy jobb képű 109E elől vízszintesen meglépni se és az emelkedése sem kiemelkedő, ahogy a fegyverzetét is az irányított szerencsejáték határozza meg, de általában ez sem tudja az átlagot elérni/túlszárnyalni.
Így a prémium mivoltát sem lehet kamatoztatni... :O
Ezzel is csak többen vagyunk, de előrébb nem. :(


KROK640
(veterán)
Blog

Ez a kínai Mustang, amiről írsz?
Most haladok érte*, még BP 46/8-on járok.

"fordulni nem (nagyon) tud" " ahogy a fegyverzetét is az irányított szerencsejáték határozza meg, de általában ez sem tudja az átlagot elérni" - nekem az összes gépem alapból ilyen, pláne ami nincs kiászolva :D :(

* Azaz haladnék. De ma pl felléptem, T2-nek : legyek kulcs ember. Váltás : 80%-al nyerjek. Váltás : legyek kulcs ember. Váltás : 80%-al nyerjek. Ezt a kettőt felváltva, míg nem 5GE-nél végre beadta, hogy 3 assist kell. Pedig már kezdtem ott tartani, hogy remek, akkor ma nem kell játszani :)
Na azóta játszottam három meccset, nulla assistal, a negyedikben végre lett egy. A T3-al nem is kell vesződnöm, hacsak nem valami nagyon könnyűt dob be.


csongi
(veterán)
Blog

Végre sikerült addig fosdétolni, hogy minden kör végén kilép a játék össze omlik :)


Kolbi_30
(őstag)

Tegnap jatszottam..nem tudtak kiloni az egyik meccsen sehogyan sem a leo2 psobol..cserebe volt milio assistom, mert barhol criteltem nem oltem en sem...de nagyon kemeny volt repair sem kellett csak a meccs vegen az egyik lanc leesett..heli is daralt pedig..az uttana levo meccsekben azert kompenzalt erosen...volt hogy start utan 10 masodperccel a masodik tankba ultem at.. :C 30 masodpercnel meg mar a kovetkezo teamet vartam..nagyon el van ez baszva valahol..


Kotomicuki
(senior tag)

Válasz a #16607 hozzászólásra:

Igen...
Az IL-8-on még van 6 ingyenes javítás, pedig a 20k pont elérése után is repültem vele párat.
Ezen a kínai P-51B-n meg 7 maradt a 20k-s, 30 BP pontot adó küldetés befejeztével...

Érdekes, hogy egy szem gépként 3.3 BR-t adott neki a MM, pedig 3.7-es - jó pár tartalékkártyám elment rá, hogy némi pontot is kapjak a meccsek végén, annyira nem működött a kezeimben.
Sokkal ritkább volt vele a jó csata, mint a többi repcsimmel... :O

[ Szerkesztve ]


KROK640
(veterán)
Blog

"Érdekes, hogy egy szem gépként 3.3 BR-t adott neki a MM, pedig 3.7-es " - az AB egyik nagy előnye, hogyha egy géped van a presetben, akkor egy BR osztállyal lejjebb sorolja.
(Hm, ezekszerint van egy olyan feladat is, hogy a kihoztt repcsivel hozz össze X mennyiségű pontot. Na azokat sosem szoktam megcsinálni mivel nekem csak lvl 54 a cél)

Egyébként ma nem tudom mi volt a játékkal, toltam 14 meccset, köztük pár 1.3-1.7 körülit is, és mindenhol úgy vesztettünk szinte, hogy az utolsó is voltam. Ma a legjobb helyezésem a 14 meccsből amit szereztem egy hatodik hely volt. Na ilyenkor látom egyértelműen, hogy vannak hullámok, és ha az alján vagy képtelenség jó meccset menni :(

[ Szerkesztve ]


kigyi_23
(addikt)

Én most tankos részt tolok, de olyan szinten gennyes fekély agáték amióta a frissítés bejött, hogy egyszerűen képtelen vagyok normális eredményt elérni. Nyilván főleg azért, mert felidegesít és utána nem tudok koncentrálni, de az első pár meccs amitől felmegy a vérnyomásom sem túl rózsás. Az update óta vannak nálam ghost tankok. Nem mindig, de gondol egyet a játék indul a meccs majd amikor rányomok egy villanás eltűnik a kép visszajön kiír valamit a textúrákkal kapcsolatban és onnantól számíthatok ghost tankokra is már. Többször láttam lánctalpakat mozogni, de ez még a jobbik eset, mert olyat is, hogy az út közepén nekimentem egy valaminek gondolom tank lehetett egykor, de semmi sem látszott belőle.

Ilyenkor nagy élmény, hogy kilő a nagy semmi. Csapattárs esetén még ok látom ott van hallom mozog a kipuffogó füst, de ellenfél esetén nagyon nehéz így. És nem javítják csak hallgatnak. A gépem nem a legalja van bőven memória 32GB-ból gondolom kijön a játék és amúgy sem egy gépigényes valami ez szóval nem értem. Raidben van M2-es SSD is szóval az sem éppen lassú. Én mindent megtettem, hogy jó legyen, de ez a hiba random előjön.

Aztán persze a szokásos rálövök egy tankra jó helyen csövön, de semmi ő meg simán ki tud szedni visszamegyek ugyanarra a tankra megint rálövök ugyanúgy én leszek egy halom roncs.... Nagyon nem tudok most kibékülni ezekkel a hibákkal.


Kolbi_30
(őstag)

Ezek a hibak legalabb 1 eve megvannak..sokszor textura alol lonek ki a mentett csataim kozt is van, ellenfel csapatbol 2 tank textura alol oldosott minket..


Kotomicuki
(senior tag)

Igen, van egy kihívás, ami június 12.-től július 3.-ig ad 30 BP "pontot", ha megcsinálod ezalatt a 20k, "lecsupaszított" küldetéspontot a BP-s járgánnyal - nagyjából felezte nálam a csatavégi pontszámot.

Nekem viszont nagy segítség a 80. szint eléréséhez az a 30 pont és ennél "egyszerűbben", ennyit nehéz összekalapálni, ebben a "játékban". De az 57. szinten megnyíló, lvl. V-ös üzlet "kinyitásához" sem rossz...
Bár, nem tudom, hogy miért is hajtok, mert az T14-et nem tartom olyan jónak a gürcölésért - Tigrisek&tsai ellen a ~100 mm-es átütés eléggé karcsú, miközben a páncélját, amire építene ez a tank, már az ennél kisebbek is átviszik - és a VI. szintű jármű sincs még kihúzva, amire talizmánt tudnék venni - mondjuk, a 20. "szárny" is most van még csak készülőben, sz'al, ez is felejtős...
Ha tudnám, hogy mi lesz a következő BP-ban a rank III-as prémium felhozatal, akkor lehet, hogy inkább arra tartalékolnám a kötvényeket - pl. a T34-57-t/M4 Firefly-t inkább választanám a T14 helyett.

---

A "semmiből" engem kilövő tankok nálam is jelentkeznek és nagyon idegesítőek!
De az is zavaró, amikor "lőhetőnek" jelöl 1 célpontot, de az mégis (folyamatos(an)) takarásban van - és ez sem egy ritka jelenség. :W


wednesday
(őstag)

Nem lehet rossz az a T14, főleg ha nem kap uptiert (ém mostanában sok meccsből a 4.7 a teteje) Sokat mentem 4.7 oroszt és britet és 10-ből 6-7x én voltam a tápláléklánc tetején. De csak ebbe br-be volt, a többi a szokásos...

Én sem hajtok rá, mert egyrészt túlhaladtam rajta, másrészt amcsi 4.7 lineup nem létezik.

[ Szerkesztve ]


Kotomicuki
(senior tag)

Igen, a(z értelmes) lineup hiánya az további, zavaró tényező a képletben a T14-nél...

Nekem nem a fejlesztéshez kellene, első sorban - a nagyobb BR az nagyobb szenvedés AB&F2P-ként - , hanem inkább a minél potensebb és kisebb BR-ú, rank III-as sorok előállításához, amikkel rentábilisabban tudnék kínlódni a napi feladatok teljesítésében.

...és erre tényleg nem a legjobb választás a T14.

Látni én is látok T14-eket, 3.7-4.0-ásként, mint (leküzdhetetlen) ellenfél, de gyanítom, ha én kukucskálnék ki a periszkópjain, akkor 5.7 jönne szembe, szinte folyamatosan.
Ilyen felállásban meg a nagyobb átütéssel rendelkező lövegű prémiumok jobban teljesítenének - és azokhoz lenne épkézláb sor is az orosz, vagy angol oldalon.


KROK640
(veterán)
Blog

Engem nem érdekel már a BP, 54 felett, addig is művészet eljutni. A legelső alkalommal még felmentem 100 felé, de rájöttem, hogy nem éri meg (akkor is vettem BP-t 2500GE-ért) bár hihetetlen mennyiségű jutalommal halmozott el a boosterek jó részét le sem tudtam játaszani (mert persze 3 nap alatt eltűnik) meg nem győztem kombinmálni amitől olyan gyenge meccseim lettek, hog ihhajjj. Most meg már biztos vagyok benne, hogy a játék nézi a BP feladatot és ezerrel azért is keresztbetesz, mert ami az utóbbi 3,5 évben ment ezzel (is), az balszerencsének túlságosan sok(k).
Egyébként ma nem is tudtam magamat rávenni a játékra, a tegnapi szar széria után. Beléptem, felvettem a jutalmat, majd exit.

#16612 kigyi_23 : tank engem hidegen hagy. A hajó méginkább. De repülésnél is vannak furcsaságok patch óta. Meg előtte is ovltak.
MIlyen géped van? A 32GB RAM meg az M2 SSD RAIDben jól hangzik, de VGA, proci, alaplap stb is számít.


kigyi_23
(addikt)

Nyilván a gép többi része sem az árlista aljáról lett összeválogatva. Tény, hogy nem premium kategória, de ez a játék nem is igényli, hogy az legyen.


Francia91
(veterán)
Blog

Nem kell hozzá erős gép, nekem a 2014-es laptopomon (DELL Precision M6800) is hibátlanul megy a játék



Az asztali gép ennél erősebb, nem csúcshardver, de magas grafikai beállításokon gyönyörűen viszi stabil 75 FPS-sel (75 Hz-es IPS monitorom van, VSync beállítva neki)


KROK640
(veterán)
Blog

Úgy látom, hogy itt a 32GB RAM már mindenkinél alap :D

üzenetek