War Thunder - MMO Combat Game - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


KROK640
(veterán)
Blog

Csodálatos update jött a játékhoz. Megint hozzányúltak valamihez amihez nem kellett volna. Szerintem a GAJINnál egész nap azon törik a fejüket, hogyan lehetne még szarabbá tenni a játékot?
Nevezetesen most a hangárban az alsó repülősorról van szó. A korábbi crewlock grafikát és vöröset átvették a roncs gépeknél is, így mostmár mondd meg ha tudod, hogy az említett gép roncs vagy crewlockolva van? Nem fogod tudni, maximum ha rákattintasz, és megjelenik a számláló. Mindemellett a gép kijelölési módot is megváltoztatták egy sokkal kevésbé átláthatóra. De legalább az ikonok még kisebbek lettek, és mostmár egy klikk a gépre, és "hozzáragad" a gép az egérhez és egy rossz mozdulattal ki is rántod/törlöd a presetből. El nem tudom képzelni, ki találta ki ezt a baromságot, azt meg végképp nem, hogy és ez hogy mehetett át a döntéshozáson. Jah, úgy, hogy azok sose játszottak vele.

A másik fantasztikus újítás (ami még akár jó is lehetett volna) a bombakioldás sorrend változtatás. Erre azt mondom ok, erősen kellett már végre, DE : sikerült egy bazi nagy stílusidegen ikont odab*szni a gép alá, meg hogy SHIFT A. Remélem csak pár napig lesz ott, míg a nagyérdemű felfedezi és magáévá teszi ezt a funkciót. És valamit a grafikai motorral is csináltak, mert a játék gépigénye mintha megint nőtt volna.

Ahelyett, hogy azt javították volna meg, hogyha az a feladatod, hogy kiszedj X db bázist, akkor ne adjon be reptérbirtoklást. De áh, ez nemhogy nem ment, még tonottak a helyzeten.
Ma T2 az volt szedjek ki egy bázist. 11 (Tizenegy!) reptérbirtoklást kaptam be egymás után, amin bázis sincs, pedig volt, hogy 5-10 percet is vártam két meccs között. Aztán kaptam két bourbon szigetet (instant QUIT), és még egy reptérbirtoklást, mire végre ezután összejött egy légicsapás. így azt a faék egyszerű feladatot, hogy dobj ki EGY kiba$zott bázist, sikerült 14 meccsből abszorválni, nagyjából 80 perc alatt.

Ezután érkezett a feladat, hogy csatarepülővel szedjek ki 28 földit. Na mi volt az a játékmód amire nulla azaz 0% esélyem volt??? így van, fronline! Helyette volt reptérbirtoklás halhingol orrvérzésig, ami instant quit megintcsak ehhez, mert túl messze vannak a földi unitok és nincs azaz isten, hogy odaérj, tehát fölös időhúzás. Végül újabb 14 meccs kellett (ennek harmada instant quit) hogy meglegyen a 28 földi.

üzenetek