Windows 10 - OS, alkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


quailstorm
(nagyúr)
Blog

Csökkentett módban is csinálja? Nem nagyon tudsz mást csinálni, mint egyesével próbálgatni a drivereket kb.
Management engine ha van, akkor takarítsd el.


#94834752
(csendes újonc)

Megbeszéltük, sorry, félrenéztem. Én az olyan usereket bírom, akik a legkisebb hülyeségeken is felb*sszák magukat.


béke
(aktív tag)

Thanks.


hape60
(aktív tag)

Sziasztok! win10 (1709) KB4054517 (OS Build 16299.125) frissítése 99%-on megáll. Már 5x próbáltam, tele van vele a t..m. Mi lehet az oka? A neten német, angol fórumokon találtam ugyanilyen panaszt, megoldás a format C: volt.. :((


movax
(őstag)

A legutolsóról. Direkt letöltöttem, a hivatalos oldalról, semmi baja. Google Toolbar egyébként már egy ideje nincs a CCleanerben.

[ Szerkesztve ]


TomPoe
(tag)

Remélem, hogy jó helyre írok (nem tudom, hogy hova kéne). Amikor bekapcsolom a gépet, nagyon sokáig látom az Asus logót, ahol jelzi, hogy a deletet megnyomva léphetnék be a BIOS-ba. Percekig ez a kép van és nem nagyon akar tovább lépni. Amikor nagy nehezen bejön a Windows logó (kb 3-4 perc), utána már nagyon gyorsan betölt a Windows (10-20 másodperc). Ilyenkor mi lehet a probléma? Mit kéne ellenőriznem? Az utóbbi időkben rendszeresen problémám volt az USB csatlakozókkal is: legtöbbször az USB-s hangkártyával volt a gond, de a webkamera is rakoncátlankodott időnként (nem számított, hogy melyik USB csatlakozót használtam).

[ Szerkesztve ]


TomPoe
(tag)

Még annyit, hogy ha kihúzok minden USB-s eszközt és utána mindent visszadugok, általában minden helyre áll.


Dexter-2000
(őstag)

találkoztatok olyannal, (amd proci a bele integrált videókártyával), hogy frissítés után 4:3-as képarányt vett fel a monitor, és eltűnt az alvás gomb is?

erre mi lehet a megoldás?


Exodius
(őstag)

A megoldáshoz közelebb nem kerültünk, de azért köszönöm a próbálkozást. :)


vlevi
(nagyúr)

Videó driver probléma lesz az.
A 4:3-as képarány is erre utal, és az alvás gomb is azért tűnt el, mert az az alap videó driver, amit a windows használ, nem tudja támogatni az energiatakarékos dolgokat azzal a videókártyával.


Dexter-2000
(őstag)

Display Driver Uninstaller-el leszedtem mindent, hagytam a win 10 es frissítést és most jó is lett a képarány, és altatni is tudom a gépet.

köszönöm! :R


quailstorm
(nagyúr)
Blog

Ha Radeon HD2000-3000-4000 szériás, vagy annak megfelelő, akkor ez a legrelevánsabb: [link]
Én maradtam 7 alatt azon a gépen, nincs tapasztalatom.

Úgy látszik elkéstem, és gondolom újabb IGP sokkal.

[ Szerkesztve ]


Stadion2
(csendes tag)

Sajnos csökkentett módban is ezt csinálja :( Gondoltam már hardver hibára is és szépen letiltogattam mindent hátha, de semmi.


Dexter-2000
(őstag)

nem késtél el, ha beüt a gebasz, elmentettem amit küldtél köszi szépen


quailstorm
(nagyúr)
Blog

Úgy viszont kifejezetten érdekes a dolog.
Meg kellene nézni másik Windows verzió alatt is. Ezek szerint valami nagyon alapvető hibázik.


Stadion2
(csendes tag)

Rendben, köszönöm a segítséget, ha van valami, jelzem.


nanus
(senior tag)

Nekem vagy 10x nem sikerült, update error 0x80070020 erre hivatkozva , nod32 kilőve plusz egy másik progi és láss csodát felment.


CharlieDrop
(veterán)

köszi, a neki tetsző driver volt eddig, aztán nem találtam igazából semmi, végignéztem az összes beállítást, még a routeren is. Így megy vagy egy hónapja, szóval ha valami jönne le, már lent lenne.

és a fura, hogy itthon meg jó ( a másik hely egy iroda), először arra gondoltam, hogy a fal ennyire árnyékol, de akkor az upload is árnyékolva lenne, meg a másik gép se lenne gyors...


SutPet
(aktív tag)
Blog

Még egy kérdés, céges gépen hirtelen elkezdett elfogyni a hely a C-n. rendszer visszaállítás ki vna kapcsolva, minden fájlt és rejtett fájlt is kijelölve a c gyökerében 60GB-t mutat, ennek ellenére 105GB foglalt. WHUT?


Aslan
(aktív tag)

Sziasztok Win10 Guruk!

Nem tudjátok, hogyan lehet kikapcsolni azt, hogy a rendszer indításakor ne jöjjön be automatikusan a képernyő-billentyűzet?

Van egy érintő képernyős laptopom. Tegnap óta indításnál folyton bejön magától a képernyő-billentyűzet, és mivel a laptopon is és az asztali gépen is ugyan az a Microsoft account van beállítva azóta az asztali gépem indításakor is bejön a képernyő-billentyűzet.

Nem tudom hogy tudnám ezt megszüntetni :(

Válaszotokat előre is köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

üzenetek