World of Warships - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Djuree
(félisten)

ebben is van valami amit írsz, én 2012 óta wotozok, akkor is voltak ugyanilyen csaták, fogalmatlan játékosokkal, most vannak más fogalmatlan játékosok. csak már megfakultak az emlékek.
engem kikapcsol, este felé játszok 1 órát mikor már a zasszony/gyerekek nem üvöltenek. valszeg a többség ezért nyomja, ebben nagyon jó a wot/wows is, kicsit kiengedni a gözt, puffogtatni.
megyek én is amerre éppen kedvem van, írják sokszor hogy miért oda megyek/miért azt csinálom stb. azért bazz+ mert úgy játszok ahogy jól esik, nem úgy ahogy más szeretné vagy más szerint kellene. én se mondom senkinek hova menjen a mapon. nekem aztán mindegy, max magamnak mondom hogy mi a faxért oda megy...
nyilván aki komolyabbat akar az kláncsatázik. ott nem lesznek hülyék. be kell lépni egy hardcore klánba, voltam ilyenbe, soha többet köszönöm. ott én éreztem magam fogyinak a zöld wn8-ammal, a sok lila/kék között.
randomban el kell fogadni hogy nem csak prók játszanak, hanem 8 évesek, meg 70 évesek is, vagy esetleg fogyatékkal élők, süketek, vakok, részegek stb.
én ezt tudomásul vettem, én próbálom a legjobb tudásom adni, aztán van hogy kevés, van hogy elbaszom, ha kikapunk azt is elviselem, jobb volt az nmy. vanilyenboneym.
nem ér annyit egy játék sem hogy idegeskedjen miatta az ember...

üzenetek