World of Tanks - MMO - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


joergie
(őstag)
Blog

Tegnap lett meg a 10-es, összegyűltek az üres sörösüvegek blueprintek, úgyhogy aktiváltam prémnapokat és átugráltam őket(8-9el stock állapotban játszottam), meg az event alatt is lehetett tokeneket gyűjteni velük.
Az ág brutáljó, legalábbis nekem instant sikerült beilleszteni a játékstílusomba. a tier6 valami eszméletlenbrutáljó, a látótávon kívül gyakorlatilag mindenben zseniális, jó ritmusban lehet vele darálni. A tier7 kicsit lomhább, viszont nagyon jó az ágyú minden tekintetben(mivel a tier8 specieális tier, ezért nehezebb játszani, de ez minden tier7re igaz).
A tier8 is nagyon jól játszható stock-ként, bár ennek a forgási sebességével volt gondom, valszeg nem ventit kellett volna a turbo és rammer mellé tenni, de nem volt raktáron(fejlesztett lánctalppal valszeg javult volna a szitu).
a tier9 megint ultrabrutál, a 10est még most ízlelgetem , de kb ugyanaz csak jobb/élesebb(a camoja viszont rosszabb, de úgyis közelről érdemes puffogtatni).
A látótáv amúgy végig probléma az ágban, meg ugye nagy dilemma, hogy hogyan menjél közel torony nélküli tankkal, hogy maximalizáld a dmg-et. Szóval nem árt progresszíven hozzáállni, és azt jutalmazza extra dmg-el.

Más: Tudja valaki hogy what is in the box?! twitch cygan és NewMultiShow twitch token csomagokban? 55 token a lutrira(2d skin, commander meg pár matrica) kicsit combos.
Utóbbinak régen tetszett a színkombója, de a dakillzorra kellett szavazni, mert 2vel több ingyen skillt adott anno a commander ;] A cyganzor féle 2d skint meg se tudom nézni sehol, hogy néz ki. jr1994 linkelt korábban egy oldalt, ahol lehet csekkolni a 3d skineket, lehet ott vannak 2d skinek is, csak lusta vagyok rákeresni. :))

üzenetek