WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


anulu
(nagyúr)

nekem is :)

remélem, jövő7-en lesz végre gatyám :D


Darth_Revan
(veterán)
Blog

Hogyhogy BLizzard adott most 2 nap bónuszt ? :F Nem is vettem észre,hogy lett volna jelentős leállás...


Darth_Revan
(veterán)
Blog

mikor magemmel voltam PW-n emlékszem,hogy volt 1 PW raid aminek a 70%-a azzal telt,hogy healerek addonokat isntalláltak fel :D


Bigtau
(csendes tag)

Nem éppen... Nekem még 10 szint kell a 70 hez xD. Csak most inkább druidát nyúzom. Meg most akarok troll huntit is szval nemtom mi lesz. :DD


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Skill kellett oda kizárólag. Addonok nélkül toltam, belépegetős módszerrel. Ott megtanította a blizzard, azóta pedig igen sokat használom. Az új healerek meg azt sem tudják mi az, és ezért jóval tovább húzom manával, mint azoka, akik a BCben kezdtek healert.


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Kabbe :)

Btw jövő héten elkezdjük SSC-t. Sokat szívtunk már magtheridonnál a nem optimális raidsetup miatt, így úgy döntött a vezetőség, hogy a progressnapon mindíg oda megyünk, ahová optimálisabb a raidsetup (értsd, 4 lock alatt nem megyünk maggie felé).
Kíváncsi leszek, hogy fog menni, az első két boss álitólag ez mode.


LucifeI2
(őstag)

Nem healeltem PW-n sosem de mindig is használtam ezt a módszert.


sasa311
(veterán)

Na megjártam a PTR-t...
[link] - A saját gearem rögtön költözés után
[link] - a Full T5ös szett és a hozzáadott összes imba cucc (200spelles staff, 2 x 40 spellupos trinket, öv, bracers, köpeny, 2 gyűrű)
Vagyis ha hozzáadjuk a +40 wep dmg enchantot és a +20at a kesztyűre akkor jelenleg 67el lesz több dmg-m, mint a mostani gearembe és kapok 1300hp-t 2 használhatatlan szar szetbónsszal. Csodás! (ja és külön imádom, hogy 1 kék és CSAK ISTENVERTE SÁRGA socket van T5be.. GZ)
Ha a T5öt úgy ahogy van kivágom a francba és a random epicecet ötvözöm a mostani frozen shadow settel és spellstrikeal akkor mégjobb vagyok.... T5öm se lesz egyhamar. Elbaszott egy itemtervezők vannak a blizzardnál annyi szent.

[Szerkesztve]


Wolverine
(félisten)
Blog

A sárga socketekbe zöld és narancs kövek is mehetnek, azok is beleillőnek számítanak... (az allres-t adó prismaticokról nem is beszélve)


anulu
(nagyúr)

Loot Reaver Down by Public Enemy :D


szepi79
(őstag)
Blog

bármilyen szinű socketbe bármilyen szinű gem mehet (kivéve meta), maximum le kell mondani a socket bónuszról. nekem is, az összes ruhám összes socket-ébe piros +9 sepll dmg-s gem van.


Wolverine
(félisten)
Blog

Tudom; én a bónuszra értettem, amit mondtam... (azaz a sárga bónuszt a zöld és a narancs kövek - na meg a prismaticok - is kiváltják...)


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Nem tudom, érdekel-e valakit, de még mindíg két allys lockot keresünk a Raqgnaroson. LVL70, kulcsok, skill és heti 3 napnyi raidelés az elvárt (hétfő, csütörtök, péntek). Ez az utolsó két kiadó hely a guildben jelenleg :)
Ha valakit érdekel, dobjon privit.


anulu
(nagyúr)

hogy álltok Magtheridonnal?


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Egész jól. Még 1-2 nap kellene és biztosan fekszik, de összesen 3 lockunk van, aki raidel, így ha egy kiesik kb. már nincs értelme odamenni. Utóbbi két hétben három raid maradt el ilyesmi miatt. Ezért inkább SSC, aztán ha van elég online lock, akkor magtheridon.


-conrad-
(addikt)

Tegnap lementünk befejezni Ony-questet UBRS-be, mert lemegyünk oda is párszor még, hogy összekovácsolódjon kicsit a társaság.
Volt egy 70es healer pala, meg egy 70es warri tank, a többi kari 60-70 között valahol.
Nem kellett healelnem, így végre kidps-elhettem magam. :)
A tankunknakazért kellett figyelnie, mert 63as szinten lehúztam róla a boss-t.
Második lettem dps-listán, a warri lett az első, mert két egykezessel osztott, utánam Puszedli, 63 fury warri. :) Amin meglepődtem, hogy moonkin 65ös druida 4-5. lett csak...

Egy kis dilemmában vagyok:
2 fegyóm van:
- 270spelldmg + 12,08% crit
- 297spelldmg + 10,88% crit
Szerintetek?
Most a nagyobb dmg-set használom, mert ha jól olvastam akkor a SW: P, VT, és Mind Flay az nem crittelhet, mind blast meg SW: D miatt pedig nem érné meg..


szepi79
(őstag)
Blog

Általában a Dotok nem crittelhetnek (kivétel azok, amik azonnali sebzést is okoznak; lásd moonfire, immolate, holy fire, stb.), így a shadow papoknál és az afflockoknál érdemesebb a +dmg maximalizálására törekedni (és kitalentolni a +10% chance to hit-et, ha raidelni akarsz, bár fejlődésre is nagyon hasznos tud lenni)

Ha esetleg disc-el fejlődnél, akkor más lenne a helyzet, akkor én már inkább a +crit-re mennék rá.

mi tegnap meg ZGben voltunk, 14en, vegyesen 57-70 között, előnytelen elosztásban :DDD wipe csak panternél volt, mert az a szemét behúzta azokat a mobokat, amiket ügyesen kihagytunk, meg a tigrisnél 1x ki kellett futni, mert a fél banda nem volt ventrin, és persze ált. azok, akik még sose voltak ott, és folyton agyondemidzselték az addokat :W

egyébként fun volt, hakkarnak már nem mentünk neki, addigra már nagyon késő lett, és csak 9en maradtunk, még rosszabb elosztásban :( na sebaj, majd most a héten...


ciao
(senior tag)

Arlokk, hogy a fenébe húz be mobokat? le is zárja a szobát zöld takonnyal amikor megütöd a gongot


anulu
(nagyúr)

:) gz! Naaru heroic-okat csináljátok, hogy után Magtheridon kill kelljen csak. Void Reaver ugyanis piszok easy fight! úgy, hogy minimálisnál is kevesebb infonk volt róla 1. ''megnézős'' try-on 53%-ra ment le! oda viszont kell a Maght q.

ha a tankoknak nincs meg a frost és nature res-e, akkor ne Hydrosst erőltessétek, hanem Tidewalkert és utána Karathress-t. szerintem ilyen a boss nehézségi sorrend SSC-ben:
1) Vajsh
2) Leotheras
3) Hydross
4) Lurker
5) Karathress
6) Morogrim Tidewalker
kell sámán aki felrakja a weterwalking-ot, és úgy ki lehet hagyni Hydross-t. az 5 és 6. boss előtti trash nagyobb cumi mint maga a boss.

mégvmi: Void Reaver abszolút nem meele fight. 4 protos tank. ennyi. tegnap nem vittünk rogue-t, és 8 healer volt. így teljesen easy mód. 10 perc alatt kell levágni a 4,5m HP-ját, ami igazán nem megerőltető :) ha érdekel vmi tax féle, akkor írhatok. MC bármelyik bossa több koncentrációt igényel, mint a Void :D


szepi79
(őstag)
Blog

hát mi is k***ára csodálkoztunk, de a mobok átjöttek a zöld takonyon, aztán nem volt vicces a sok kispárduc mellé 4 elite meg egy shadow hunter :(

üzenetek