WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- - PC játékok fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Ah, mire mindenki eljut odáig, hogy a kulcsquestet elvigye maggie-ig, addigra szerintem 3-4 bosst letolunk SSC-ben. Saját magamat ismerve nekem is legalább 2-3 hét lesz a dolog.


anulu
(nagyúr)

a heroic előtti rész nem nehéz, 3-4 óra alatt lezán hozható, ha többen csinálják, akkor még kevesebb alatt. nekem holy palával volt kb 4 óra úgy, h közben még némi ganket is kaptam.

Heroic-okból Arcatraz és Shattered a nehéz igazán. nomeg SLab-ban Murmur. Steamvault 1,5 óra alatt behúzható, Arcatraz max 2. Shatteredben nem voltam, azt kiütötte egy olyan csapat amelyik ismerte, és jól tudott haladni, így a végén 5-en bementük az utolsó bosshoz mikor már halott volt, megöltük a 71-es elite-t (15k hp), majd kilootoltuk az axe-ot. Arcatrazt pedig ha egy csapat végigüti, akkor mindenki bemehet és beszélhet a gnome-mal.

[Szerkesztve]


anulu
(nagyúr)

ja igen, tegnap estéről 2 kép (sajna a KTM vmiért nem tűnt el Alt+Z-nél :O)

[link]
[link]


szepi79
(őstag)
Blog

ez az a q-sorozat, amit sattarattarattarattában ad Adal? 3db heroicos dungeon-quest (és lvl70esek, és persze a főbossokból kell a loot) ?


anulu
(nagyúr)

jaja. 3 quest de 4 insta. az egyikhez kell Murmur és Steamv főboss-ából a loot. darabonként 10g, úgyhogy némi repair költség visszajön :) mármint ez a q sorozat vége (ofc Magtheridon előtt)

[Szerkesztve]


whitezo88
(nagyúr)
Blog

kicsit off :)
[link]
ha az istenbarma nem törli ki akkor mennyit kapott volna érte?


szepi79
(őstag)
Blog

maximum az ateish-ért kapott volna valamennyit, a T3 70en már nem akkora nagy szám. én igazából a guildjét sajnálom, mert rohadt sok munka van egy ilyen botban, a köcsögje meg csak kitörölte... inkább adta volna oda vkinek az accountját a guildből (nálunk volt ilyen, pedig közel ilyen jó felszerelése nem volt a srácnak)

anulu: thx.


pooshi
(tag)

A heroic elotti reszt full resto druidaval jo 3-4 ora alatt en is letoltam, nem gaz.


szepi79
(őstag)
Blog

én már nem is emlékszem mi volt az, de tuti szólóztam :DDD


anulu
(nagyúr)

istenbarma... erre most mit mondjak? még BC előtt kisebb vagyont kapott volna érte. az, h elvesztette azokat, amiket állít, az nem a WoW hibája, hanem a játékosé (feltéve, ha tényleg megtörtént :U)


-conrad-
(addikt)

Nekem elég gyanús, hogy PTR vagy privát szerver, mert nincs semmi mozgás és szöveg a csatikon sem.. Nem hiszem el, hogy egy goldspammer vagy WTS-ező sem ír perceken át. :)


anulu
(nagyúr)

videó elején ott volt, h Maghteridon server :)

[Szerkesztve]


ciao
(senior tag)

ez a video kamu! ha 1 héttel a BC elött csinálta a T3 gyűrűböl már void kristálynak kellet volna esni és senki nem ment be UC-be 4 perc alatt persze...


-conrad-
(addikt)

Ha du. csinálok egy videót, aminek az elejére beleszúrom egy kék képre, hogy az űrből játszom, akkor mire gondolsz?

a.: Lehet, hogy füllentek.
b.: Én vagyok Csárlesz Simonyi. :)


szepi79
(őstag)
Blog

anettka is lehetsz :DDD

egyébként nekem is az lett volna a tippem, hogy privát szerver. (mondjuk a csatornákat ki lehet kapcsolni)

de egyszerű a megoldás, keressetek rá a warcraftrealms-on a karira (ha még működik), mert az pár hetes csúszásban van mindig, ahhoz képest az armory egy jövőgép. (de talán még akkor is meg kell lennie a historynak, hogyha már letörölte a karit.)


sasa311
(veterán)

erintem ez simán fake, privát cucc...
cset meg se nyekken, sehol egy lélek, arról nem is beszélve, hogy szvsz már nem nexusnak kellett volna esnie a T3ból, már a 60as kékekből i prismatic esett.

szepi: azt írja BC előtt csinálta.

[Szerkesztve]


anulu
(nagyúr)

jóvanna :)


szepi79
(őstag)
Blog

jóvan, munkahelyen nem műxik se a jutúb, se semmi ilyesmi, csak abból következtettemrá, mi van a videóban, amit irtatok róla :DDD


whitezo88
(nagyúr)
Blog

proxy-val sem? ;]


szepi79
(őstag)
Blog

nem az a baj, nincs flash a gépemen, se java, és jogom sincs hozzá, hogy telepítsem. (ha meg elmondom a rencergézának, hogy mire kell, biztos nem rakja fel. sajnos még nem találtam olyan alkalmazást, ami munkaügyileg is indokolná, hogy felrakják.) meg az se baj, ha nem lesz gigantikus méretű a nethasználatom, mert még megkérdezik, hogy ugyan mit csinálok én munka helyett... a fórum az nem annyira gáz, az kevés sávszélt eszik.

üzenetek