WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- - PC játékok fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Dizson
(tag)

Szvsz, ez a video kama. Egyszerű tört verzión csinál magának szervert. Ha ez megvan belép karival és csak berakja magának a cuccost. (tapasztalat) De már jó útra tértem az eredetinél nincs jobb :R


steveetm
(őstag)

Esetleg nem tolt el egy lock egy seed of corruptiont? Mi haverral scholoba szoptuk be a kissárkányos szobát. qrvára nem vágtuk hogy mér jön rattlegore az összes lenti mobbal mikor csak sárkikat aoztünk...(seed bugos, falon át lefele is robban, zg esetében felfele a lényeg).
Üdv.: steveetm


Ripper03
(veterán)
Blog

WOW-os pólot akarok rendelni, hol tudnék?


Wolverine
(félisten)
Blog

Itt: [link]


szepi79
(őstag)
Blog

öhm... nem, 3-4 SoC-ot tolt el, nem egyet :DDD lehet az volt a baja? fck...


Wolverine
(félisten)
Blog

Biztosan - több postot is olvastam arról, hogy gömb alakban falakon át is sebez a seed... (pont Scholoról is említették)


Petie
(veterán)

nekem se tünik el :(

ma lenyomtuk Oz-t vicces fight az is nagyon tetszett :)
csak scorcholva lenyomtam a szalmabábu fél hpját xD
és kiesett a cipellőcském aminek nagyon örülök :) Ruby Slippers ;)


anulu
(nagyúr)

Lurker Below down by Public Enemy :))


anulu
(nagyúr)

grats! :) én nem1x voltam már Karazhanban, de Óz-ékkal soha nem találkoztam még. nem mintha hiányozna, ahogy egész Karazhan sem.... :U


MCGaiwer
(addikt)

Grat! mi is maradt még? leaothas meg vashj nem?


Ripper03
(veterán)
Blog

THX :R


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Gz,

Mi tegnap megmutattuk hogyan kell Gruuls lair kitakarítani, 50 perc alatt full cleart csináltunk. Kár, hogy utána nem volt hová menni, mert csak 20 embernek volt ssc kulcsa, magtheridonhoz pedig kicsit kevés volt a 2 lock.


anulu
(nagyúr)

jah. Leotheras verhető még, utána ami van boss halmaz mindegyik bugos keményen, úgyhogy 1 boss killnyire vagyunk a világ top guildjeitől :) (Nihilumot ne nézzük, azok nem emberek :DDD) Vashj-hoz meg kéne jelen állapotában 4 paladin, de össz 2-en vagyunk.

tegnap Forte-ék is leverték Al'ar-t úgyhogy végre várható vmi leírás arról, h mit tud. full taxot nem is várok, de legalább azt, h mivel kéne számolni igen :)

tegnap kb 1 óra alatt nem tudtunk átverni magunkat a Leo előtti 7 trash pakkon. több odafigyelést és jobb kivitelezést igényelnek, mint az előtte lévő 4 boss együttesen kb... van olyan pakk, amit nagyjából a fél instán végig kell kite-olnia a tanknak (ezek párosával jönnek) és közben kel leverni őket (AoE poison volley-t raknak (beérkezéskor 3k dmg utána ameddig nem dispellezik 700dmg/sec) és mellé gombákat is pakolnak ahol elhaladnak, ezek 2,5k dmg/gomba/sec tehát ha rosszul jön ki a lépés, akkor aki benne marad 1 sec alatt tud meghalni :)
van olyan pakk, ahol van 1 ilyen gombás, mellette 6 mage. a firemage-k rain of fire-e 3k-t sebez, arcane-nek az arcane bolt-a nemtom, de instant szoktak halni a rangedek olyan 7-8k hp-ról. frostmage a legkönnyebb, az igazándiból csak novázik. nevükből ki lehetne találni h melyik melyik, de úgy tűnik, h mindegyik mage mondjuk frost/fire vagy arcane/frost. ami biztos, hogy polyban kell tartani őket ameddig a gombás dögöt levágjuk (kite ftw! :D), majd utána egyesével kiszedegetni őket, megszakítani, dotolni, poison, stb :)


anulu
(nagyúr)

nektek is gratula! :)

hmm, jópárszor öltetek már Gruul-t. hogyhogy csak 20 embernek van kulcsa Vashj barlangjához? :U ha jól sejtem, akkor Nightbane-el van a gond. Karazhan első részén pikk-pakk végig lehet rohanni, és Opera event után lehet menni Nightbane-re. nem tudom, h hány csapat jönne össze rá, de inkább úgy kéne menniük, hogy 2 csapat, 5-5 olyannal, aki pöpecre tudja, h hogy is néz ki a fight, és akkor 1 resetben 10 emberne meglehetne.

ha viszont a küldit sem tudják felvenni, az nc ennyi idővel BC kijövetele után.


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Van akinek még a quest sincs meg a guildből, a többeiknek pedig vagy gruul vagy nightbane kell, a saját hülységük miatt nem jutottak le eddig valamelyikhez. Pedig lehetőség van, két csapattal toljuk, bármikor bárki beugorhat a kulcsért, csak lazyk az emberek. Ráadásul kb 15 fix raider van, a többi hely folyamatosan cserélődik, ezért is van, hogy még mindíg volt, aki elöször látta maulgart.


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Jól hangzik, remélem mire odáig eljutunk szénné nerfelik őket :)


anulu
(nagyúr)

nálunk Naaru küldivel kellett haladni. vasárnap 17 óráig volt a határidő, utána -20DKP-s ''jutalomban'' részesült volna mindenki, akinek nincs meg. ennek megfelelően szombat és vasárnap a szénné boostolásról szólt, és vasárnap úgy tudtunk lemenni Magtheridonhoz, hogy a kill után a guild mind a 39 tagja be tud menni TK25-be. a 20DKP-hoz hozzá tartozik, h Maght killért kapunk 5-öt :U

nem HC guildben lehet lazyzni, ok, de jóval előrébb járhatnátok ti is. a Cena reveredet nem nehéz összehozni. néha picit meg kell rúgdosni az embereket. ha jól van megfogalmazva, nagyon hatásos tud lenni :)

Hydross-t leszámítva Gruul ready gearben 3 boss ölhető SSC-ben úgy, h Hydross környékére sem kell menni. max a tanknak kell némi extra, de ha csak a T4 gatya nincs meg, egyébként 4/5, rendesen enchantolva, akkor Tidewalker nem gond, Karathressen WASD és odafigyelés kell, Lurkerre meg 3 warrior és 2 pala (utóbbi 2 egy szigeten az addokat le tudja lazán kezelni).


anulu
(nagyúr)

már az is kemény nerf volt, h nem 45 perc hanem 2 óra a respawn time-uk :)


ciao
(senior tag)

Karában 3 healerrel hány % over heal az elfogadható 1 papnak? tök depi voltam a tegnapi Karazhan run után, második este voltam Moroes tryon, és kurvára nem megy a shacklezás, nam vagyok én mage baz+ , miközban shackle-el vagyok elfoglalva behal a tank, amikor meg azta kurva mobot sikerül fenn tartani ahol eredetileg is áll, akkor a másik pap bénázza el, aztmonták máskor tök könnyen lenyomták nem jelentett nekik eddíg problémát, mi a faszér akar a blizz a papból cc gépet csinálni?? bőven elég nekem a mozgásra, dispellre és persze a healre figyelni, eddíg soha nem éreztem hogy noob lennék, de tegnap össze voltam esve :O


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Pre Gruul gearrel nincs gond, mindenki majdnem fullepic (nekem is talán 3-4 kékem van). A haladással van most a gond, a tetvesen sok attunement kifog rajtunk. Kíváncsi leszek, Black Templehez mit és hányszor kell majd végigtolni.

üzenetek