WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- - PC játékok fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


-conrad-
(addikt)

Tedd fel a healbotot, targeteld a mobot és shackle-zd, az addonnal meg healelj, nem kell targetelni a partytagokat.
Vagy használj focus parancsot, valahol le volt itt írva...


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

kb ugyanezt éreztem az elején, amikor megkaptam, hogy az egyik add az én feladatom palaként. Néhány try alatt bele lehet jönni, már egész jól megy, ráadásul a fear nehezebb, mint a shackle, hiszen 20 secre fearelem és 30 a cd-je a fearnek. Elsőként mindíg feart tolok, utána amikor kijött holy shockkal magamra húzom még messziről, utána stun, majd elfutok és pont van annyi időm elcastolni a következő feart, hogy ne érjen hozzám az add. Közben persze healelni kell. :)

Képzeld magad abba, hogy healerként kiteolnod kell kb 30 csontvázat kereszült egy termen körb-körbe. Na, ez volt Gluth Naxxban. Kellett pár try, mire ott is beleszoktak a paladinok, de utána remek móka volt. Néha ad ilyen feladatokat a Blizzard és szerintem nem rossz megoldani őket (jó, akkor, ott persze én is anyázok erősen).


anulu
(nagyúr)

szvsz BT-hez kell majd Mount Hyjal. annak az előfeltételét meg ismerjük ugyebár a Vials of eternity személyében. amúgy szerintem is nagyon sok az att küldi. érződik, h húzni akarták a kieg playtime-át vele.

amúgy 2.1-től nem 5db vial-t fog Vashj és Kael'Thas dobni, hanem mindenki lootolhatja. hurrá! :U


anulu
(nagyúr)

megmondom őszintén, én kb lexarom az overheal-t. ha nem fogy el a manám miatta és a többiek életben maradnak. ha emiatt van gond, akkor SW stats kinyit, megnézem, h kibe mennyi heal ment, menni az over, stb.

SSC-ben a trash tol olyan holy novát mint amit Maiden, amit dispellezni kell, közben MT+raid heal és ha perl UI-ban a target targeténet a targete cloth-ost jelez, h aggróra kifordult egy olyan mob, ami 1 shotolná, akkor taunt, tankhoz futás... nem egyszerű az sem, de nagyon fárasztó, ellenben élvezem.

javasolt egy focus/shackle macró megírása :)

BC-ben aki tud, annak CC-zni is kell. egyébként csatlakozom Pola-hoz a fear/stun/akármivel kapcsolatban, nekem is ezt kell csinálnom :) plusz még ha tudom, akkor Garrote szedés is :)


anulu
(nagyúr)

részemről örülök, hogy változatos a pala élete, és nem csak arról szól, hogy spam elem valamelyik heal-t (bár Void Reavernél flash heal spam és csók, meg némi WASD, ennyi a fight).

1,5 év warriorozás után kifejezetten üdítő, hogy nem csak a) tankolok, mint az őrült b) tolom a DPS-t ahogy a csövön kifér :)


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Vashj, pfff hol van az még. Szerintem legalábbg három hónap, mire oda eljutunk. Csak kezdenénk végre el SSC-t, hogy elhessen gearelődni. Most iszonyat DKP mennyiségek gyűltek fel azért, mert kevesebb a loot, mint amennyit el lehetne költeni.


anulu
(nagyúr)

SSC-ben Vashj-t leszámítva csak Leotheras és Hydross nehéz. utóbbi kb annyira, mint az Ikrek). Leo-t ma fogjuk megnézni, Hydrosst viszont már öltem. nagyon oda kell figyelni, kemény res gear kell, és térdre imához, hogy ne legyen még egy kicsi szerver lag sem, mert ha 1 mp alatt 2 phase váltás van, az 101% wipe.

Tidewalker és Karathress kb együtt kíván akkora figyelmet, mint Maulgar magában. mind2 free loot és utóbbi dobja a T5 nacit :))

picit rúgdossátok meg a csapatot, hogy tessék nekifeküdni SSC kulcsnak, mert Lurkerrel együtt 3 boss is van, ami kb az ingyen epixxx kategória. Void Reaver meg mégkönnyebb, csak Eye-ba bejutni nehéz :(

tudod, h láttam már pár fightot, és tudom, h mi számít nagyon könnyűnek. nem a levegőbe mondom, h ezek tényleg semmik!

[Szerkesztve]


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Tudom.

Egyértelműen ki van mondva, hogy a mostani cél SSC prrogress, magtheridon megvár. Van egy raidra való emberünk már, és a héten még legalább 5-6 pplnek meglesz a kulcsa, szóval reményeim szerint ha pénteken nem is, de hétfőn már ott ér minket a hajnal (ráadásul pénteken nem is leszek).

BTW healernek ress gear ugye nem kell sehová egylőre?


Norbeez
(csendes tag)

Sziasztok

Mmorpg-zni szeretnék, és nem tudom melyik ingyenes/free/warez játékkal toljam.
Régebben a Runescape-ztam, de 1 idő után uncsi.
Lehet Wow-ozni paying nélkül is? Hosszútávon?
Leginkább olyan kéne game, ahol millió item van és hatalmas világ.

Köszi

:F


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

fizetés nélkül nem lehet.


pooshi
(tag)

Nalunk is csak 20 embernek van SSC kulcsa (8-10-nek mar csak nightbane hianyzik), de remelem hamarosan meglesz a tobbsegnek. Addig is ott van Magtheridon, 1x voltunk meg csak lenn 2 orat szivni, ma remelem haladunk is vele. Nagyon mennek mar SSC-be, jo lenne mar egy uj instat latni.


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Dettó. Elegem van már abból, hogy Gruul és Karazhan az egyetlen verhető célpont. Karazhanba még kb három alkalommal akarok lemenni, utána meglesz a violet eye exalted, és többet az insta felé sem nézek.


anulu
(nagyúr)

hajrá! és szurkolok nektek is, mint ahogy az össze Ragnaros-os guildnek :))

nem tudok róla, hogy kellene. még Hydrossnál is inkább helyezkedés kell, mint frost/nat res. amúgy az oldalunkon van rugó és nature tank szemszögből Hydross fight videó fent. [link]


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Kösz, akkor nem kell egyelőre rágyúrnom.

Egyébként a héten komoly vezetőváltáson mentünk keresztül, lemondott a GM és a ranged officer. A GM helyét egy olyan druida vette át, akinek régóta kijárt a dolog, BC előtt ő volt a raid leaderünk és kb neki köszönhetjük amit Naxxban elértünk. Már most megkezdte a reformokat és egyértelműen erősebb kézzel tolja a guildet. Remélem meg is lesz az eredménye.


anulu
(nagyúr)

revered 15/21k vagyok de már most borzasztóan unom... mint már többször említettem, SSC kulcs ügyében beszélj az officerekkel és mindenki rugdossa meg a saját bandáját egy kicsit.


anulu
(nagyúr)

asszem beszélek Szörmivel, h kicsit rúgdosson meg titeket! :DDD Magtheridon is jóval könnyebb SSC gearben, főleg mivelhogy semmilyen res nem kell. :)


anulu
(nagyúr)

Naxxban nagyon szépen haladtatok, de valahogy így már kívülről is nézve a dolgokat úgy látom, hogy mintha a Ragnaros szerver mind2 oldala elaludt volna a többi EU-shoz képest. pedig azért a MoX és az Amicitia is elég keményen tolta a dolgokat.

remélem, h az új vezetéssel jobban fogtok haladni!


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Erőteljes rugdosás most indult be, lásd a tied előtti postom.


anulu
(nagyúr)

tegnapi n+1-ik Lurker bebugzódás után (utána ha minden igaz, némi D&T-s helppel) rájöttünk, hogy mi a gond, de OT-nk beszélt GM-mel. majd a beszélgetés vége felé készült a következő screenshot: [link]

a történethez hozzátartozik, h ezen nekifutás után lett meg a kill :D


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Ezt látom én is. A legtöbb guild emberproblémákkal és inaktivitással küzd. Szerencsére beszipkáztuk a megfelelő embereket, talán még egy sedópríđzt jöhetne, és két lock, de az nagyon.

üzenetek