WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


szaszab
(aktív tag)

Dehogy nincs. Ott vannak az action bar-ok egytől ötig vagy hatig, csak scroll-ozni kell értük. Nem kell ehhez addon. Csak ugye nem úgy tüntetik fel, hogy "ez az egyes, ez meg a számodra kettes eksönbár". Bind-old rá mondjuk az x-et a soron következő bar első gombjára, és nézd, hol írja ki.. ;) Ha nem oda, ami szerinted a kettes, akkor görgess a következő action bar-ig, és ott bind-old az elsőre. Ezt játszd addig, amíg meg nem leled, amit te kettesnek vélsz.

Btw ne akarjunk már ehhez egyből addont. :P Persze lehet, csak minek? Sőt. Akkor tegye fel egyből az ElvUI-t. Meg ahhoz kiegészítőket, hogy fancy is legyen, és szórakozzon másfél órát a pöpec beállítással. :)

Mythic kulcsozáshoz nekem (tankként és healként) elég a dbm, pár weak aura (pl figyelni, kinek cd-s a szakítása). És ennyi... Se ElvUI, se csillámpóni a jobb sarokba. Nyilván fenn van valami dps mérő, az Astral keys, de ezek már nem tesznek hozzá az élményhez, hatékonysághoz (persze, jó látni, amikor lecsap a TD, és tankkal felugrik a dps-em 200k fölé.)

Heal-eléshez nagyobb kulcson meg jobb megszokni a mouseover macro-kat healbot és társai helyett. ;) De a healbot sem az ördögtől való, csak lassabb. Mondjuk én warri tankkal is mouseoverrel használom az Intercept-et...

üzenetek