WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Plata
(félisten)

Aha. :D
De ma megint találkoztam egy terminátorral.
Havoc DH legyalulta timewalking instát.
Boss-okat is leverte,kb csak dísznek futottunk utána.
Mondjuk nem volt rossz mert két szintet is kaptam és gyors is volt.
Csak tudnám hogy a rákba csinálta.
DPS logból lószart sem tudtam meg.Na jó azt igen hogy spéci potit is tolt.
Potion of Unbriedled fury-t.De a sebzése nagyját a melee sebzés adta.

[ Szerkesztve ]


Plata
(félisten)

Jah és képzeld Throne of tides instában az utolsó bossnál mikor van a végső harc mindenki megnő nagyra,mechagnome kari nem nől meg, :D
Irtó vicces hogy a többiek kb 10-20 méteresek az meg pici marad és köztük rohangál.
Szerintem elfelejtették megcsinálni.


whitezo88
(nagyúr)
Blog

Az a hihetetlen hogy egyeseknek nem esik le az irónia :D


Plata
(félisten)

De le esett,pont azért írtam hosszan. :D


szaszab
(aktív tag)

Lőttem egyet:
[kép]
A két unitframe között jelenik meg visszaszámlálva, ha épp aktív a két mitigation-öm bármelyike is (Shield Block és Ignore Pain): [kép]

Nem mondom, hogy nekem kevés addonom van. Van jóóóóópár pár fölösleges is. De én így szeretem a UI-t. Mindent látok, amit kell, mert hála az égnek, ha fight van, nem két négyzetventit látok a monitor közepéből. Hanem legalább hármat. Használtam ElvUI-t is... Tök jó, csak egy idő után nagyon sok lett a fölösleges infó.


Tarill
(őstag)

Sziasztok! Van már hivatalos megjelenési dátuma az új kiegnek? Én valahol futtában olvastam egy jún. 20.-át, már be is adtam az asszonynak hogy meg fogom venni, de most keresgetek de semmit nem találok szóval jól benéztem :D


Plata
(félisten)

Valamikor az év végén ha jól tudom.


Tarill
(őstag)

Ó akkor lehet mégis meg kéne venni bfa-t 18 euróért :/


echterion
(nagyúr)
Blog

Nemrég volt akció 6 font körül a shopban, annak már vége van?


Plata
(félisten)

Kellene nekem egy kis segítség.
Akarok egy új kiskarit.. ;]
De ezúttal nem szénné instázom magam míg 120 nem leszek módban tolnám hanem küldizgetnék,viszont nem tudom pap karival érdemes-e küldizgetni,vagy azzal rossz.
Eszetlen régen volt pap karim,arra nem emlékszem milyen faj volt már,rohadt rég volt valamikor LK idején.Nekem akkor a disc pap tetszett,mikor légióban nagyon unatkoztam kezdtem egy pap karit,aki panda lett,mert pandám sem volt még.Viszont légióban nekem rohadtul nem tetszett és rohadtul nem jött be semmilyen pap,sem disc,sem holy sem shadow,BfA-ban felhúztam 120-as szintre Timewalkingal meg eventekkel,shadow,de nem mondanám hogy komálom.
Ez az egyetlen kaszt amiből csak 1 karim van,de attól az egytől is feláll a szőr a hátamon.De talán azért mert panda,mivel kb minden kasztból van 2-3 vagy 4 120-as karim már,tudom hogy a faj igen is számít.Törpe vagy dark iron törpe hunti például magasan veri fun faktorban a többi huntert.Pedig abból van pár még,alliban és hordában is.
Ha nem kapnák kiütést a hordásoktól timewalkingon meg úgy általában akármilyen random instában lenne még egy tauren huntim is.
Szóval azon gondolkoztam talán egy másik fajba tartozó pap bejönne,de szerintetek melyik allis faj a legjobb ötlet papnak?Melyikhez illik legjobban a pap szerep.


kkdesign
(senior tag)

Számomra a holy papon kívül kukába való mind :) holyval meg agyrém lehet küldizgetni.


PeL
(addikt)
Blog

Disc pap amúgy tényleg annyira gyenge most hogy nem bírja pl. kihealelni Tyrannical héten Waycrest-ben a 3 Sisters-t 15-ös kulcson, vagy csak az illető nem értett hozzá? Kb. 5x mentünk neki, természetesen az idő már nem érdekelt mert második wipe után már lehetetlen lett volna in-time de mikor bejött a debuff amivel futkorászni kell, egyszerűen nem bírta kihealelni pedig mindenki mozgott mindig ahogy kell, láttam. Ugyanez volt 15 v 16-os Tyrannical Motherlode-ban Rixxa-n. Ott is egyik emberről leszedte a debuffot, a másik tuti beledöglött.


kkdesign
(senior tag)

Wotlk timewalking héten huztam a warrim 120ra. Ha disc papot hívott be healernek a finder, 100%ban le is lépett max az első bossfight-ig... pedig nem kaptunk ki rossz tankokat. 10+ volt a száma a disc heqlereknek azt bizton állíthatom.


Plata
(félisten)

Régen disco pap spkkal jpbb volt nem?
Nagyon régi LK-s emléke vannak.
De úgy emlèkszem szerettem.


kkdesign
(senior tag)

LKban nagyon király volt a diszkó, de a holy és a sh is . Ott disc pap volt a mainem(akkor még az elején nem eredetin).


Plata
(félisten)

Azért mert úgy emlékszem én is hogy jó volt.
Most látom hogy o betű helyett p-ket írtam,de telóról írtam és nem vettem észre. :D


Skyhunter
(senior tag)

Nagyon jó, nekem is ezek vannak. Alap UI, player és target alulra-középre húzva. Nálam weakauras hunter rota középen. Látom te is a weakaura Mythic Interrupt-ot használod. Perfect. Próbálkoztam én is az ElvUi-val, de nem jött be, ellenben volt ez a Supervillain UI. Túl színes-szagos volt, de nagyon újszerű megoldásokkal, áttűnésekkel, ikonokkal operált, sajnos a fejlesztő nem mindig követi az aktuális patch-et.
Mindenesetre itt az élő példa, hogy alap UI-val is lehet boldogulni. Sok Mythic + és Mythic raider leszólja, persze őket is megértem. Az én casual játékomra, kis Mythic insta, max normal raidre bőven elég ez is.
Szép, átgondolt, hasznos.


Tarill
(őstag)

6 font? Ez blizz shop volt? Most 18 eurót látok... -60% akcióként hirdetve


echterion
(nagyúr)
Blog

Az volt, az angol account-omon láttam a kliensben. De lehet, csak a collector-os upgrade volt?


Lacee1986
(senior tag)

A helyedben megvárnám vele a szint csökkentést. Én is azt tervezem, hogy felhúzok pár allied race altot akkor. Szépen végig tudod majd vinni a kiegészítőket ha akarod 10től 50ig és nem kell majd ugrálni a kiegek közt mint jelenleg.

Mennyivel jobb már például egy DK-t felhúzni úgy, hogy csak a Wotlk-ben játszol? Pandát úgy, hogy végig külizel Pandarián. Lightforged draneit Legionben? Én már alig várom.

üzenetek