WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Plata
(félisten)

Kellene nekem egy kis segítség.
Akarok egy új kiskarit.. ;]
De ezúttal nem szénné instázom magam míg 120 nem leszek módban tolnám hanem küldizgetnék,viszont nem tudom pap karival érdemes-e küldizgetni,vagy azzal rossz.
Eszetlen régen volt pap karim,arra nem emlékszem milyen faj volt már,rohadt rég volt valamikor LK idején.Nekem akkor a disc pap tetszett,mikor légióban nagyon unatkoztam kezdtem egy pap karit,aki panda lett,mert pandám sem volt még.Viszont légióban nekem rohadtul nem tetszett és rohadtul nem jött be semmilyen pap,sem disc,sem holy sem shadow,BfA-ban felhúztam 120-as szintre Timewalkingal meg eventekkel,shadow,de nem mondanám hogy komálom.
Ez az egyetlen kaszt amiből csak 1 karim van,de attól az egytől is feláll a szőr a hátamon.De talán azért mert panda,mivel kb minden kasztból van 2-3 vagy 4 120-as karim már,tudom hogy a faj igen is számít.Törpe vagy dark iron törpe hunti például magasan veri fun faktorban a többi huntert.Pedig abból van pár még,alliban és hordában is.
Ha nem kapnák kiütést a hordásoktól timewalkingon meg úgy általában akármilyen random instában lenne még egy tauren huntim is.
Szóval azon gondolkoztam talán egy másik fajba tartozó pap bejönne,de szerintetek melyik allis faj a legjobb ötlet papnak?Melyikhez illik legjobban a pap szerep.

üzenetek