WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


ArmanD.
(őstag)

Én sem hittem volna, hogy ez ilyen gyökér módon működik a windowsba vagy nincs nekik optimalizálva megfelelően, szóval windows alatt is észrevettem a lag spikeot, böngészés alatt vagy ahogy az ikonokon megakadt az egér a lag spikeba, szóval nem csak gamek alatt jelentkezett és tegnap a tálcaikonokon mozgattam az egeret, mert észrevettem ott is fél szemmel hogy megakadt az egér, ekkor becsuktam minden ablakot és elkezdtem mozgatni az egeret az ikonokon, mondom kibirimom ezt a kb 1 percet, mert ugye a heteim ennek a hibának a keresgélésével ment el, és jött is a lag, méghozzá úgy, hogy a háttérkép is pont akkor váltott, mondom neeeeee, ezt nem hiszem el, szóval a lagspikeot a windows beépitett háttérkép diavetitő modulja okozza ami 1 perces váltásra volt állitva, amit a microsoft fiókom meg is jegyzett minden újratelepitésnél visszaállitva, szóval meg lett a kis retek, hihetetlen, hogy ilyen rosszul van ez a cucc optimalizálva szóval a microsoftnak is irni fogok a problémáról, remélem segithettem vele másnak is ha hasonlót tapasztal és küzdd vele :R

[ Szerkesztve ]


Plata
(félisten)

Hát én ma belefogtam a küldibe hunterrel.Ráment pár órám és kb a fele megvan.De ennél unalmasabb fárasztóbb idegölőbb és szarabb elfoglaltságot nem lehetne találni.
Nem tudom ki volt az az állat aki kitalálta ezt a corruptiont meg az egész trágya assaultot,de hogy a kedves anyukája ma sokat csuklott az fix,meg lehet fel is dobta a pacskert mert olyan csunyákat kívántam neki. :B
Ehhez képest lófütty egy hordás random insta.Néha már annyira lefárasztott a hülye gyilkolászás hogy párszor majdnem abbahagytam.

[ Szerkesztve ]


Fandango
(veterán)

Most már legalább tudom, hogy van ilyen funkció a Windowsban. :DDD :DDD


Tigerclaw
(nagyúr)
Blog

Majd jon a corruption helyett mas hasonlo. A Horrific Vision helyett a Tower of damned, aminek valamiert meg orulnek is a tesztelok...mikozben lathatoan egy unalmas lore, story es dizajn nelkuli solo dungeon... pont mint a Vision. Persze nem feltetlenul solo, ahogy a visionok sem, de oda is soloban jarnak a playerek. Talan egy fokkal jobb mint a Vision, de meg nem tudjuk hogy mennyit kell majd oda jarni "kotelezoen".

Ugyanazokat a koroket jarja a Blizzard csak a featurek nevet es koriteset cserelgetik. Napi quest helyett world quest. Emissary lada helyett Assault lada, Artifact power helyett Azerite power. Forge system helyett corruption sytem. Artifact Tree helyett Azerite Traitek, Essencek. Legendary grind helyett masik legendary grind. Ja es persze no more reforge rendszer, mert az tompitja a "shit happens" -re epito random itemizaciot, igy ergo csokkenti a jatekidot. A Draenor kieg ota ezt a biciklit toljak.

Amennyit lattam eddig a Shadowlandsbol en egy Cataclysm szeru felkieg-et latok benne.


echterion
(nagyúr)
Blog

Ne is mondd, valahol 478 körül teljesen ráuntam a back fejlesztésére, egy nyűg, szar, így sajna a Jaina mount is ugrik jó eséllyel, mert valahogy sosem vesznek be a mitikes csapatokba, csak declined-et kapok, így meg elmegy a kedvem attól is. Lehet, elgurul a gyógyszerem, azt kifizetem érte azt a pártíz eurót és megveszem magamnak, többet ér az időm meg a szórakozásom, mint ez az agyatlan grindfest, ami minden szarhoz kell. Csinálnának olyat, mint anno a hunter epic q sorozat volt, annak volt értelme (ha nem is sok, de több, mert nem csak idő kellett hozzá).


Viktor77
(titán)

A backfejlesztés heti 15 perce nyűg? A heti 1 kulcs kifarmolásával is max 1 óra. Szemét Blizzard, megint milyen időrabló dolgot tett a játékba.
A Jaina mountnak meg nem tudom mi köze a backhez.

[ Szerkesztve ]


Plata
(félisten)

Nem örülök neki,ma sikerült kiölni minden játék kedvet belőlem ezzel a hülye küldivel,pedig még csak a fele van meg kb,az uldum része.De rohadt elegem lett.Kikapcsolódásnak inkább elmentem az űrbe ökörködni.Februárban vettem meg a legendary packot,de még nem tudtam ráunni az Intrepidre.Mivel marha drága hajó volt,így marha op is,ami kikapcsolódásnak jó. :B

#90765) echterion
Az jó,az enyém 1-es szintű,mert ótvar az egész.

(#90766) Viktor77
Heti 15 perc?
Szerintem több az,horrific vision-ból 5 perc is elég ahhoz hogy az életkedvem is elmenjen.

[ Szerkesztve ]


szaszab
(aktív tag)

Mármint a back küldi? Az megvan max 3 óra alatt egy friss karakterrel is. Csak ügyesen kell csinálni (amit csak tudsz, csapatban). ;) Egyetlen rész van, amit ki lehet hagyni, az a dungeon, amiben a sugárnyalábbal kell szórakozni és a boss-t megölni a végén. De persze, ha az assault-okat szólózod, akkor magadra vess. :( Az csúnyán megnövelheti a játékidőd, mire megkapod a back-et.


Viktor77
(titán)

Miért lenne több? Egy nulla maszkos full clear ennyi és ennyi elég a heti 1 uphoz.


Plata
(félisten)

Szólóztam mindent. :D
Hogy lehet kihagyni a boss harcot?
Mert gondolkoztam hogy rugóval is megcsinálom,de ezek után sok kedvem nincs.
Egyébként én szeretek szólózni,most épp arra készülök hogy a teljes voth flottát le szólózom. :DDD


Viktor77
(titán)

Beszélsz Magnival elötte, hogy te ezt már láttad.


Plata
(félisten)

Hogy a nénikéjét Magninak,kösz a tippet.Legközelebb elküldöm a búsba. :D


Tigerclaw
(nagyúr)
Blog

Ha mar nem vagy lemaradva a heti corruption captol es szerencses modon talalsz egy only Nzoth kill csapatot, akkor csak 15 perc. Amugy meg kell egy full run Vision meg egy Nzoth kill. En most capen vagyok, de a full vision maszkok nekul is szinte fizikai fajdalmat okoz, annyira unalmas monoton szar. Raadasul ehhez kapcsolodik heti 1-2 assault, kis vision, hogy be tudj lepni a Horrific Visionba. Altoknal engem se erdekel a kopeny fejlesztes.

Nem kopeny, de van egy halom napi, heti quest, assault az echo farmhoz, ami megint csak repeptitiv grind. Ezutan jon az M+ jo nagy szerencsevel csak 1db 15-os, nem is a a heti lada, hanem inkabb a titan residue miatt, vagy ha competitiv vagy, akkor meg egy halom M+, raadasul mindenfele, mert mara a RIO lett az egyetlen merce a jatakban. Ezutan jon az LFR, szinten az echo miatt. Echo meg kell, mert a jatekosok 80-90% kenytelen venni a corruptiont.

Innen kezdodik kb. a valamennyire fun part, a raideles, pvp-zes, vagyis hogy eljuss a valodi jatekig, kell kb. napi masfel-ket ora jatek atlagolva, mikozben sok casualnak kb. ennyi a teljes jatekido.


Viktor77
(titán)

Sem Vision nem kell, sem Nzoth. Ha csak a napi emissaryt megcsinálod, az asszem 1750 Echo. 2K az upgrade. Persze, ha nem vagy lemaradva. Ha le vagy, akkor ez, meg a 2 (vagy 3) nagy assault, és 15 perces run.
Ahogy írtam, assaultok (2 elég a kulcshoz) meg a 15 perces Vision kb. 1 óra. A napi emissary meg legyen 15 perc.
Ez nagyjából olyan 2-2.5 óra hetente. Igazából szerdán 1 óra, meg napi 15 perc. És meg is van a heti 2 upgrade.


Tigerclaw
(nagyúr)
Blog

Az meg csak a nullas back. Azt kell feltolni Visionokkal lvl15-re, majd hetente szinten Visionokkal, Nzoth killekkel tovabbfejleszteni, vagy most mas echobol vasarolva. Ehhez viszont kell egy nagy rakas memento, meg coalescing essence vagy minek hivjak...amikhez tolni kell hetente az assaultokat. Annyi fele kvazi kotelezo currency farm van a BFA-ban, amennyi talan eddig meg nem is volt egyik kiegben sem. Ha meg nem csinalod, lemondhatsz mindenfele endgame dologrol. Arra tippelek, ez igy lesz a Shadowlands-ben is.


echterion
(nagyúr)
Blog

Nincs kedvem most ehhez, akkor legyen így, biztos velem van a baj.


Eugene Roe
(őstag)
Blog

Nekem eddig a Pandás Legendary Back + Legion fegyver tetszett a legjobban, már a heti ládikó is egy rossz vicc volt, én hónapokig csak szívtam vele...


GoTReX
(őstag)

Sziasztok!

Szeretnék pár ritkább mountot begyűjteni. Gondolom többen csinálják ezt itt is. Hogy érdemes kezdeni? Addonnal? Mert gondolom megvan a napi rutin kikel érdemes farmolni a dropp miatt.


Plata
(félisten)

Nem szoktam mountot farmolni,ha esik akkor örülök.
Kivétel a Timewalking mount.Azokat beszereztem.
Bár a panda meg bc mount nem a legszebb.De a draenor mountok nagyon szépek.
Remélem shadowlandban is lesz timewalking event,talán végre lesz Legion timewalking is új mountokkal.Remélem nem fog elveszni a meglévő timewalking tokenem,már kb 80 ezer van.
Egy mount 5000 token.


Lacee1986
(senior tag)

Nézd meg a simplearmory weboldalt. Megkeresed a karaktered és felül a menüben kiválasztod "Collectible" --> "Mounts". Szépen megmutatja, hogy milyen mountok hiányoznak még.

Az oldal tetején van egy checkbox, "Show Planner". Ha rányomsz, kiad neked egy útvonalat, hogy farmold a mountokat.

üzenetek