WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Tigerclaw
(nagyúr)
Blog

Ha mar nem vagy lemaradva a heti corruption captol es szerencses modon talalsz egy only Nzoth kill csapatot, akkor csak 15 perc. Amugy meg kell egy full run Vision meg egy Nzoth kill. En most capen vagyok, de a full vision maszkok nekul is szinte fizikai fajdalmat okoz, annyira unalmas monoton szar. Raadasul ehhez kapcsolodik heti 1-2 assault, kis vision, hogy be tudj lepni a Horrific Visionba. Altoknal engem se erdekel a kopeny fejlesztes.

Nem kopeny, de van egy halom napi, heti quest, assault az echo farmhoz, ami megint csak repeptitiv grind. Ezutan jon az M+ jo nagy szerencsevel csak 1db 15-os, nem is a a heti lada, hanem inkabb a titan residue miatt, vagy ha competitiv vagy, akkor meg egy halom M+, raadasul mindenfele, mert mara a RIO lett az egyetlen merce a jatakban. Ezutan jon az LFR, szinten az echo miatt. Echo meg kell, mert a jatekosok 80-90% kenytelen venni a corruptiont.

Innen kezdodik kb. a valamennyire fun part, a raideles, pvp-zes, vagyis hogy eljuss a valodi jatekig, kell kb. napi masfel-ket ora jatek atlagolva, mikozben sok casualnak kb. ennyi a teljes jatekido.

üzenetek