Xbox tulajok OFF topicja - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Steve1207
(veterán)
Blog

A fél életed rámegy, ha mindenből ki akarsz hozni valami csak épp épkézláb megoldást. Kb csak mobilos alkalmazások használhatóak értelmesen, chromecast nincs, bluetooth nincs, a csak 2.4-es wifi nem stabil, kadenciahelyes lejátszás zero, hangcsúszások, streaming a rendszer miatt rettentően limitált. Egy szimpla yt 4k problémás vagy amazon prime, netflix is korlátozott volt talán sd-s 480-540p környékére. Talán 1080p-ig fel lehetett variálni natív androidos alkalmazásokkal, amit meg egér nélkül nem tudsz működtetni rendesen (plusz mindig manual töltögetheted meg frissítgetheted, hogy épp melyik megy).
10bit, hdr, VP9, VP1, ami manapság elvárt problémás vagy nincs, de szóra se érdemes innentől.
4-5 éve se ajánlották még azoknak se, akik az akkori 10 éves fullhd-hd tv-hez kerestek boxot, hogy épp valamit lejátsszanak vagy tényleg nagyon specifikusan egy-egy alkalmazás maitt kell használni.

Ettől függetlenül elgondolkodtattál ennyiért, csak a voda és telekom tv alkalmazás mitt próbálnám ki, mert azokból nincs natív android tv-s változat és néha 1-1 csatorna jól jönne. Viszont megint ott lenne az egeres bohóckodás és lassabb, mintha csak böngészőből cc-on áttolnám tv-re két kattintásból, ami amúgy piszok gyors.

üzenetek