Xbox tulajok OFF topicja - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Steve1207
(veterán)
Blog

Pedig ugyanazt írod, amit írtam és pont annyi megy rajta, csak nem használtál semmit a tényleges tudásában, amit biztosítania kell(ene ezeknek az eszközöknek, ahova szánják őket). Van több cikk 5 évről, hogy mit és hogyan támogat streaming részre, ma is ez áll fenn, amit írtam. Egy alap 8 bites yt 4k 30-on már frame dropolni fog, attól hogy talán beesik az elfogadható kategóriába nálad indításkor, de nem felel meg a standardnek hosszútávon. Nyilván neked nem ez lesz a cél, de akik használták ezeket lassan egy évtizede nagyon gyorsan eldöntik a legtöbb box-os fórumon: teljes mértékben támogat xy-t avagy sem és le is van tudva.

Persze klassz, ha a célnak megfelel ennyire, nincs ezzel bajom, csak nem itt tart ez a szegmens se hardverileg, se támogatottságra.

(#58851) ρσгτσ: havernak van valami hasonló másodautóban szintén, javarészt az szokott max a gondja lenni ezeknek, hogy az android auto némely telóval csak vezetékesen megy. De ilyen gyári autós rendszereknél is előfordul, asszem valamelyik VW-t vette a vírus után és ott se ment csak vezetékkel több teló.
Ezt a szegmenst már olyan régóta gyártják amúgy, hogy nem hiszem, hogy az alap funkciókat ne látná el problémamentesen, amiket ráirkálnak :D Mondjuk úgy hasznosabb lehet, mint amennyi hiányossága lesz közben.

[ Szerkesztve ]

üzenetek