Xbox tulajok OFF topicja - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


ρσгτσ
(őstag)

Rendelek egyet és megnézem majd, de több mint valószínű, hogy jó.

Szerk.:
TCL -en (Google TV) és droid box -on tudom majd meglesni.

[ Szerkesztve ]


icemad
(nagyúr)
Blog

Köszi, de már nem fontos. Kíváncsiságból megnéztem, hogy mennyi a helyi webshopokban. Amit linkeltél, szállítással együtt lett volna 10 euró. Itt meg van 13 euróért másik típus. Xstreambox c120. Rendeltem egy ilyet, hétfőre itt lesz. [link]


ρσгτσ
(őstag)

Az is fent van. :D

Rendelni akarok TCL -hez egy YouTube gombos távirányítót. Ami az újabb TCL TV -khez van, csak egyelőre nem találtam olyat, ami ezzel az akcióval összevonható.

Másik akcióban meg 2 rongy körül vannak ezek az egerezős távirányítók. Az sem pénz érte, de inkább még kutatok.


icemad
(nagyúr)
Blog

De neked nem számít fel költséget a szállításra? Mert ez a 3 meg 4 euró tényleg jól hangzik. De szállítással együtt már nem sokkal olcsóbb, mintha itt veszem meg.

Más téma : kinek van tapasztalata az ilyen handheld pc cuccokkal? Sógorom születésnapjára Asus ROG ally-t nézett ki. Ezekből melyik a legjobb olyannak, aki kb soha nem használt PC-t? Szerintem a Steam Deck egyszerűbb lenne neki. Meg ott van a Lenovo gépe is. (go talán?)


ρσгτσ
(őstag)

Rendelési összegtől függ, ha nincs eleve free shipping. Pl. 3500 forintot kell elérni, és ingyenes lesz a szállítás mindenre.

Meg vannak olyan akciók is, aminél 3 terméket kell rendelni.


icemad
(nagyúr)
Blog

Az nem a Temunál van? Na majd megpróbálom itt is, csak az a helyzet , hogy elég ritkán kell rendelnem Kínából. Nem vagyok képben ezekkel. Drágább dolgoknál meg általában van EU raktár is. Onnan meg tényleg pár nap alatt itt van.


icemad
(nagyúr)
Blog

A zenéjét még most is bírom. 😎


ρσгτσ
(őstag)

Alin már egész régóta így megy. Én mindig találok valamit, amit tudok hasznosítani, így összejön a szükséges összeg.

Pl. ez is az ablakmosó folyadék töltéséhez:

Szerk.:
Bár ennek nagyon szűk az alsó része, így annyira nem is jó. Nézek másikat.

[ Szerkesztve ]


homerhamm
(addikt)

Tényleg, mi a vélemenyed az EAFC mobileról? :)


ρσгτσ
(őstag)

Nem játszom már vele. Én szerettem, de túl sok időt igényel a játék.


homerhamm
(addikt)

Mostanában játszok vele, ez is kezd unfairkedni. Egyre több a kamules és kamubüntető. A lapok állásával is megbarátkozok. Ez még az a szint, amit elvisel az idegrendszerem. :D

Amúgy tök jók lennének a reklámok játék közben is, mondjuk online EAFC meccs közepén egy beugró reklám. Verném is szét a konzolt. :DDD

[ Szerkesztve ]


ρσгτσ
(őstag)

Én nem játszottam túl sok H2H -t, mert gondolom arról van szó. VSA jobb, gyorsabb.

Anno úgy indult ez a mód, hogy mindenki játszhatott vele. Így nagyjából használhatatlan volt, mert ha valamelyik játékosnak gyenge volt a telefonja, akkor végig laggolt az egész.

Aztán erősen bekorlátozták, aminek köszönhetően nem nagyon volt probléma játék közben, viszont alig volt játékos, hosszú volt a MM.

Az utóbbi időben már megint "tágítottak" ezen, közben javult is a helyzet, de én a meccsek hosszúsága miatt nem szerettem. Inkább VSA. Gyorsan lehet pörgetni.

Ott is van olyan, hogy kicsit szivat a játék. Főleg, ha sokat nyertél...de tanulható, szokható, és fel lehet venni a játék ritmusát.

Szerk.:
Nekem az egyik kedvenc mobilos játékom, csak az eventek nagyon sok időt kérnek az ember életéből, ha maximálisan ki akarod használni a kapható rewardokat.

Másik a WoT Blitz, de azt meg inkább PC -n játszottam, mert sokkal jobb egérrel és billentyűzettel.

[ Szerkesztve ]


homerhamm
(addikt)

Szerintem unalmas állandóan ugyazokat az eventeket, mindíg ugyanazok ellen a csapatok ellen játszani, pl. TOTS Premier Ligue, vagy Bundesliga event.


ρσгτσ
(őstag)

Sok fajta event van, sok fajta feladattal. Pl. skilles, videó nezős, PVE, PVP.

Szerk.:
Júniusban lesz UTOTS. Ott kva jó lapokat lehet majd szerezni. Addig a TOTS megy. Aztán jön a többi event, egészen szezon végéig. Gondolom most is szeptemberig.

[ Szerkesztve ]


homerhamm
(addikt)

Ha már mobilos játékok, a 200E-n épp egy utas Pokemon Go-zik. :D Vagyis már leszállt.


icemad
(nagyúr)
Blog

Sógorom kisebb gubancba került, hátha nektek van ötletetek... Tegnap megvette a ROG Ally cuccot, és ahhoz kapott 3 hónap Gpu-t. Egy órája szenvedek vele és nem tudom beaktiválni neki. (pedig azt hittem, hogy már mindent láttam...) A helyzet az, hogy van aktív gpu core a profilján július 6-ig. Ezt nem tudom kideríteni, hogy pontosan melyik országhoz tartozik. Nem én csináltam neki, valami haverja oldotta meg. A ROG ally-t Németországban vette, mert ott olcsó volt. (ami igaz is, ennyiért én is vettem volna egyet, de már nem volt.) Ebből gondolom, hogy a hozzá járó 3 hó gpu is német profilos. Szóval a win storet, a win régiót, a profil régióját is németre állítottam. De így sem jó. Ugye az aktiválásnál megkell adni bankkártya adatokat. Abból meg csak holland van neki. Elméletileg elfogadja a kártyát, de aktiválni így sem lehet, mert a store régió nem egyezik. Eu-n belül meg úgy tudom, hogy nincs is korlátozás országokra. Meg ez ilyen win store készülékhez járó ajánlat vagy mi. Francért nem tudnak berakni egy kártyát 5x5 - ös kóddal, beírom, megy, jóccakát... :(((
Még arra gondoltam, hogy először konvertáljuk gpu-ra 1 hónapos kóddal és utána ezt a 3 hónapos ajánlatot beváltani, hátha úgy menne...


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

GPU Core az gondolom simán csak Game Pass Core akar lenni :D

Amúgy nem vágom, az ajándék GPU az milyen formában került a ROG Ally mellé? 5x5 kóddal? Mert ha simán csak Core-ja van, akkor a 3 havi GPU-val automatikusan átkovertálná a rendszer. De itt valszeg valamilyen régiós gond lesz szerintem.

szerk: Én még azt is simán kipróbálnám hogy lemondani a Core-t és csak beaktiválni az ajándék GPU-t.

[ Szerkesztve ]


ρσгτσ
(őstag)

üzenetek