Xbox tulajok OFF topicja - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


icemad
(nagyúr)
Blog

Igen, sima core lenne. :B
És pont ez a baj, hogy nem 5x5-ös kód van, hanem a Windows storeban van egy külön menü, ahol a géphez kapott dolgokat lehet aktiválni. Ez a része nem újdonság mert én is kaptam az asztali géphez, meg fiaim is. De azokat simán tudtam aktiválni.

[ Szerkesztve ]


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

Lehet nem kell átrakni a régiót németre? Ha mindent visszatesztek az eredetire úgy sem engedi aktiválni?


icemad
(nagyúr)
Blog

Azt már csak délután tudom megnézni, mert most hazamentek. Délután jönnek vissza. Szerintem az lesz a jó megoldás, ha lemondjuk a jelenlegi core előfizetést. Ez nem is jutott eszembe.


Steve1207
(veterán)
Blog

Minden szolgáltatásba ugyanazzal van bejelentkezve? Ha más acc van, pl win profil, akkor a store és game pass között bekavarhat, főleg, ha géptől függő calim-es, mert magát az eszközt is nézi és a fiókja alatt és azt előbb alá kellene rendelni, nem a "humbug" fiók alá, ha pl csak sima helyi fók vagy más acc. Azt meg meg kell nézni az eszközlistában szerepel-e. Ha minden a helyén, akkor lehet elég kijelentkezni a store és xbox alkalmazásból és újra bejelentkezni, sokszor megoldja. Ezt amúgy az xbox alkalmazás is dobja elméletileg, hogy claim-eld, nem feltétlen szükséges a store-ban.


homerhamm
(addikt)

Egyébként akit érdekel, amerikai autós találkozó van az Aeroparkba. :)


icemad
(nagyúr)
Blog

Egyetlen Outlook fiókja van, azt használja PC-n és xboxon is. Xbox alkalmazás is dobta már ezt, de ott is ugyanez a hiba. Régió nem egyezik.

Azt meg meg kell nézni az eszközlistában szerepel-e.
Itt mire gondolsz?

Újra bejelentkezést még megnézzük, ez sem jutott eszembe, csak sima Windows restart volt. Az viszont sokszor is a frissítések miatt.


ρσгτσ
(őstag)

Gondolom kint van Hornyák Gábor (Garcia) is a gépével.


homerhamm
(addikt)

Bizony. :)

[ Szerkesztve ]


Steve1207
(veterán)
Blog

Azt meg meg kell nézni az eszközlistában szerepel-e. - Hogy a fiók alatt szerepel-e eszközként az Ally, mint ahogy az xbox vagy az adott pc. Legalábbis mi alapján azonosítaná be anélkül, hogy egy olyan eszközről használja, ami jogosult vagy sem? Ha csak egy eszköze van akkor esélyesen ott van amúgy.
Mindenesetre a store-ból, xbox app-ból való kilépés és belépés sokszor segít, mondhatni alapvető, mert meghülyülhet az eszköz szinkron. Nekem win aktiválásnál volt hasonló, de voltak odaát is hasonló cipőben, hogy ennyi helyrerakta.

(#58989) ρσгτσ: max a pasztagyártók örülnek neki, hogy egy valag pasztát is elherdálsz. Meg a gyártók, hogy még egy lomot gyárthatnak zsákszámra. Ott a spatula vagy, ha már azzal se megy és az általános iskolás technika óra kimaradt a régi bankkártya, egy ütemben lehúzzuk az egészet vékonyra és le van tudva gyorsban. Vagy akkor már ezek hővezető lapok is, van újrafelhasználható is, olcsó is, tele van a piac. Túl van lihegve ezen az 1-2 fokon való ugrálás.
Amúgy ennél dzsuvásabb pasztafelrakó megoldást én még nem láttam :D


homerhamm
(addikt)

Vettem egy ilyet is kemény 2000 forintért. Eredetileg egy amerikai rendszámtáblát akartam venni, de szerintem nem fért volna be a táskámba. :D Egyébként ez nem tudom mennyire eredeti Nascar autó, mert az aljára Made in Csájná volt írva, mondjuk a többi ilyen autónak megvolt a doboza, de én direkt nem dobozosat vettem, mert azt nem lett volba szívem kibontani. :))

[ Szerkesztve ]


ρσгτσ
(őstag)

Jeff Gordon autója. Ilyen az alja? Az elején van rajta a csájna.


homerhamm
(addikt)


ρσгτσ
(őstag)

Most olvasom, hogy a BL döntőben a győztes 20 millió, a vesztes pedig 15.5 millió eurót kap. Dortmund és a Madrid harcol a győzelemért.

Igen ám, csak ugye korábban a Dortmund a Madrid -tól vette Bellingham -ot, és abba a szerződésbe bekerült pár érdekes dolog, ami most kellemetlen lehet. A Dortmund BL győzelme esetén újabb bónuszt kell fizetni a Madrid -nak: 5 millió euró. Illetve további 2 millió eurót, ha Bellingham bekerül a BL álomcsapatába.

Tehát most úgy állunk, hogy akkor kaszál többet a Dortmund, ha elveszítik a meccset. :D

Tegyük fel nyer a Dortmund, és Bellingham is bekerült a BL álomcsapatába, akkor 20-7 milliót, vagyis 13 milliót keresnek a győzelemmel. A Madrid a vereséggel így 15.5+7 milliót, tehát 22.5 milliót keresne. :D

Persze oké, Bajnokok ligáját nyerni nem csak a pénzről szól, de azért ez így vicces helyzet.

[ Szerkesztve ]


balazs025
(senior tag)

Fel lettek cserélve a csapatok a kommentedben. :D


ρσгτσ
(őstag)

Jah igen, köszi. :D Pont fordítva...mert Madridba ment Bellingham. :D


homerhamm
(addikt)

Én meg csak csodálkoztam, hogy mivan? :D Szerinted ki nyeri a döntőt?


ρσгτσ
(őstag)

Madrid szerintem esélyesebb, de nem biztos, hogy rendes játékidőben.


homerhamm
(addikt)

Szerintem a hosszabbítás helyett rögtön 11-es párbaj lehetne. Marmint unom a fifába az állandó hosszabbításokat döntetlennél. :))
Sőt lehetne valami rövidített EB is, ez a 90 perc sokszor dögunalom, inkább visszanézem a vágott verziót.

[ Szerkesztve ]


ρσгτσ
(őstag)

Anno volt aranygól hosszabbításban, azt nem igazán szerettem...én örülök neki, hogy döntetlen meccsnél van még 2 (rövid) félidős hosszabbítás.

Szerk.:
Egyébként volt róla szó, hogy a FIFA lehet visszahozza, de végül semmi nem lett belőle.

[ Szerkesztve ]

üzenetek