Xbox tulajok OFF topicja - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


ρσгτσ
(őstag)


ρσгτσ
(őstag)

Megalopolis - előzetes #1

Coppola álomprojekt.

[ Szerkesztve ]


ρσгτσ
(őstag)

Megrendeltem végül az MX3 világító gombosat.

Egyébként a múltkori kamerás autó okosítót meg kellett reklamálnom, mert marhára nem adta fel az eladó. Nem tudom mi történt, mert Alin még soha nem volt ilyen. Végre úton, aztán szerintem következő héten beszerelem a Movano -ba.

[ Szerkesztve ]


homerhamm
(addikt)


Bogyi007
(veterán)
Blog

Na megvannak a jegyek a Gamer Symphony 2024-re június 9.-re az MVM Domeba. Jön esetleg valaki szintén rá?


icemad
(nagyúr)
Blog

Nekem meg a futár lejelentette hétfő este, hogy bedobta a postaládába. Csomag meg sehol. Ma fogom megreklamálni. Ilyen még soha nem történt velem itt. Nem egy nagy összeg, de nem hagyom, hogy rászokjanak. Pl tegnap meg minden gond nélkül megjött fiamnak a Flip 5 telefon, bár az meg kb ingyen volt. :D
Asszonykám flip 3-asa megnyekkent a belső kijelzőn, visszaküldtem. Jött az email, hogy nem tudják megcsinálni, adnak helyette vadonatúj flip 5-öt. Mi meg két nappal korábban vettünk neki egyet. :DDD Szóval az egyik ment a fiamnak.


ρσгτσ
(őstag)

Tuning.


ρσгτσ
(őstag)

Én COVID óta vettem észre, hogy rendesen esett a színvonal a futárcégeknél. Gondolom a megnövekedett online rendelés okoz problémákat, és csomó futárt felvettek, aki szarik bele, alkalmatlan erre a munkára. Plusz rendesen le is vannak terhelve. Mind a futárok, mind a logisztika.

Nekem COVID alatt volt az esküvőm, már akkor is ment a szenvedés. Az esküvővel is, mert 2x kellett halasztani, hogy egyáltalán meg tudjuk tartani.

Esküvőre kravátlit rendeltem egy "kézművestől", ami napokig nem igazán akart kijutni a DPD központból. Szerencsére van ott ismerős, így el tudtam intézni, hogy az egyik futár kihozza nekem munka után. 1 nappal az esküvő előtt...


homerhamm
(addikt)

Ez a Forza Edition változat.

[ Szerkesztve ]


ρσгτσ
(őstag)

Nem tudom amúgy, hogy milyen elgondolás vezérli azokat az embereket, akik más márka jelét teszik fel az autóra. Azt is ferdén. Meg az a kipufogózás se semmi.

A kasztni amúgy tök szép volt. Kár ilyenekkel elrontani az autót...

[ Szerkesztve ]


homerhamm
(addikt)

Passz, egyébként innen megmondom, hogy a tulaj tuti vidéki.


S e t h
(nagyúr)

A hétvégi mérkőzéshez egy kis bemelegítés.

A vitathatatlan nehézsúlyú bajnoki trón története
[link]


homerhamm
(addikt)

Fontos a napi torna.

[ Szerkesztve ]


ρσгτσ
(őstag)


Guitar14
(senior tag)
Blog

Csináltam otthon gyárival megegyező komponens kábelt Xbox Classic-hoz. :C
OGXbox.com oldalon olvastam róla.
Ugye a classic gyári komponens kábele ritka és egy árából veszel már egy jó Xbox 360-at is - ha találsz.

Az alapanyag egy gyári Xbox 360 komponens kábel ami meg rendkívül gyakori és olcsó, minden kábele külön földelt a kristálytiszta képért. Csupán egy Xbox Classic-ba való AV csatlakozófej kell amit rá kell forrasztgatni. Előbbit olcsón beszereztem, utóbbi a múltkor elszállt kínai komponens kábelemről szedtem le.

Leírásban mindkettő csatlakozót levágták és blankolták, én egyszerűbbnek tartottam szétszedni a csatlakozófejeket. (classic-é lecsúszik aztán szétpattan a fémház, a 360-é szétpattintható műanyag és utána a fémház) Mindkettő könnyedén ment.

Utána a ragasztót kell a forrasztásokról lekaparni (ez is elég könnyen lejött egy tűvel, a képen már csak középen maradt)

Ez után minden kábelt le kell forrasztani mindkét csatlakozóról

Itt volt számomra a legnehezebb része, a képen jobb oldat a szürke kábelről le kellett óvatosan hámozni azt a gumi "kábelmegtörésgátlót" :DDD - vagy mit - majd a classic gumi csatlakozóvédőjét ki kellett fúrni kicsit és ráhúzni a szürke 360 kábelre mivel az vastagabb mint a vékony kínai. (ezt nem érdemes elfelejteni mert lehet újra szétforrasztgatni mindent :D)

Ha ez megvan a classic csatlakozójára a leírás alapján a 360 minden kábelét lehet ráforrasztani
Sárga kábel és földelése kimarad mert az kompozit, az a 6. sárga RCA a kábelen, érdemes leragasztani, eldugni benne és nem levágni, hátha később elszáll egy RCA akkor ez egy tartalék. Ha minden megvan akkor a csatlakozón a forrasztásokat érdemes ragasztópisztollyal végigfedni (vagy szigetelőszalagot rárakni) mert így biztos nem érintkezik a csatlakozó fém borítással amit utána rápattintunk.
Gyors teszt és rá is fogathajuk a fémházat a kábelre majd csúszhat rá a gumiburkolat is.

Ez a kínai komponens kábel előtte (mikor még jó volt):

Ez pedig már az elkészült 360 komponens kábellel:

(Ez az XBMC menüje, elég közelről fotóztam telefonnal - netes kép referenciának, hogy mekkora területet fotóztam: XBMC media center menüje)

Távolról nagyon éles a kép, kb Xbox 360 HDMI minőség.
(persze csak akkor ha NTSC-be állítod a moddolt Xbox-ot, akkor van 720p és 1080i lehetőség a dashboardon, sajnos PAL gyárilag csak 480p max, de ha moddolt a konzol akkor ezt két gombnyomással megtehetjük egy szoftverrel)


Steve1207
(veterán)
Blog

Megtaláltam az egyik legjobb yt csatornát: [link] Van sok vid :D


ρσгτσ
(őstag)

A videónál már csak ez jobb. :D

üzenetek