Xbox Series X|S - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


homerhamm
(addikt)

Még két kiegészítő pont a Dirksiders 3-hoz. Több helyen olvastam, hogy nehéz a játék, pedig szerintem nem nehéz, mondjuk ez nem soulslike játék.

A checkpoint rendszer meg nagyon unfair, főleg az első bossnál.

Egyébként nagyon jól néz ki a játék, tök hangulatos. :)


AMD Power
(titán)

Akkor ezt megbeszéltük. Köszönöm srácok.


GoTReX
(őstag)

Nagyon gondolkodóba estem attól amiket írtatok, persze ha még létezik az a műfaj hogy beszámítják a patika állapotú Series S-t egy boltba, mint anno is volt.

[ Szerkesztve ]


EmThor
(addikt)

Aliexpress utángyártott skin, van starfield-es, stb. Kb 5e ft most akciósan (choice day sale). Ez a mágneses amit körbe kell csatolni. Van series x-re is. Műbőr hatású. Az eredeti xbox-osat egyelőre nem árulják még nálunk úgy tudom.

[ Szerkesztve ]


JamesHun
(addikt)

nem rossz. sajnos nálam vannak az oldalára kontroller tartók rakva, így ez már túl vastag lenne nekem. :(


parandroid
(nagyúr)
Blog

Alig használtként szerintem még minimális bukóval el tudod adni, ha megteszett a konzolozás, érdemes továbblépni SX-re. Én most nagyon keveset játszok rajta, meg rákaptam a kis indie játékokra, Forzát meg inkább PC-n tolom (kontrollerrel), így nem égető a probléma, ha lesz hardverfrissítés, akkor viszont azonnal csere az újra.

p


GoTReX
(őstag)

Abszolut, jövőben szerintem megjátszom. Ahogy látom Series S 60-65k-ban mennek el és használt de Garis Series X gépek pedig olyan 140-155k-ban vannak fent. Ez több mint 2x ár, olyan kb 80-90k+ rádobással számolhatunk.

[ Szerkesztve ]


Lehiñito
(senior tag)

Az újrapasztázàst mindenképp megejteném a gépeden a helyedben. Ha jól emlékszem te is megjelenéskor vetted a géped, ami már kb. 3 éves. Én is megjelenéskor vettem és pár hete pasztáztattam újra thermal grizzy pasztával vagy mivel. Ég és föld a különbség hangban. Fortnite játéknál 4K-ba 120fps-el nekem már rendesen hallható volt a hangja. Most megkockáztatom halkabb mint újkorában, pedig akkor sem volt panaszom a hangjára. Ha 10centire odahajolok épp hogy hallom a venti hangját. 3év alatt eszméletlen sok por rakódott le benne, és ez csak a levegőben lévő finom por volt.


AMD Power
(titán)

A gépnek semmi baja. Nem melegszik, halk stb.... tőkeletesen müködik. Csak mér lejárt róla a gari. Ezért is gondolkozom egy újban.

[ Szerkesztve ]


Gombinyó
(őstag)

Ezeken gyárilag folyékony fém paszta van? Vagy te is azt raktál rá?


Moby
(addikt)

Nem, és nem is szabad azt használni ezeket.


Lehiñito
(senior tag)

Szia. Én ìgy tudom nem fém paszta van benne. Mintha azt hallottam volna valamelyik PS-ben vam fém. Nem én csináltam, hanem elvittem egy megbízható szakemberhez itt Szeged környékén. Mondtam neki, hogy fényképezze már le, hogy mennyire poros a belseje. Dobtam egy hátast. Nem gondoltam, hogy 3év alatt ennyi por le tud rakódni a levegőből.

#129249 AMD Power: Én is csak prevenció miatt pasztáztattam újra, mert hosszútávra tervezek vele.

[ Szerkesztve ]


icemad
(nagyúr)
Blog

Ps5-nél használtak folyékony fémet.


Gombinyó
(őstag)

Ez jó, akkor újra kenem a sajátom. Van itthon TG Conductonaut, csak az tartott vissza, hogy azt hittem ide már a fém kell.


Moby
(addikt)

De a Conductonaut a fém(gallium), azzal ne kend.


Bogyi007
(veterán)
Blog

TCL tévékben van ilyen opció már.

#128959 DaVE-1
Lehet hogy a Star Wars napra (május 4) tervezik a bekerülését.


Gombinyó
(őstag)

Jah, Kryonaut van. Benéztem.
Folyékonyom nincs.


Moby
(addikt)

Nem tudja a tv megmondani az fps-t, csak a konténer fps-ét, de azt is csak akkor, ha aktív a VRR (de az LFC miatt ott is tudni kell értelmezni a látott számokat).
Felbontást szintén nem tudnak kijelezni a tévék ugyanezen okból (csak a konténer felbontását, ami semmit nem jelent, mert az annyi, amennyire kéred).


Moby
(addikt)

Az jó hozzá.


GoTReX
(őstag)

Értem. Sebaj csak kíváncsi voltam, mert néha éreztem és szerettem volna számokkal igazoltan látni.

Más:

Van aki itt törekszik kimaxolni a játékokat Anchievement szinten? PS-en Platinázásnak mondják ha jól tudom az összes Troophyt, Xboxon nem tudom van-e ilyen. Gondoltam én is teszek egy kisérletet hétvégén, életem első játékán. A Quaken ;]

[ Szerkesztve ]

üzenetek