Xbox Series X|S - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


icemad
(nagyúr)
Blog

Xboxon is van ilyesmi. Quake-t mondjuk pont elég nehéz ezrezni.


homerhamm
(addikt)

Nem ezreztem semmit, és nem is fogok. Főleg, hogy a legtöbb játékban legalább egy acsi van ami nettó hülyeség. :D


GoTReX
(őstag)

Komolyan? Azt hittem alsó közép mezőny. Meg nagy előnye hogy osztott GamePass Achievementel dolgozik ;)

Homerhamm: Az biztos, bár néha fun hogy ilyet is beletesznek. Ami nálam negatív pont a kötelező kihalt multi erőltetése. Mint anno Gears of Warban volt valami 10.000 kill talán.... Dead Risingban pedig egy szuszra kellett nem tudom hány órát tolni végig, mentés nélkül és úgy végigvinni. :U

[ Szerkesztve ]


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

Én néha azért szoktam, mondjuk legutóbb talán a Dead Island 2-t maxoltam, az tetszett például. De akad egy-kettő amikre az ember még büszke is lehet (jó persze ez az én hülyeségem :D ha megcsinál, nálam ez ilyen a Halo sorozatban a LASO achievementek. :D (mert ezek nem könnyűek egyáltalán)


beyruth82
(veterán)

Nekem eddig az Avatart, AC:Miraget, Spyro Reignited Trilogyt és a Cyberpunkot sikerült kimaxolnom achievmentek szintjén. Spyro három részénél élveztem, mert jópofa feladatokra adták a jutalmakat de a többinél nem igazán. Avatarnál kínszenvedés volt megcsinálni. Azoknál a játékoknál érzek kísértést maxolasra amiknél nem kell többször végigjátszani az egész sztorit az összes jutalom megszerzéséhez vagy fejezetekre, pályákra van osztva és elég csak azt az adott reszt megcsinálni újra (pl Spyronál így volt).

(#129262) homerhamm

Hát még ha csak egy nettó hülyeség lenne játékonként, jó is lenne :)
Az a baj, hogy olyan értelmetlen feladatokért adnak egy csomó acsit ami vagy csak sima időrablás vagy a hajad téped ki tőle.

[ Szerkesztve ]


homerhamm
(addikt)

Pontosan, az ilyen agybeteg achievementekről beszéltem, mint pl. a GTA V-ben a Kifflom.

Mondjuk szerintem abból a szempontból hasznosak az achievementek, hogy meg tudom nézni melyik játékot mikor vettem meg. :)

[ Szerkesztve ]


icemad
(nagyúr)
Blog

Mi az a "osztott gamepass achievement?"
Pár éve gyűröm az xboxot, de az achievementekkel sosem foglalkoztam. Azt se tudom, hogy jó e valamire, azon kívül, hogy néha kiírja a tévére, hogy ez is megvan.


GoTReX
(őstag)

Hogy Xbox GamePassben lévő játék szerepel a PC-ben is és Play Everywhere akkor osztoznak az Achievementben. Pl én tolom a PC-n a Quake 1-et, és elérek egy Achit akkor az jováíródik és meg is jelenik a Seriesen.


Norb79
(őstag)

Nem ez a legszerencsésebb megfogalmazás, de valójában a playanywhere egy aspektusa.
Gamepassban benne van a rise of the tomb raider, pc-n és xboxon is. És ezek külön "appok", szóval ha elindítod az egyiket, és megszerzel pár acsit, előremész vmeddig, majd elindítod a másik a másik HW-en, akkor ott állsz nullán, se a mentésed nincs ott, és az acsik is külön jelennek meg.
De gamepassban benne van a következő Tomb Raider is, a Shadow of the Tomb Raider, na az pl egy "app", ha letöltöd pc-re, elkezded, haladsz vmeddig, lesz pár acsid, majd letöltöd xbox series x/s-re, akkor átviszi a mentést, és nem nyit új szekciót az acsiknak, hanem ugyanoda gyűjti, az 1db Shadow of the Tomb Raider bejegyzés alá, mert hát ez ugyanaz.

Szóval az "osztott acsi pool" csak egy aspektusa a playanywherenek.


GoTReX
(őstag)

Amúgy szuper egy rendszer. Én azt hittem a PC és az XBOX külön előfizetés és csak gamepool+server mint a Steam. PC miatt én kezdetektől fogva Steamet használtam, amikor még szinte csak a Cs kérte, viszont azért a Microsoft is elég jó rendszert heggeszt szerintem.


icemad
(nagyúr)
Blog

+ GoTReX
Na így már értem, de ez igazából nem a gamepass, inkább a play anywhere érdeme. Most megnéztem kíváncsiságból és már nekem is van pár játék, amit maxoltam. :)

[ Szerkesztve ]


Norb79
(őstag)

Külön is elő lehet fizetni, de a minimális árkülönbség miatt mindenki a gamepass ultimatet érti a gamepass alatt, vagy azt hívja annak röviden az én ismerettségi körömben, és én is, és abban benne van a külön is előfizethető pc-s, és a külön is előfizethető konzolos gamepass.


newclass
(tag)

Mennyire bonyolult művelet az SX újrapasztázása?


ati888
(senior tag)

Sziasztok!

Series X-re dugott pendrive -ról lehet .mkv filmet nézni felirattal? Valahol olvastam, hogy lehet letölteni valamilyen médialejátszót.


EmThor
(addikt)

Vlc uwp programmal lehet hogy lehetséges. Store-ból tölthető.

[ Szerkesztve ]


Lehiñito
(senior tag)

Szerintem aki ért hozzá, annak rutin művelet. Én nem értek hozzá és nem is akartam vele foglalkozni, így kerestem egy olyan megbízható szakembert aki ezzel foglalkozik. Hozzáteszem már párszor javított nekem kontit, meg ezt azt, ìgy nem volt kérdés, hogy kihez viszem el. Biztos szét kell szedni rendesen, mert ilyenkor ki is szokták takarítani. De youtube biztos tele van pasztázós videókkal.


Redneck
(veterán)
Blog

Találkoztatok már olyannal, hogy a box nem számolja a játékban töltött időt? Elkezdtem a Mafia 3-mat, de pár küldetés után is 0 óra 0 percet ír.


parandroid
(nagyúr)
Blog

Persze. Amúgy sem teljesen megbízható a számolása, meg néha napokig nem frissül. Acsikkal is előfordul ugyanez. Valami most amúgy is megint haldokolt a hétvégén Forza Horizon szerverekhez sem bírtam csatlakozni (always live játéknál ez elég szar). Motorsport pl ment, igaz, ott multit most nem játszottam.

p


MrPeekaboo
(senior tag)

Közel 1 hónap alatt a következő játékok pörögtek le főleg pontgyűjtés miatt :D : Bluey (kíváncsiság miatt, Peppa malaccal van egy szinten, 1k), PAW Patrol World (sokadik rész, 1k), Open Roads (új GP-s bekerülő, családi történet, anya-lánya kapcsolat, 1k), Lost in Random (Na ezt kb. 2 éve elkezdtem, de valamiért akkor szédültem a kamerakezeléstől vagy nem tudom mi volt velem és abbahagytam. Most semmi ilyet nem tapasztaltam és nagyon bejött. Különösen tetszett Even ízes angol akcentusa, a dialógusokban használható csipkelődő válaszok, aminek néha csata a vége, meg úgy az egész történet. Egy kicsit a Psychonauts első részénél éreztem olyat, mint itt, hogy ez a játék valahogy más. A nehézséget csak játék közben lehet állítani! Random rules! Ribbit :) 1k), A Little to The Left (logikai játék különféle tárgyakkal, amiket bizonyos sorrendbe kell rakni), Botany Manor (logikai játék, amely során egy botanikus életével, virágokkal és egyéb dolgokkal kapcsolatban lehet megtudni érdekes dolgokat, 1k). Az Immortals Fenyx Rising-ba is belekóstoltam, de egyelőre nem húzott be.

[ Szerkesztve ]



(tag)

Az FH4-nél volt korábban vagy egy hét, hogy valamiért nem érzékelte addig (és utólag sem, de ez még kb. 2020-ban volt), de az még PC-s appból volt, csak gondol :B m, a játék szerverei miatt. Ezen kívül se konzolon, se PC-s appból nem volt ilyen, se telepített, se felhős játéknál. A mobilos egyórás teszt alatt sem.

Ettől még lehet ilyen, csak én évek óta megúsztam.

üzenetek